e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Liposuctie Eindhoven

Liposuctie is een van de populairste ingrepen binnen de plastische chirurgie. Jaarlijks laten duizenden mannen en vrouwen hun figuur corrigeren middels liposuctie. Dit is ook in Eindhoven het geval.

Liposuctie behandeling Eindhoven

Voor liposuctie of liposculptuur komen drie groepen mensen in aanmerking:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen met sporten of diëten. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles, buik en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen vaak het probleem.
  • Vrouwen die na hun bevalling last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weg krijgen met trainen (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en via een liposuctie-behandeling hun figuur willen verbeteren. Veelal gaat een liposuctie dan gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie voor en na

Resultaat van een liposuctie

Na een paar dagen is het eerste effect van de liposuctie reeds zichtbaar. Toch moet u drie maanden wachten voordat het definitieve resultaat bereikt is. Tussendoor kunt u altijd een afspraak maken met de arts of plastisch chirurg voor controles. De nacontroles vinden plaats in onze kliniek in Breda.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Liposuctie voor
Voor
Liposuctie na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na behandeling
Na
Liposuctie onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden en kosten van de behandeling. Tijdens het vrijblijvende consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consult met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie?

Bij een liposuctie of liposculpture verwijdert de arts of plastisch chirurg overtollige vetophopingen bij mannen en vrouwen die niet overmatig zwaar zijn. Het lichaam wordt opnieuw gestyled. Liposuctie is een cosmetische ingreep die uitgevoerd moet worden door een arts of plastisch chirurg met veel ervaring.

Liposuctie techniek

Onze artsen hebben gekozen voor liposuctie middels de vibro-liposculptuur. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule. Het vet wordt eerst vloeibaar gemaakt en wordt dan vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen.

De vibro-liposculptuur heeft een aantal grote voordelen:

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculptuur heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Er zijn geen risico’s op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt zeer verfijnd verwijderd.
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd is vaak korter ten opzichte van andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven bij de techniek gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Consult met een zeer ervaren specialist?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er een vrijblijvend consult plaats met de arts of plastisch chirurg. Hij bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie of liposculpture in zijn werk gaat. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, 50 minuten rijden vanuit Eindhoven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online