De kliniek

Liposuctie Eindhoven

Vet definitief verwijderen met liposuctie

Liposuctie is een van de populairste vormen van plastische chirurgie. Liposuctie, ofwel liposculpture, staat al jaren in de top drie van populairste ingrepen. Jaarlijks laten duizenden mensen hun figuur corrigeren middels liposuctie. Dit is ook in Eindhoven het geval.

Liposuctie-behandeling Eindhoven

Voor liposuctie zijn er drie groepen mensen die in aanmerking komen:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen met sporten of diëten. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles, buik en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen vaak het probleem.
  • Vrouwen die na hun bevalling last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weg krijgen met trainen (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en via een liposuctie-behandeling hun figuur willen verbeteren. Veelal gaat een liposuctie dan gepaard met een dieet.

Resultaat van een liposuctie

Na een paar dagen is het eerste effect van de liposuctie reeds zichtbaar. Toch moet u drie maanden wachten voordat het definitieve resultaat bereikt is. Tussendoor kunt u altijd een afspraak maken met de arts of plastisch chirurg voor controles. De nacontroles vinden plaats in onze kliniek in Breda.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie?

Bij een liposuctie of liposculpture verwijdert de arts of plastisch chirurg overtollige vetophopingen bij mannen en vrouwen die niet overmatig zwaar zijn. Het lichaam wordt opnieuw gestyled. Liposuctie is een cosmetische ingreep die uitgevoerd moet worden door een arts of plastisch chirurg met veel ervaring.

Liposuctie techniek

Onze artsen hebben gekozen voor liposuctie middels de vibro-liposculptuur. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule. Het vet wordt eerst vloeibaar gemaakt en wordt dan vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen.

De vibro-liposculptuur heeft een aantal grote voordelen:

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculptuur heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Er zijn geen risico’s op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt zeer verfijnd verwijderd.
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd is vaak korter ten opzichte van andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven bij de techniek gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

Liposuctie Eindhoven

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Consult liposuctie?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er een vrijblijvend consult plaats met de arts. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie of liposculpture in zijn werk gaat. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, 50 minuten rijden vanuit Eindhoven.

Online inplannen
Maak een afspraak