Totaal
8.9
1053 reviews

Lip injectables voor vollere lippen

Steeds vaker zien we volle lippen. Vollere lippen worden vaak geassocieerd met een jeugdige uitstraling en zijn helaas niet iedereen meegegeven. Wij kunnen uw lippen subtiel opvullen met lip injectables.

Wat zijn lip injectables?

Met lip injectables worden eigenlijk fillers bedoeld. Fillers zijn een veilige middel om uw lippen op te vullen, mits geïnjecteerd door een ervaren arts. Zoals de naam al aangeeft worden ze vaak gebruikt om (verloren) volume terug te brengen en de lippen op te vullen met een mooi en natuurlijk resultaat. Wij werken voor de lip injectables met Restylane fillers.

Het resultaat na lip injecties

Lip injecties zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat. Onze artsen luisteren tijdens het consult goed naar uw wensen en verwachtingen en zullen uw gezicht goed bekijken om de juiste verhoudingen te behouden. Hierdoor zorgt de behandeling altijd voor een mooi en natuurlijk resultaat. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling veilig herhalen.

Voor en na foto’s

Voordat de behandeling start zal de arts altijd foto’s maken, zodat u het resultaat achteraf goed kunt zien. Al veel cliënten zijn u voor gegaan voor een lipvergroting met injectables. Enkele cliënten hebben hun voor en na foto’s beschikbaar gesteld om u een goed beeld te geven van het resultaat.

behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers na
Na
Volume in lip voor - lippen opvullen - lip fillers - injectables
Voor
Lip opvullen na - lip fillers - injectables
Na
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Volume in lip voor - lip fillers - injectables
Voor
Volume in lip na - lippen opvullen - lip fillers - injectables
Na

Kosten lip injectables

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van de behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen van een filler behandeling. Omdat ieder gezicht uniek is, is een consult noodzakelijk om de prijs van uw behandeling vast te stellen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen die u op uw hart heeft en uw wensen met de behandelend arts bespreken. Na uw consultgesprek kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. Door de verdoving die in de filler zit, zult u weinig hinder hiervan ondervinden. Mocht u zenuwachtig zijn, dan kunnen we u altijd verdoven met een verdovende crème. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling veilig herhalen.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met lip injectables

Al velen zijn u voorgegaan met een behandeling met lip injectables. Velen van hen hebben hun ervaring gedeeld. Via kliniekervaringen.nl en ZorgkaartNederland vindt u verschillende ervaringen.

Een gratis consult met een cosmetisch arts?

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina of een consultafspraak in willen plannen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Ook kunt u eenvoudig online via onze website een afspraak inplannen.

Een afspraak inplannen?
Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke fillers die er in de wereld zijn. Dit zijn Restylane, Radiesse, Profhilo en Sculptra voor de fillers en Azzalure, Dysport en Botox voor de Botuline toxines.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Gratis consult