Totaal
8.9
1176 reviews

Lip injectables voor vollere lippen

Steeds vaker zien we volle lippen. Vollere lippen worden vaak geassocieerd met een jeugdige uitstraling en zijn helaas niet iedereen meegegeven. Wij kunnen uw lippen subtiel opvullen met lip injectables.

Wat zijn lip injectables?

Met lip injectables worden eigenlijk fillers bedoeld. Fillers zijn een veilige middel om uw lippen op te vullen, mits geïnjecteerd door een ervaren arts. Zoals de naam al aangeeft worden ze vaak gebruikt om (verloren) volume terug te brengen en de lippen op te vullen met een mooi en natuurlijk resultaat. Wij werken voor de lip injectables met Restylane fillers.

Het resultaat na lip injecties

Lip injecties zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat. Onze artsen luisteren tijdens het consult goed naar uw wensen en verwachtingen en zullen uw gezicht goed bekijken om de juiste verhoudingen te behouden. Hierdoor zorgt de behandeling altijd voor een mooi en natuurlijk resultaat. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling veilig herhalen.

Voor en na foto’s

Voordat de behandeling start zal de arts altijd foto’s maken, zodat u het resultaat achteraf goed kunt zien. Al veel cliënten zijn u voor gegaan voor een lipvergroting met injectables. Enkele cliënten hebben hun voor en na foto’s beschikbaar gesteld om u een goed beeld te geven van het resultaat.

behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - lippen opvullen - Lippen opvullen met fillers na
Na
Volume in lip voor - lippen opvullen - lip fillers - injectables
Voor
Lip opvullen na - lip fillers - injectables
Na
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Volume in lip voor - lip fillers - injectables
Voor
Volume in lip na - lippen opvullen - lip fillers - injectables
Na

Kosten lip injectables

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten van de behandeling. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen van een filler behandeling. Omdat ieder gezicht uniek is, is een consult noodzakelijk om de prijs van uw behandeling vast te stellen.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Lippen opvullen0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-
Bekijk onze prijzen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

De behandeling

We starten altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen die u op uw hart heeft en uw wensen met de behandelend arts bespreken. Na uw consultgesprek kunt u ervoor kiezen om direct behandeld te worden. Door de verdoving die in de filler zit, zult u weinig hinder hiervan ondervinden. Mocht u zenuwachtig zijn, dan kunnen we u altijd verdoven met een verdovende crème. Na de behandeling ziet u direct resultaat. Het resultaat houdt ongeveer zes tot twaalf maanden aan. Daarna kunt u de behandeling veilig herhalen.

Lees meer over de behandeling

Ervaringen met lip injectables

Al velen zijn u voorgegaan met een behandeling met lip injectables. Velen van hen hebben hun ervaring gedeeld. Via kliniekervaringen.nl en ZorgkaartNederland vindt u verschillende ervaringen.

Een gratis consult met een cosmetisch arts?

Mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina of een consultafspraak in willen plannen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar 076 – 542 31 54. Ook kunt u eenvoudig online via onze website een afspraak inplannen.

Een afspraak inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Werken jullie met permanente fillers?

Nee, wij werken enkel met de veiligste tijdelijke fillers die er in de wereld zijn. Dit zijn Restylane, Radiesse, Profhilo en Sculptra voor de fillers en Azzalure, Dysport en Botox voor de Botuline toxines.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Mag ik sporten na lipfillers of lip injectables?

Na de behandeling mag je de eerste 24 uur niet sporten. Elke verhoogde bloedtoevoer naar je gezicht zal de zwelling alleen maar erger maken, dus laat je lippen na de behandeling met lip fillers een tijdje met rust voordat je naar de sportschool gaat of jezelf fysiek gaat inspannen.

Hoe voelen mijn lippen na een behandeling met fillers of injectables?

Nadat de zwelling is afgenomen, voelen de lippen niet anders aan als voorheen, mits de behandeling correct wordt uitgevoerd. Je lippen zullen aanvoelen als je eigen lippen, alleen voller. Zorg dus dat je een ervaren kliniek en arts kiest met veel ervaring en de juiste producten om bobbels en oneffenheden te voorkomen. Lipfillers zijn volkomen veilig en natuurlijk als je de juiste producten, kliniek arts kiest voor de behandeling.

Hoeveel filler heb ik nodig in mijn lippen?

De hoeveelheid lipfiller die je nodig hebt wordt met je besproken tijdens het gratis consult met de cosmetisch arts. Het is uiteindelijk aan jou om te bespreken wat je wenst en aan de arts om uit te leggen of het realistisch is. Wil je echt een vollere lip of wil je enkel subtiel wat meer volume toevoegen aan je lippen of dunne lippen. Daarbij is het ook belangrijk of het enkel om de bovenlip gaat of ook om de onderlip. Let wel: lippen zijn een van de moeilijkste indicaties binnen de injectables.

 

Waar zijn lip fillers van gemaakt?

Alle populaire lipfillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid en het lichaam voorkomt. Hyaluronzuurfillers houden vocht in de huid vast om het volume, de vorm en de structuur van de lippen te vergroten. Zo krijg je de vollere lippen die je graag wilt. De fillers van bijna alle merken bevatten tegenwoordig ook een kleine hoeveelheid lidocaïne om de injectie comfortabeler te maken. Voor de lippen gebruiken wij de fillers van Restylane.

Worden mijn lippen blauw na een behandeling met lip fillers?

De kans op blauwe plekken is zeker aanwezig na een behandeling met lipfillers. Echter, lippenstift is een mooie uitkomst, al mag je niet direct lippenstift op na de behandeling. Probeer je lippen niet aan te raken na de behandeling, beperk alcoholgebruik, gebruik ijs om te koelen (altijd iets tussen het ijs en de lippen houden zoals een theedoek of gaasje) en volg alle andere adviezen van je behandelend arts op. Tenslotte oppassen met hete drank de eerste uren na de behandeling in verband met de verdoving die nog werkt.

Gratis consult