Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Hilversum

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen. Wij ontvangen veel mensen uit Hilversum en omgeving die bij ons behandeld worden aan hun oogleden.

Een ooglidcorrectie voor een open en frisse blik

Hangende oogleden, wallen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen zijn veelvoorkomende klachten die voorkomen naarmate we ouder worden. Gevolg is een vermoeid, verouderd of soms zelfs verdrietig uiterlijk. Daarnaast krijgen veel mensen last van vermoeidheid- en/of hoofdpijnklachten. Na een ooglidcorrectie of ooglift bent u verlost van deze klachten.

Ooglidcorrectie Hilversum

Komt u uit Hilversum of omgeving en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor onze kliniek gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar vanuit Hilversum. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit midden Nederland graag naar onze kliniek af.

Voor-na foto’s van een ooglidcorrectie

ABC Clinic is al sinds 2010 gespecialiseerd in ooglidcorrecties. Ons team van plastisch chirurgen is er dagelijks mee bezig. Hieronder vindt u enkele foto’s van mannen en vrouwen die afgelopen jaren behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van cliënt en ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ABC Clinic.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrecties uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons in de kliniek enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot. Niet alleen bij de plastisch chirurg, ook bij het gehele ondersteunende team.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie is geen eenvoudige ingreep. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Ook kan het voorkomen dat de plastisch chirurg een wenkbrauwlift aanbeveelt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor de anatomie van ieder mens. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten en de juiste indicatie kan stellen. Bij ABC Clinic is dit dus het geval!

Prijzen ooglidcorrectie Hilversum

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Wanneer u de ingreep in termijnen wilt betalen is dat mogelijk. Dit kan via Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening dan afbetalen.

Meer over de prijs

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie Hilversum

Meer video's

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Omdat wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en OK-assistenten. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Hilversum weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

ooglidcorrectie Hilversum

 

 

 

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is altijd noodzakelijk om vast te stellen of u in aanmerking komt voor een ingreep. Ook wordt er gekeken welke behandeling voor u het meest geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult