e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Liposuctie
van
de benen

Dikke benen

Stoort u zich aan uw dikke benen? Traint u zich suf en let u continu op uw voeding, maar gaat dat laatste vetlaagje maar niet weg?

Slanke benen met liposuctie!

Niet alleen voeding en te weinig bewegen zorgt voor het ontstaan van dikke benen. Ook erfelijkheid en de hormoonhuishouding kunnen een belangrijke rol spelen. Met een liposuctie-behandeling van de benen kunt u van uw dikke benen af komen.

Na de behandeling hebben uw benen hun mooie vorm weer terug en heeft u benen die gezien mogen worden. Een liposuctie van de benen kan aan de binnenkant van de benen, de buitenkant van de benen, de bovenbenen, kuiten of knieën plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van de behandeling tegen dikke benen?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

Een consultgesprek is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur-behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg.

Na het consultgesprek met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de esthetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een liposuctie-behandeling bij dikke benen?

De ingreep duurt ongeveer 2 uur. Nadat een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof is ingespoten, brengt de esthetisch arts of plastisch chirurg via een minimale incisie een canule in. Dit hele kleine buisje vibreert licht en zorgt ervoor dat het vet makkelijk weggezogen kan worden. De incisies worden in de natuurlijke plooien van de huid gemaakt, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor littekens. a de ingreep komt u meerdere keren op controle bij de arts in Breda.

Hoe verloopt de nazorg van de behandeling?

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan. Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij u om een tijdje drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop. Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposculpture laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Consult liposuctie van dikke benen?

Een liposuctie-behandeling start altijd met een vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek bespreekt de arts of chirurg uw wensen en verwachtingen, legt hij uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt hij al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie-behandeling bij dikke benen? Bel dan naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw consult online. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online