De kliniek

Liposuctie Den Haag

Vet verwijderen met liposuctie

Liposuctie, liposculpture of liposculptuur is een populaire vorm van plastische chirurgie. Al jaren is het de populairste vorm van plastische chirurgie. Dit is ook in Den Haag het geval.

Jaarlijks ondergaan honderden mensen uit Den Haag een figuurcorrectie middels liposuctie of liposculptuur via ABC Clinic in Breda.

Er zijn drie groepen mensen die in aanmerking komen voor liposuctie of liposculpture:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van lokaal vet wat niet wil verdwijnen na een dieet of veelvuldig trainen. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen het probleem.
  • Vrouwen die na een of meerdere zwangerschappen last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weggetraind krijgen (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en via liposuctie of liposculptuur hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. In dit geval gaat een liposuctie of liposculpture behandeling vaak gepaard met een dieet.

Resultaat liposuctie

Het eerste effect van de liposuctie is na een paar dagen zichtbaar. Het zal drie maanden duren voordat het definitieve resultaat van de liposculpture bereikt is. U kunt tussendoor altijd een afspraak maken met de arts of chirurg voor een controle.

Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Een consultgesprek is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculpture. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg.

Na het consultgesprek met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de esthetisch arts of plastisch chirurg u dus echt gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie of liposculpture?

Bij liposuctie of liposculpture worden plaatselijke vetophopingen verwijderd door de esthetisch arts of plastisch chirurg bij personen die niet overmatig zwaar zijn. De ideale kandidaat voor een liposuctie is ook iemand met een goede BMI, maar waarbij de verhoudingen van het lichaam niet meer kloppen door vetophopingen die niet weg te trainen zijn.

Uw lichaam wordt bij een liposuctie opnieuw gestyled. Liposuctie is een ingreep die uitgevoerd dient te worden door een esthetisch arts of plastisch chirurg met veel ervaring, daar het een zeer gespecialiseerde ingreep is binnen de plastische en cosmetische chirurgie.

De techniek

Wij werken met de beste technieken. Onze artsen kiezen zij voor liposuctie middels de vibro-liposculpture. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule.

Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft grote voordelen t.o.v. de klassieke liposuctie:

  • minder blauwe plekken;
  • minder oedeem;
  • beter aspect van de huid;
  • beter post-operatief herstel;
  • mogelijkheid om alle gebieden van het lichaam te behandelen, zelfs de meest gevoelige zones.

Liposuctie Den Haag

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Consult liposuctie

Er vindt altijd een consult plaats voordat u een liposuctie of liposculpture kunt ondergaan. De arts of chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen en hij legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat. Na een consult weet u precies wat u kunt verwachten van de figuurcorrectie. Het liposuctie-consult vindt plaats bij ABC Clinic, een klein uurtje rijden vanuit Den Haag.

Online inplannen
Maak een afspraak