e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Liposuctie Den Haag

Liposuctie, liposculpture of liposculptuur is een populaire vorm van plastische chirurgie. Al jaren is het de populairste vorm van plastische chirurgie. Dit is ook in Den Haag het geval.

Liposuctie omgeving Den Haag

Jaarlijks ondergaan honderden mensen uit Den Haag een figuurcorrectie middels liposuctie of liposculptuur via ABC Clinic in Breda.

Er zijn drie groepen mensen die in aanmerking komen voor liposuctie of liposculptuur:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van lokaal vet wat niet wil verdwijnen na een dieet of veelvuldig trainen. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen het probleem.
  • Vrouwen die na een of meerdere zwangerschappen last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weggetraind krijgen (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die iets te dik zijn en via liposuctie of liposculptuur hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. In dit geval gaat een liposuctie of liposculpture behandeling vaak gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie voor en na

Resultaat liposuctie

Het eerste effect van de liposuctie is na een paar dagen zichtbaar. Het zal drie maanden duren voordat het definitieve resultaat van de liposculpture bereikt is. U kunt tussendoor altijd een afspraak maken met de arts of chirurg voor een controle.

Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na behandeling
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie of liposculpture?

Bij liposuctie of liposculpture worden plaatselijke vetophopingen verwijderd door de esthetisch arts of plastisch chirurg bij personen die niet overmatig zwaar zijn. De ideale kandidaat voor een liposuctie is ook iemand met een goede BMI, maar waarbij de verhoudingen van het lichaam niet meer kloppen door vetophopingen die niet weg te trainen zijn.

Uw lichaam wordt bij een liposuctie opnieuw gestyled. Liposuctie is een ingreep die uitgevoerd dient te worden door een esthetisch arts of plastisch chirurg met veel ervaring, daar het een zeer gespecialiseerde ingreep is binnen de plastische en cosmetische chirurgie.

De techniek

Wij werken met de beste technieken. Onze artsen kiezen zij voor liposuctie middels de vibro-liposculpture. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule.

Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft grote voordelen t.o.v. de klassieke liposuctie:

  • minder blauwe plekken;
  • minder oedeem;
  • beter aspect van de huid;
  • beter post-operatief herstel;
  • mogelijkheid om alle gebieden van het lichaam te behandelen, zelfs de meest gevoelige zones.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Liposuctie reviews

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan. De meeste cliënten komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Wij hebben als privékliniek verschillende disciplines waarin we met gespecialiseerde artsen of chirurgen werken, zoals liposuctie, lipofilling, lipoedeem, Botox, fillers, injectables, ooglidcorrecties, tepelcorrecties, schaamlipcorrecties en plastische chirurgie (samenwerking Amphia ziekenhuis). Op Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je reviews lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, liposuctie

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, liposuctie

Consult met de arts of plastisch chirurg?

Er vindt altijd een consult plaats voordat u een liposuctie of liposculpture kunt ondergaan. De arts of chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen en hij legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat. Na een consult weet u precies wat u kunt verwachten van de figuurcorrectie. Het liposuctie-consult vindt plaats bij ABC Clinic, een klein uurtje rijden vanuit Den Haag.

Meer weten over de mogelijkheden van liposuctie? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak.  U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

Waar moet ik voor een liposuctie-behandeling rekening mee houden?

Hieronder kan je lezen waarmee je rekening moet houden voordat je een liposuctie-behandeling ondergaat.

Een dag voor de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan

Roken en alcohol hebben een slechte invloed op je huid, het is aan te raden hiermee vroegtijdig te stoppen. Het gebruik van alcohol is twee dagen voor de ingreep niet toegestaan;

Neem geen aspirine (bloedverdunnend) gedurende tien dagen voor de ingreep;

Als je antistolling medicijnen gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem vooraf contact op met je arts en de trombosedienst;

Zorg dat je Ibuprofen 400 mg, paracetamol 500 mg, Betadine (druppels of zalf) en pleisters in huis haalt;

Indien je tussen het consult en de ingreep nieuwe medicijnen krijgt, laat ons dit dan weten;

Wanneer je ziek bent of koorts hebt, kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte;

Wij adviseren je om acht dagen voor de ingreep ‘Arnica Montana’ druppels D6 van VSM te gaan slikken. Dit is een homeopathisch kruid dat de doorbloeding bevordert en blauwe plekken kan beperken. Op de dag van de ingreep en de dag erna mag je de maximale dosering innemen. Daarna mag je hiermee stoppen;

Je bent de avond en nacht na de ingreep niet alleen thuis.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online