De kliniek

Ooglidcorrectie Den Haag

Frisse blik….

Hangende oogleden of een huidoverschot onder de ogen komen vaak voor. Voor veel mannen en vrouwen is dit een probleem.

Een ooglidcorrectie voor een frisse blik

Hangende oogleden of wallen onder de ogen kunnen voor een vermoeide uitstraling zorgen. Een ooglidcorrectie is dan een uitstekende oplossing.

Komt u uit Den Haag of omgeving en is een ooglidcorrectie iets voor u? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen. Zij helpen u graag verder.

Resultaten ooglidcorrectie

Na afloop van de ooglidcorrectie kunt u wat last krijgen van zwellingen en blauwe plekken rond de ogen. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen binnen enkele dagen. Dit verschilt per persoon. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd en na drie maanden is het eindresultaat al zichtbaar.

Bianca resultaat bovenooglidcorrectie - Gerd Fabre
Voor
Bianca resultaat bovenooglidcorrectie - Gerd Fabre
Na
Bekijk meer resultaten

Kosten ooglidcorrectie Den Haag

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€ 995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€ 1.695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€ 1.850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€ 2.595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€ 2.650,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. De plastisch chirurg moet u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic in Breda.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Consult ooglidcorrectie?

Omdat een goede analyse van de ogen erg belangrijk is, starten we een ooglidcorrectie altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt graag al uw vragen.

Vrijblijvend consult