Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Den Haag

Ooglidcorrecties zijn een mooie oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen wekelijks mensen uit Den Haag en omgeving die bij ons behandeld worden aan hun oogleden.

Uw frisse en open blik terug met een ooglidcorrectie

Als gevolg van hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen of wallen onder de ogen kunt u last krijgen van een beperkt zichtveld of een vermoeide blik. Ook hoofdpijn wordt veel genoemd als klacht. Wanneer u hier last van heeft kan een ooglidcorrectie een mooie en dankbare oplossing bieden. Tijdens de ingreep onder plaatselijke verdoving verwijdert de plastisch chirurg het overtollige huid, vet en spier op veilige en effectieve wijze. Het gevolg is een frisse en open blik waarnaar u zo verlangde.

Ooglidcorrectie Den Haag

Komt u uit Den Haag en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. Dit kan op diverse locaties. U kunt voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar vanuit Den Haag.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het littekentje niet zichtbaar zal zijn. Let op: resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht en elke oogopslag is uniek. Vandaar dat een consultgesprek met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift voorfoto
Voor
Resultaat bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift
Na
Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Onderooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor
Ooglidcorrectie Breda na - Jeroen na
Na
Bekijk veel meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Bent u benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van Gido. Hij onderging een ooglidcorrectie bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel

Kosten ooglidcorrectie Den Haag

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Den Haag weten velen ons te vinden. U kunt ervaringen van anderen vinden via kliniekervaringen.nl, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Méér veel gestelde vragen

Hoe kan ik me voorbereiden op een behandeling aan mijn ogen?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

– De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
– Roken: het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
– Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
– Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
– Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
– U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
– Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
– Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
– Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
– Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
– Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.

Hoe lang zwelling na een ooglidcorrectie?

Na een bovenooglidcorrectie is zwelling en verkleuring meestal na 1 tot 2 weken weg, terwijl het na een onderooglidcorrectie soms 2 tot 3 weken duurt. Je ziet het uiteindelijke resultaat na ongeveer 3 maanden. Vermijd alcohol en zout voedsel om het herstel te versnellen.

Hoe lang duurt genezing na ooglidcorrectie?

De genezingsduur varieert per persoon en hangt af van de soort ooglidcorrectie. Gemiddeld is zwelling en verkleuring na een bovenooglidcorrectie na 1 à 2 weken verdwenen, en na een onderooglidcorrectie duurt dit 2 à 3 weken. Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 3 maanden te zien.

Kan ik praten tijdens de ingreep van mijn ogen?

Tijdens een ooglidcorrectie kunt u gewoon praten. U krijgt een plaatselijke verdoving, enkel het gebied waar behandeld wordt is verdoofd.

Mag ik direct na een ooglidcorrectie naar huis?

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling dient u de oogleden nog te koelen met een koelbril die u in de kliniek ontvangt. Enige tijd na de behandeling mag u weer naar huis. Houdt er wel rekening mee dat u niet zelf kunt rijden. Zorg er altijd voor dat u wordt opgehaald na de behandeling.

Gratis consult