De kliniek

Liposuctie België

Vet definitief verwijderen met liposuctie

Liposuctie is al jaren een van de populairste ingrepen ter wereld als het om plastische chirurgie gaat. Elk jaar weer strijdt liposuctie met de borstvergroting en ooglidcorrectie om de eerste plaats in de branche van de plastische chirurgie.

Liposuctie in België

Het is eigenlijk logisch dat liposuctie zo populair is, daar vrijwel alle mensen wel last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Duizenden mensen ondergaan jaarlijks een liposuctie. Ook vanuit België weten velen per jaar onze kliniek te vinden voor liposuctie of  liposculpture.

Bij ABC Clinic hebben we voor de liposuctie te maken met drie groepen mensen die in aanmerking komen voor de ingreep:

  • Vrouwen die na een of meerdere zwangerschappen last hebben van plaatselijke vet wat ze er niet afgetraind krijgen. Ook verdwijnt dit vet niet na een dieet.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen. Deze mensen kunnen ook trainen of diëten wat ze willen. Vaak zijn dit bij mannen de buik, lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik, lovehandles en benen vaak het probleem.
  • Mannen en vrouwen die wat te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. Vaak gaat een liposculpture-behandeling gepaard met een dieet.

Resultaat van een liposuctie

Na een week zal het eerste effect van de liposuctie of liposculpture al te zien zijn. Toch zal het drie maanden duren voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. U kunt altijd een afspraak maken met de arts of chirurg voor tussentijdse controles. Deze controles vinden bij ABC Clinic in Breda plaats, tien minuten rijden vanuit België (Belgische grens).

Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie?

Bij liposuctie of liposculpture verwijdert de esthetisch arts of plastisch chirurg plaatselijke vetophopingen bij mannen en vrouwen die niet overmatig zwaar zijn (gezond BMI). Uw lichaam wordt bij een liposuctie opnieuw gevormd. Liposuctie is een cosmetische ingreep die uitgevoerd dient te worden door een esthetisch arts of plastisch chirurg met veel ervaring. Er zit een groot verschil in kwaliteit tussen artsen die dagelijks bezig zijn met liposuctie of liposculpture en artsen die het af en toe erbij doen. Onze artsen zijn dagelijks bezig met liposuctie.

De techniek

De specialisten met wij wij samenwerken werken met de veiligste en beste technieken. Zij hebben gekozen voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert. Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft grote voordelen t.o.v. andere technieken:

  • vibro-liposculpture pakt de vetcellen aan zonder de omliggende weefsels, bloedvaten of zenuwen te beschadigen;
  • de hersteltijd is sneller in vergelijking met andere technieken;
  • vibro-liposculpture veroorzaakt in zekere mate een lifting-effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen de huid op;
  • minder oedeem;
  • minder blauwe plekken.

Liposuctie België

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Consult liposuctie

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er altijd een consult plaats. Daarna heeft u de tijd om na te denken of je de behandeling wel of niet wilt ondergaan. De arts bespreekt tijdens het consult uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Na een consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, tien minuten rijden vanuit België (Belgische grens).

Online inplannen
Maak een afspraak