e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Liposuctie België

Liposuctie is al jaren een van de populairste ingrepen ter wereld als het gaat om cosmetische chirurgie. Op het gebied van liposuctie werken wij samen met liposuctie-specialist drs. de Mahieu. Consulten vinden plaats in Breda, behandelingen worden uitgevoerd in België.

Liposuctie in België

Het is eigenlijk logisch dat liposuctie zo populair is, daar vrijwel alle mensen wel last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Duizenden mensen ondergaan jaarlijks een liposuctie. Ook vanuit België weten velen per jaar onze kliniek in Breda te vinden voor een consult liposuctie, liposculptuur of lipofilling. De behandeling vindt plaats in België (Brussel) bij de praktijk van onze samenwerkende arts, drs. Cedric de Mahieu.

Bij ABC Clinic hebben we voor de liposuctie te maken met drie groepen mensen die in aanmerking komen voor de ingreep:

  • Vrouwen die na een of meerdere zwangerschappen last hebben van plaatselijke vet wat ze er niet afgetraind krijgen. Ook verdwijnt dit vet niet na een dieet.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen. Deze mensen kunnen ook trainen of diëten wat ze willen. Vaak zijn dit bij mannen de buik, lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik, lovehandles en benen vaak het probleem.
  • Mannen en vrouwen die wat te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. Vaak gaat een liposculpture-behandeling gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie voor en na

Resultaat van een liposuctie

Na een week zal het eerste effect van de liposuctie al te zien zijn. Toch zal het drie maanden duren voordat het definitieve resultaat zichtbaar is. U kunt altijd een afspraak maken met de arts of chirurg voor tussentijdse controles. Deze controles vinden bij ABC Clinic in Breda plaats. Behandelingen vinden plaats in Brussel of Rotterdam.

Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Liposuctie van de onderkin voor
Voor
Liposuctie onderkin dame na
Na
Liposuctie voor
Voor
Liposuctie na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie buik en benen voor
Voor
Liposuctie buik en benen na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden en kosten van de behandeling. Tijdens het vrijblijvende consult kunt u al uw vragen stellen aan de arts of plastisch chirurg. Na het consult met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs.

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Wat is liposuctie?

Bij liposuctie of liposculpture verwijdert de esthetisch arts of plastisch chirurg plaatselijke vetophopingen bij mannen en vrouwen die niet overmatig zwaar zijn (gezond BMI). Uw lichaam wordt bij een liposuctie opnieuw gevormd. Liposuctie is een cosmetische ingreep die uitgevoerd dient te worden door een esthetisch arts of plastisch chirurg met veel ervaring. Er zit een groot verschil in kwaliteit tussen artsen die dagelijks bezig zijn met liposuctie of liposculpture en artsen die het af en toe erbij doen. Onze artsen zijn dagelijks bezig met liposuctie.

De techniek

De specialisten met wij wij samenwerken werken met de veiligste en beste technieken. Zij hebben gekozen voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert. Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft grote voordelen t.o.v. andere technieken:

  • vibro-liposculpture pakt de vetcellen aan zonder de omliggende weefsels, bloedvaten of zenuwen te beschadigen;
  • de hersteltijd is sneller in vergelijking met andere technieken;
  • vibro-liposculpture veroorzaakt in zekere mate een lifting-effect op de behandelde huid: de collageenvezels aan de oppervlakte worden gestimuleerd en spannen de huid op;
  • minder oedeem;
  • minder blauwe plekken.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Consult met de arts of plastisch chirurg?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er altijd een consult plaats. Daarna heeft u de tijd om na te denken of je de behandeling wel of niet wilt ondergaan. De arts bespreekt tijdens het consult uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. Na een consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, tien minuten rijden vanuit België (Belgische grens).

Meer weten over de mogelijkheden van liposuctie? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak.  U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Een consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online