Boze blik

Kijkt u altijd boos terwijl u helemaal niet boos bent? Dat is niet leuk. Vooral de opmerkingen erover niet. U hoeft er echt niet mee te blijven lopen.

Een boze blik behandelen we met injectables!

Vaak kan een eenvoudige behandeling met Botox aan de fronsrimpel een uitkomst bieden bij een boze blik. Drukken uw wenkbrauwen te zwaar op uw ogen of heeft u last van hangende oogleden, dan is een wenkbrauwlift, ooglidcorrectie of een bovenooglidcorrectie een betere oplossing om van uw boze blik af te komen.

Wat is het resultaat van een behandeling?

Het duurt twee tot zes dagen voordat de Botox goed ingewerkt is. U bent dan helemaal verlost van uw boze blik en uw voorhoofd is weer heerlijk glad. Afhankelijk van het gekozen product houdt het resultaat drie tot zes maanden aan. Een ooglidcorrectie is een eenmalige ingreep waar u zeker 10 jaar plezier van heeft.

Vrouw frons voor
Voor
Vrouw frons na
Na
Ooglidcorrectie Breda voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie Breda na - Tonny
Na
Na foto's fronsrimpel Bjorn Elizia Soares
Voor
Na foto's frons rimpel Bjorn Elizia Soares
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Voor
behandelingen - ooglidcorrectie - Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift na
Na
Fronsende vrouw voor
Voor
Fronsende vrouw na
Na
Ooglidcorrectie voor - bovenooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - bovenooglidcorrectie na
Na
Vrouw fronsen voor
Voor
Vrouw fronsen na
Na
Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Bovenooglidcorrectie kliniek Breda Kitty na
NaNa

Wat kost een behandeling van een boze blik?

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Consult plastische chirurgie€35,-
Botox1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Bovenooglidcorrectie€995,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)€1695,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch met Fogli-techniek)€1850,-

Gratis consult voor een behandeling?

Elke behandeling start met een gratis consult in Breda. In geval van een Botox-behandeling is dit consult erg belangrijk. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw boze blik.

Hoe gaat een behandeling van een boze blik?

Het is heel eenvoudig om van uw boze blik af te komen. Bovendien geeft de behandeling van de fronsrimpel een snel en langdurig resultaat. Er worden eerst enkele ‘voor-foto’s’ gemaakt zodat het verschil tussen voor en na de behandeling straks goed te zien is. Vervolgens injecteert de arts met een zeer dun naaldje de rimpel met Botox of Azzalure en vult dit eventueel aan met een filler.

De injecties in de fronsrimpel voelen slechts licht prikkelend aan; een verdoving is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie starten we altijd met het maken van foto’s. Nadat de foto’s zijn gemaakt, zal de plastisch chirurg starten met het aftekenen van het teveel aan huid boven uw ogen. Daarna volgt er een plaatselijke verdoving en start de plastisch chirurg met het verwijderen van het huidoverschot inclusief het overtollig vet- en eventuele spierweefsel. De plastisch chirurg maakt de incisies bij een bovenooglidcorrectie in de plooi van de oogleden. Het litteken is daardoor niet zichtbaar. Nadat de sneetjes gehecht zijn neemt u nog 15 minuten plaats in een relaxfauteuil. Daarna kunt u de kliniek alweer verlaten. De ingreep duurt ongeveer 35 tot 60 minuten. Na de ingreep komt u na 3 maanden terug bij ABC Clinic voor de eindcontrole bij de plastisch chirurg.

Hoe gaat de nazorg van een behandeling van een boze blik?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Het herstel na een bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie herstelt binnen een week, vooral wanneer u onze adviezen goed opvolgt. Natuurlijk kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Deze verdwijnen doorgaans na een paar dagen. Wanneer na een week de hechtingen worden verwijderd, is het eerste resultaat ook al goed zichtbaar. U kunt vanaf de eerste week gewoon aan het werk, afhankelijk van uw werkzaamheden natuurlijk. Houd er wel rekening mee dat u vier weken niet te zwaar mag tillen. Licht huishoudelijk werk is geen probleem.

Zitten er risico’s aan een behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Met name bij de eerste keer van het gebruik van Botox kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur na de behandeling weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Risico’s bovenooglidcorrectie

Bij een bovenooglidcorrectie komen zelden complicaties voor, vooral wanneer u door een ervaren plastisch chirurg in de juiste setting geholpen wordt.

Maak een afspraak
De kliniek