De kliniek

Boze blik

Nooit meer die boze blik?

Kijkt u altijd boos terwijl u helemaal niet boos bent? Dat is niet leuk. Vooral de opmerkingen erover niet. U hoeft er echt niet mee te blijven lopen.

Een boze blik behandelen we met injectables!

Vaak kan een eenvoudige behandeling met Botox aan de fronsrimpel een uitkomst bieden bij een boze blik. Drukken uw wenkbrauwen te zwaar op uw ogen of heeft u last van hangende oogleden, dan is een wenkbrauwlift of een bovenooglidcorrectie een betere oplossing om van uw boze blik af te komen.

Wat is het resultaat van een behandeling?

Het duurt twee tot zes dagen voordat de Botox goed ingewerkt is. U bent dan helemaal verlost van uw boze blik en uw voorhoofd is weer heerlijk glad. Afhankelijk van het gekozen product houdt het resultaat drie tot zes maanden aan.

Na foto's fronsrimpel Bjorn Elizia Soares
Voor
Na foto's frons rimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Fronsrimpel met Botox behandelen
Voor
Fronsrimpel met Botox resultaat
Na
Botoxbehandeling fronsrimpel Patricia
Voor
Resultaat Botox-behandeling fronsrimpel Patricia
Na
Botox fronsrimpel Breda voor
Voor
Botox Breda fronsrimpel na
Na

Wat kost een behandeling van een boze blik?

Behandeling Prijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Consult plastische chirurgie35
Botox1e zone149
2e zone129
3e zone129
Bovenooglidcorrectie995
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift1.650
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek2.650
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)1.695
Wenkbrauwlift (chirurgisch met Fogli-techniek)1.850

Gratis consult voor een behandeling?

Elke behandeling start met een gratis consult in Breda. In geval van een Botox-behandeling is dit consult erg belangrijk. Onze artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw boze blik.

Hoe gaat een behandeling van een boze blik?

Het is heel eenvoudig om van uw boze blik af te komen. Bovendien geeft de behandeling van de fronsrimpel een snel en langdurig resultaat. Er worden eerst enkele ‘voor-foto’s’ gemaakt zodat het verschil tussen voor en na de behandeling straks goed te zien is. Vervolgens injecteert de arts met een zeer dun naaldje de rimpel met Botox of Azzalure en vult dit eventueel aan met een filler.

De injecties in de fronsrimpel voelen slechts licht prikkelend aan; een verdoving is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

Hoe gaat de nazorg van een behandeling van een boze blik?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Zitten er risico’s aan een behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Met name bij de eerste keer van het gebruik van Botox kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur na de behandeling weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Maak een afspraak