De kliniek
Informatie

Een boze blik behandel je met injectables!

Vaak kan een eenvoudige behandeling met Botox aan de fronsrimpel een uitkomst bieden bij een boze blik. Drukken je wenkbrauwen te zwaar op je ogen of heb je last van hangende oogleden, dan is een wenkbrauwlift of een bovenooglidcorrectie een betere oplossing om van je boze blik af te komen.

Consult

Gratis consult voor een behandeling van een boze blik?

Elke behandeling start met een gratis consult in Breda. In geval van een Botox-behandeling is dit consult erg belangrijk. Onze artsen luisteren naar je persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kun je tijdens dit consult alle vragen stellen die je op je hart hebt. In overleg met de arts kun je daarna direct worden behandeld aan je boze blik.

Vrijblijvend een afspraak maken om van je boze blik verlost te raken? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling van een boze blik?

Het is heel eenvoudig om van je boze blik af te komen. Bovendien geeft de behandeling van de fronsrimpel een snel en langdurig resultaat. Er worden eerst enkele ‘voor-foto’s’ gemaakt zodat het verschil tussen voor en na de behandeling straks goed te zien is. Vervolgens injecteert de arts met een zeer dun naaldje de rimpel met Botox of Azzalure en vult dit eventueel aan met een filler.

De injecties in de fronsrimpel voelen slechts licht prikkelend aan; een verdoving is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kun je in principe direct je werkzaamheden hervatten.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg van een behandeling van een boze blik?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat je niet teveel aan het behandelde gebied komt en je tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Risico's en complicaties

Zitten er risico’s aan een behandeling van een boze blik?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Met name bij de eerste keer van het gebruik van Botox kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur na de behandeling weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van een boze blik?

Het duurt twee tot zes dagen voordat de Botox goed ingewerkt is. Je bent dan helemaal verlost van je boze blik en je voorhoofd is weer heerlijk glad. Afhankelijk van het gekozen product houdt het resultaat drie tot zes maanden aan.

Prijzen

Wat kost een behandeling van een boze blik?

BehandelingPrijs
Consult injectables€ 0,-
Consult plastische chirurgie€ 35,-
Botox€ 149,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch)€ 1.850,-

De kosten van injectables zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen altijd een consult aanbevelen bij de arts voor een behandelplan omdat een goede gezichtsanalyse belangrijk is. De specialist moet je gezien hebben voor een goed advies.

Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit gesprek alle tijd om je vragen te stellen.

Gratis consult