Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Boze blik

Een boze blik behandel je met injectables!

Boze blik

Weg met die boze blik!

Heb je last van een boze blik en ben je hier niet blij mee? Natuurlijk heeft de een hier meer last van dan de ander, maar je hoeft hier niet mee te blijven lopen. Soms kan simpelweg een behandeling met injectables aan de fronsrimpel een uitkomst bieden. Drukken je wenkbrauwen te zwaar op je ogen, dan is een wenkbrauwlift een betere oplossing om van je boze blik af te komen.

Het resultaat van de behandeling

Boze blik   Frisse blik na Botox
Voor Na

Het effect van de Botox-behandeling aan je boze blik is na twee tot zes dagen zichtbaar. Het kan voorkomen dat je huid wat rood is na de behandeling, maar dit is na enkele uren alweer verdwenen. Het resultaat houdt drie tot twaalf maanden aan, afhankelijk van het gekozen product. De behandeling kan probleemloos herhaald worden.

Let op: Foto's geven een beeld van de werkelijkheid, maar resultaten kunnen per persoon verschillen. Elk gezicht is uniek en vraagt om een persoonlijke benadering. Een consult met de behandelend arts is dus altijd noodzakelijk.

Vrijblijvend consult in Breda?

Wil je graag weten hoe je er weer onbezorgd en stralend uit kunt zien? Onze cosmetisch artsen informeren je graag over de behandeling van een boze blik. Bel naar 076 - 542 31 54 voor een consult of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van uw boze blik?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met fillers.

Prijzen 'behandeling boze blik'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts of plastisch chirurg voor een behandelplan omdat een goede gezichtsanalyse belangrijk is. De specialist moet je gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit gesprek alle tijd om je vragen te stellen.

Consult injectables €0,-
Consult plastisch chirurg €35,-
Second opinion €65,-

Behandeling boze blik   Prijs
Botox         €149,-
Injectables en fillers vanaf   €350,-
Bovenooglidcorrectie   €995,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch)    €1850,-

Videofragmenten


Online afspraak maken? Klik hier!