e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Hero Zijlker ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Hero Zijlker

Boze blik

Kijkt u altijd boos terwijl u helemaal niet boos bent? Dat is niet leuk. U hoeft er echt niet mee te blijven lopen. Injectables of een ooglidcorrectie bieden een mooie oplossing.

Een boze blik behandelen we met injectables of ooglidcorrectie

Vaak kan een eenvoudige behandeling met Botox aan de fronsrimpel al een uitkomst bieden bij een boze blik. Drukken uw wenkbrauwen te zwaar op uw ogen of heeft u last van hangende oogleden, dan is een wenkbrauwlift, ooglidcorrectie of een bovenooglidcorrectie een betere oplossing om van uw boze blik af te komen.

Wat is het resultaat van een behandeling?

Het duurt ongeveer twee tot zes dagen voordat Botox werkt. U bent dan verlost van uw boze blik. Uw diepe fronsrimpel of diepe voorhoofdsrimpels zullen dan verdwenen of verzacht zijn. Afhankelijk van het gekozen product houdt het resultaat drie tot zes maanden aan. Een ooglidcorrectie met of zonder wenkbrauwlift is een eenmalige ingreep waar u zeker 10 jaar plezier van heeft.

Vrouw frons voor
Botox voor
Vrouw frons na
Na
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Na foto's fronsrimpel Bjorn Elizia Soares
Botox voor
Na foto's frons rimpel Bjorn Elizia Soares
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Ooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Fronsende vrouw voor
Botox voor
Fronsende vrouw na
Na

Wat kost een behandeling van een boze blik?

Natuurlijk wilt u weten wat de kosten ongeveer zijn om van uw boze blik af te komen. De kosten zijn geheel afhankelijk van de ingreep die geadviseerd wordt tijdens een gratis en vrijblijvend consult. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult ooglidcorrectieGratis
Consult plastische chirurgie€50,-
Botuline toxine (Azzalure, Botox, Dysport, Alluzience)1e zone€149,-
2e zone€129,-
3e zone€129,-
Bovenooglidcorrectie€995,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)€1695,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch met Fogli-techniek)€1850,-

 

Hoe gaat een behandeling van een boze blik?

Het is heel eenvoudig om van uw boze blik af te komen. Bovendien geeft de behandeling van de fronsrimpel een snel en langdurig resultaat. Er worden eerst enkele ‘voor-foto’s’ gemaakt zodat het verschil tussen voor en na de behandeling straks goed te zien is. Vervolgens injecteert de arts met een zeer dun naaldje de rimpel met Botox of Azzalure en vult dit eventueel aan met een filler.

De injecties in de fronsrimpel voelen slechts licht prikkelend aan; een verdoving is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn. Ook kan het op de behandelde plek wat jeuken. Deze reacties zijn van korte duur en trekken snel weg. Na afloop van de behandeling kunt u in principe direct uw werkzaamheden hervatten.

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie starten we altijd met het maken van foto’s. Nadat de foto’s zijn gemaakt, zal de plastisch chirurg starten met het aftekenen van het teveel aan huid boven uw ogen. Daarna volgt er een plaatselijke verdoving en start de plastisch chirurg met het verwijderen van het huidoverschot inclusief het overtollig vet- en eventuele spierweefsel. De plastisch chirurg maakt de incisies bij een bovenooglidcorrectie in de plooi van de oogleden. Het litteken is daardoor niet zichtbaar. Nadat de sneetjes gehecht zijn neemt u nog 15 minuten plaats in een relaxfauteuil. Daarna kunt u de kliniek alweer verlaten. De ingreep duurt ongeveer 35 tot 60 minuten. Wanneer er tevens een wenkbrauwlift noodzakelijk is duurt de ingreep natuurlijk langer, zo’n 90 tot 120 minuten. Na de ingreep komt u na 3 maanden terug bij ABC Clinic voor de eindcontrole bij de plastisch chirurg.

Hoe gaat de nazorg van een behandeling van een boze blik?

Na een behandeling met Botuline toxine (zoals Botox of Azzalure) is het belangrijk om er goed op te letten dat u niet teveel aan het behandelde gebied komt en u tot ten minste vier uur na de behandeling geen make-up gebruikt om infecties te voorkomen. Dit raden we aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan. Daarnaast raden we aan 12 tot 24 uur na de behandeling niet te sporten en de sauna en/of zonnebank te vermijden. Het duurt namelijk enkele uren voordat de zenuwen de Botox hebben opgenomen.

Het is belangrijk om het eerste uur na de behandeling de geïnjecteerde spier zo veel mogelijk te bewegen en te gebruiken, zodat de Botuline toxine zich zo snel mogelijk in de spier kan nestelen.

Het herstel na een bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie herstelt binnen een week, vooral wanneer u onze adviezen goed opvolgt. Natuurlijk kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Deze verdwijnen doorgaans na een paar dagen. Wanneer na een week de hechtingen worden verwijderd, is het eerste resultaat ook al goed zichtbaar. U kunt vanaf de eerste week gewoon aan het werk, afhankelijk van uw werkzaamheden natuurlijk. Houd er wel rekening mee dat u vier weken niet te zwaar mag tillen. Licht huishoudelijk werk is geen probleem.

Zitten er risico’s aan een behandeling?

Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren, zwellen en een stijf of vol gevoel veroorzaken. Deze mogelijke bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na de behandeling. Met name bij de eerste keer van het gebruik van Botox kan in de fronsrimpel of het voorhoofd het gevoel van een beginnende hoofdpijn of tintelingen ontstaan. Ook deze verschijnselen zijn van tijdelijke aard en zullen binnen twaalf uur na de behandeling weer verdwijnen.

Over het algemeen zijn er na het gebruik van Botox geen complicaties, nadelen of gevaren. Wél is het belangrijk dat de juiste dosering gebruikt wordt. Bij een behandeling aan het voorhoofd of de fronsrimpel bestaat namelijk de mogelijkheid dat het ooglid en/of wenkbrauwen gaan hangen bij een onjuiste dosering of techniek.

Risico’s bovenooglidcorrectie

Bij een bovenooglidcorrectie komen zelden complicaties voor, vooral wanneer u door een ervaren plastisch chirurg geholpen wordt en u zich houdt aan de nazorginstructies.

Gratis consult voor elke behandeling

Elke behandeling start met een gratis consult met de behandelend arts of plastisch chirurg. In geval van een Boze blik is dit consult erg belangrijk. Onze cosmetisch artsen of plastisch chirurgen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit wat de beste behandeling is. Uiteraard kunt u tijdens dit consult alle vragen stellen die u op uw hart heeft. In overleg met de arts bepaalt u dan voor welke behandeling u wilt gaan. Een consultafspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Consult inplannen

Veelgestelde vragen

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Hoe vaak moet een oogcorrectie worden uitgevoerd?

Een ooglidcorrectie is een éénmalige ingreep. Na een behandeling heeft u weer een frisse en open blik. De hangende oogleden, zware oogleden of wallen onder de ogen zullen verdwenen zijn. Het verouderingsproces gaat na de ingreep natuurlijk wel gewoon door. Afhankelijk van uw gezondheid, leefstijl en erfelijke belastbaarheid heeft u ongeveer 10 jaar plezier van de ingreep.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor ooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en oor(lel)correctie zijn gratis. Hetzelfde geldt voor de injectables en draadliften. Een consult voor liposuctie is €50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Wanneer is het resultaat van de wenkbrauwlift zichtbaar?

Een wenkbrauwlift zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. Kort na de behandeling kunnen wat zwellingen en blauwe plekken ontstaan. Als deze in de loop van de week verdwijnen, zal het eerste resultaat zichtbaar worden. Na ongeveer twee maanden is het definitieve effect bereikt en heb je weer een frisse blik.

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online