e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Borstvergroting Breda

ABC Clinic in Breda is een gespecialiseerde privékliniek voor o.a. borstvergroting. Hiervoor werken wij exclusief samen met het Amphia ziekenhuis. Kom op consult en ontdek de mogelijkheden.

Borstvergroting Breda bij ABC Clinic

Voor een borstvergroting in Breda en omstreken heeft ABC Clinic sinds 2010 een toonaangevende expertise opgebouwd. De plastisch chirurgen met wie wij samenwerken hebben veel ervaring opgebouwd op het gebied van borstvergrotingen met implantaten of borstvergrotingen met eigen vet. Ons streven naar de hoogste kwaliteit, professionaliteit en clienttevredenheid staat, sinds de oprichting van onze kliniek, centraal in onze bedrijfsvoering.

Expertise

Borstvergrotingen worden bij uitgevoerd door hooggekwalificeerde plastisch chirurgen van het Amphia ziekenhuis met veel ervaring in de borstcorrecties. Voor een borstvergroting  in Breda of omstreken is ABC Clinic een zeer goede, veilige en betrouwbare keus.

SpecialistTitelAangesloten bij
Guido DolmansPlastisch chirurgNVPC, NVEPC
Carla TheunissenPlastisch chirurgNVPC, NVEPC
Thijs de WitPlastisch chirurgNVPC
Gerd FabreIn Belgie geregistreerd plastisch chirurg, arts in NederlandRBSPS (Belgische vereniging voor Plastische Chirurgie)

Hieronder kun je een video bekijken van de afdeling plastische chirurgie van het Amphia ziekenhuis in Breda, waar de borstvergrotingen uitgevoerd worden.

Reviews borstvergroting Breda

Voordat je een afspraak maakt voor een borstvergroting is het belangrijk om ervaringen te lezen. Wij hebben op verschillende websites uitstekende beoordelingen ontvangen van cliënten die een behandeling ondergaan. De meerderheid van onze cliënten komt ook naar onze kliniek via eerder behandelde cliënten.  Je kunt reviews lezen op o.a. Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland.

Borstvergroting Breda

 

 

 

Borstvergroting Breda

Betrouwbare kliniek voor borstvergroting in Breda en omstreken

In de zoektocht naar een goede kliniek voor een borstvergroting, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Een van de belangrijkste aspecten is de ervaring en reputatie van de kliniek en de plastisch chirurgen die er werken. In dit opzicht is de combinatie van ABC Clinic en het Amphia Ziekenhuis een zeer goede.

ABC Clinic, gevestigd in Breda, heeft zich gevestigd als een vooraanstaand centrum voor esthetische behandelingen en chirurgie in Nederland. Met een team van ervaren en hooggekwalificeerde plastisch chirurgen biedt de kliniek een breed scala aan cosmetische ingrepen, waaronder borstvergrotingen. Wat ABC Clinic onderscheidt, is niet alleen de expertise van de chirurgen, maar ook hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige zorg en het bieden van een persoonlijke benadering voor elke cliënt.

Bovendien werkt ABC Clinic nauw samen met de plastisch chirurgen van het Amphia Ziekenhuis, een gerenommeerd ziekenhuis in Breda. Deze samenwerking biedt cliënten de geruststelling dat hun ingreep wordt uitgevoerd in een modern ziekenhuis met state-of-the-art faciliteiten en volgens de hoogste medische standaarden. De afdeling plastische chirurgie van het Amphia Ziekenhuis staat bekend om zijn uitstekende medische zorg en toewijding aan cliëntveiligheid, waardoor het een ideale partner is voor ABC Clinic.

Als je op zoek bent naar de beste kliniek voor een borstvergroting in de omgeving van Breda, biedt de combinatie van ABC Clinic en het Amphia Ziekenhuis een combinatie van expertise, ervaring en toewijding aan kwaliteit en veiligheid die niet snel te overtreffen is door andere klinieken.

Locaties Breda en bereikbaarheid

Je vindt onze kliniek op een zeer gunstige locatie aan de Paardeweide 22 ABC (en D) in Breda. Onze privékliniek is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A16 en A27. Parkeren kun je voor de deur en is gratis en discreet. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar met bus 4 vanaf Breda CS.

Behandelingen worden uitgevoerd door de plastisch chirurgen in het Amphia ziekenhuis in Breda. De bereikbaarheid van dit ziekenhuis is ook prima met de auto of het openbaar vervoer (o.a. bus 1 en bus 9).

ABC Clinic in Breda

ABC Clinic in Breda

Samenwerking Amphia Ziekenhuis

Amphia Ziekenhuis in Breda

 

Maak een afspraak bij ABC Clinic in Breda

Een consult is altijd noodzakelijk om een goed beeld te krijgen van de borstvergroting. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een borstvergroting. Daarbij worden alle vragen beantwoord. Je kunt een consult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online