Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Leiden

Ooglidcorrecties zijn een mooie oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door gespecialiseerde plastisch chirurgen.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij iedereen die richting de 40 of 50 gaan. Hangende oogleden of  wallen onder de ogen kunnen het gevolg zijn. Ook donkere kringen onder de ogen komen veel voor. Hierdoor ziet u er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. ABC Clinic heeft gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties.

Komt u uit Leiden en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een gratis afspraak met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen met consultmogelijkheden in Breda. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer kunt u ons vanuit Leiden goed bereiken. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België graag naar onze kliniek af

Resultaat van een ooglidcorrectie

Al veel mensen uit Leiden zijn u voorgegaan voor een ooglidcorrectie bij ABC Clinic. Hieronder vindt u wat foto’s van personen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Bovenooglidcorrectie Jan - voor links
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Jan - links
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Meer voor en na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Leiden

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over de prijzen

Veel gestelde vragen of FAQ’s over de bovenooglidcorrectie

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek in Breda. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Leiden weten velen ons te vinden.

Ooglidcorrectie Leiden

 

 

 

Ooglidcorrectie Leiden

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen
Gratis consult