Totaal
8.9
1053 reviews

Ooglidcorrectie Arnhem

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden, wallen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen. Wij ontvangen wekelijks mensen uit Arnhem en omgeving die bij ons behandeld worden aan hun bovenste en/of onderste oogleden.

Uw frisse oogopslag terug met een ooglidcorrectie

Hangende oogleden, wallen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen zijn veelvoorkomende klachten bij mannen en vrouwen naarmate ze ouder worden. De klachten verschillen per persoon en zijn veelal afhankelijk van leefstijl, ouderdom en erfelijke factoren. Gevolgen zijn een vermoeid, verouderd en soms verdrietig uiterlijk. Daarnaast kunnen mensen last krijgen van hoofdpijnklachten. Met een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift worden deze klachten verholpen en krijgt u die frisse blik weer terug.

Ooglidcorrectie Arnhem

Komt u uit Arnhem en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. U parkeert gratis en discreet voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar vanuit Arnhem.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Natuurlijk bent u benieuwd naar voor en na foto’s. Al veel cliënten zijn u voorgegaan, waaronder cliënten uit Arnhem en omgeving. Hieronder vindt u verschillende foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Let op, ieder mens en iedere oogopslag is uniek en dus zullen de resultaten per persoon verschillen. Vandaar dat een consult met de plastisch chirurg zo belangrijk is.

Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Kitty
Na
Ooglidcorrectie voor - bovenooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - bovenooglidcorrectie
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Resultaat wenkbrauwlift bij hangende oogleden
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrecties uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot. Niet alleen bij de plastisch chirurg, ook bij het gehele ondersteunende team.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie is geen eenvoudige ingreep. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Ook kan het voorkomen dat de plastisch chirurg een wenkbrauwlift aanbeveelt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor de anatomie van ieder mens. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten en de juiste indicatie kan stellen. Bij ABC Clinic is dit dus het geval!

Prijzen ooglidcorrectie Arnhem

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Wanneer u de ingreep in termijnen wilt betalen is dat mogelijk. Dit kan via Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening dan afbetalen.

Meer over prijzen

FAQ’s ooglidcorrectie Arnhem

Meer video's

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Omdat wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en ok-assistenten. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in de kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Arnhem weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Hoe vaak moet een ooglidcorrectie worden uitgevoerd?

Een ooglidcorrectie is een éénmalige ingreep. Na een behandeling heeft u weer een frisse en open blik. De hangende oogleden, zware oogleden of wallen onder de ogen zullen verdwenen zijn. Het verouderingsproces gaat na de ingreep natuurlijk wel gewoon door. Afhankelijk van uw gezondheid, leefstijl en erfelijke belastbaarheid heeft u ongeveer 10 jaar plezier van de ingreep.

Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Is de prijs voor een onderooglidcorrectie voor beide ogen?

Ja, de prijs van de onderooglidcorrectie geldt voor beide ogen. De kosten zijn inclusief het consult en de behandeling door de plastisch chirurg en de nazorg en verschillende controlemomenten.

Kan ik tijdens de onderooglidcorrectie praten?

Ja hoor, mocht u willen dan kunt u tijdens de onderooglidcorrectie praten met de plastisch chirurg en OK-assistente. Zij houden u ook voortdurend op de hoogte tijdens de ingreep. Veel cliënten ervaren dit als prettig.

Gratis consult