Totaal
8.9
1053 reviews

Ooglidcorrectie Amersfoort

Ooglidcorrecties zijn een mooie oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen wekelijks mensen uit Amersfoort en omgeving die bij ons behandeld worden aan hun bovenste of onderste oogleden.

Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en open blik

Hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen, wallen onder de ogen zijn klachten die veelvuldig voorkomen bij mannen en vrouwen die de 40, 50 of 60 naderen. Gevolg is veelal een vermoeid, verouderd of verdrietig uiterlijk. Daarnaast kunnen mensen last krijgen van hoofdpijn- of vermoeidheidsklachten. Met een ooglidcorrectie, ooglift of wenkbrauwlift worden deze klachten verholpen en krijgt u weer een frisse oogopslag.

Ooglidcorrectie Amersfoort

Komt u uit Amersfoort is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor onze privékliniek  gratis en discreet parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar vanuit Amersfoort.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Natuurlijk bent u benieuwd naar het resultaat van een ooglidcorrectie. Al veel cliënten zijn u sinds 2010 voorgegaan, waaronder cliënten uit Amersfoort en omstreken. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Kitty
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Resultaat wenkbrauwlift bij hangende oogleden
Na
Onderooglidcorrectie voor - ooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrecties uit bij jullie?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot. Niet alleen bij de plastisch chirurg, ook bij het gehele ondersteunende team.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie is geen eenvoudige ingreep. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Ook kan het voorkomen dat de plastisch chirurg een wenkbrauwlift aanbeveelt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor de anatomie van ieder mens. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten en de juiste indicatie kan stellen. Bij ABC Clinic is dit dus het geval!

Prijzen ooglidcorrectie Amersfoort

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Wanneer u de ingreep in termijnen wilt betalen is dat mogelijk. Dit kan via Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening dan afbetalen.

Meer over de prijzen

FAQ’s ooglidcorrectie Amersfoort

Meer video's

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Allereerst willen wij u vragen om kritisch te zijn bij de keuze voor een privékliniek. Kies altijd voor een kliniek waar de ooglidcorrecties worden uitgevoerd door plastisch chirurgen of oogchirurgen. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in ooglidcorrecties en durven te stellen dat wij tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België behoren. Het team van plastisch chirurgen is dagelijks bezig met ooglidcorrecties. Het is ook niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België naar ons komen voor een ingreep. Ook vanuit Amersfoort weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Heb ik zichtbare littekens na een bovenooglidcorrectie?

De littekens na een bovenooglidcorrectie zijn niet zichtbaar. De incisie wordt gemaakt in de plooi van de oogleden. Hierdoor zal het litteken van de ingreep helemaal wegvallen.

Hoe vaak moet een ooglidcorrectie worden uitgevoerd?

Een ooglidcorrectie is een éénmalige ingreep. Na een behandeling heeft u weer een frisse en open blik. De hangende oogleden, zware oogleden of wallen onder de ogen zullen verdwenen zijn. Het verouderingsproces gaat na de ingreep natuurlijk wel gewoon door. Afhankelijk van uw gezondheid, leefstijl en erfelijke belastbaarheid heeft u ongeveer 10 jaar plezier van de ingreep.

Hoe zit het met roken voor mijn bovenooglidcorrectie?

ABC Clinic adviseert om twee weken voor de bovenooglidcorrectie te stoppen met roken. Nog beter is om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een slechte invloed op de huid en gezondheid. Het herstel van een ooglidcorrectie wordt negatief beïnvloed en de kans op een infectie is groter.

Is de prijs voor een onderooglidcorrectie voor beide ogen?

Ja, de prijs van de onderooglidcorrectie geldt voor beide ogen. De kosten zijn inclusief het consult en de behandeling door de plastisch chirurg en de nazorg en verschillende controlemomenten.

Is het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie blijvend?

Hoe lang het resultaat aanhoudt is verschillend per persoon. Het resultaat blijft lang na een bovenooglidcorrectie, maar zal niet blijvend zijn. Het  verouderingsproces blijft gewoon doorgaan. Wij raden u aan om goed voor uzelf en uw huid te zorgen om het proces te vertragen. Met een gezonde levensstijl heeft u zeker tien tot vijftien jaar plezier van het resultaat.

Kan ik tijdens de onderooglidcorrectie praten?

Ja hoor, mocht u willen dan kunt u tijdens de onderooglidcorrectie praten met de plastisch chirurg en OK-assistente. Zij houden u ook voortdurend op de hoogte tijdens de ingreep. Veel cliënten ervaren dit als prettig.

Gratis consult