Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Alphen aan den Rijn

Ooglidcorrectie zijn een mooie en dankbare oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Veel mannen en vrouwen uit Alphen aan den Rijn gingen u voor bij ons in de kliniek.

Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en open blik

Door ouderdom kunnen we last krijgen van klachten als hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen, wallen onder de ogen. Deze klachten zorgen vaak voor een verouderd, verdrietig of vermoeid uiterlijk. Naast de cosmetische klachten kunnen we ook last krijgen van fysieke klachten zoals een vermoeid gevoel of hoofdpijn. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift kunnen helpen om de klachten te verhelpen.

Ooglidcorrectie Alphen aan den Rijn

Veel mannen en vrouwen uit de omgeving van Alphen aan den Rijn zijn sinds 2010 bij ons behandeld aan hun ogen. U kunt een afspraak inplannen voor een gratis en vrijblijvend consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor de kliniek gratis en discreet parkeren. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel de omgeving van Alphen aan den Rijn graag naar onze kliniek af

Resultaat van een ooglidcorrectie

Natuurlijk bent u benieuwd naar het resultaat van een ooglidcorrectie. Al veel cliënten uit Nederland en België zijn u voorgegaan, waaronder ook veel cliënten uit Alphen aan den Rijn en omstreken. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift voor
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Ooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Bekijk meer voor-na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Doordat ooglidcorrecties tot ons specialisme behoren is de opgebouwde ervaring (sinds 2010) op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Alphen aan den Rijn

Iedere kliniek hanteert zijn eigen prijzen voor een ooglidcorrectie. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de kunde en ervaring van de plastisch chirurg en het team dat de plastisch chirurg ondersteunt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren. Prijzen zijn natuurlijk voor beide ogen en inclusief de controles en nazorg.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u het in termijnen betalen? Dat kan. U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt dan in termijnen uw lening afbetalen.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult