Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Almere

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Deze geven vaak een vermoeide blik of verdrietige uitstraling en kunnen tot hoofdpijn- en vermoeidheidsklachten leiden.

Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en open blik

Als gevolg van ouderdom krijgen mannen en vrouwen te maken met hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen, wallen onder de ogen. Het gevolg hiervan is vaak een vermoeid, verouderd of verdrietig uiterlijk. Naast deze cosmetische klachten kunnen er ook fysieke klachten ontstaan zoals hoofdpijn of vermoeidheidsklachten. Met een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift worden deze klachten verholpen en krijgt u weer een frisse oogopslag.

Ooglidcorrectie Almere

Komt u uit Almere en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor onze kliniek gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar vanuit Almere. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit Almere graag naar onze kliniek af.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Natuurlijk bent u benieuwd naar het resultaat van een ooglidcorrectie. Al veel cliënten zijn u voorgegaan, waaronder cliënten uit Almere en omstreken. Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Grauwmans - bovenooglidcorrectie - voor
Voor
Grauwmans - bovenooglidcorrectie - na
Na
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Voor
Guido - bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Boven en onderooglidcorrectie - ooglidcorrectie
Voor
Na boven en onderooglidcorrectie
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Doordat ooglidcorrecties tot ons specialisme behoren is de opgebouwde ervaring (sinds 2010) op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Almere

Iedere kliniek in en nabij Almere hanteert zijn eigen prijzen voor een ooglidcorrectie. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de kunde en ervaring van de plastisch chirurg en het team dat de plastisch chirurg ondersteunt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de prijzen die wij in onze kliniek hanteren. Prijzen zijn voor beide ogen en inclusief de controles nadien.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u het in termijnen betalen? Dat kan. U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt dan in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over de prijs

Veelgestelde vragen ooglidcorrectie Almere (video)

Meer veelgestelde vragen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Omdat wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en OK-assistenten. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Almere weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie Almere

 

 

 

Ooglidcorrectie Almere

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar  076 – 542 31 54.

Gratis consult?
Gratis consult