De kliniek

Liposuctie Rotterdam

Een figuurcorrectie met liposculptuur

Liposuctie, liposculptuur of liposculpture is een van de populairste vormen van plastische chirurgie. Naast de borstvergroting, Botox, ooglidcorrecties en fillers staat liposculpture al jaren in de top vijf van de populairste cosmetische ingrepen.

Liposuctie-behandeling Rotterdam

Jaarlijks laten duizenden mensen hun plaatselijk vet corrigeren middels liposuctie of liposculpture. Dit is ook in Rotterdam het geval.

Voor liposuctie of liposculpture zijn er drie groepen mannen en vrouwen die in aanmerking komen voor de liposuctie:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van lokale vetophopingen die niet willen verdwijnen. Deze mensen kunnen sporten of diëten wat ze willen, het vet wil niet verdwijnen. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen vaak het probleem.
  • Vrouwen die na hun bevalling last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weggetraind krijgen. (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die ietwat te dik zijn en via liposuctie hun figuur beter in verhouding willen hebben. Vaak gaat een liposculpture behandeling dan gepaard met een dieet.

Wat is het resultaat van een liposuctie?

Na een paar dagen is het eerste effect van de liposuctie al zeker zichtbaar. Toch zal het drie maanden duren voordat het definitieve resultaat bereikt is. U kunt tussendoor altijd een afspraak maken met de arts voor controles. De nacontroles vinden niet plaats in Rotterdam, maar in onze kliniek in Breda.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw behandeling betalen in termijnen?
Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw behandeling? U heeft de mogelijkheid om een lening voor uw behandeling af te sluiten bij Cosmetic Finance

Wat is liposuctie?

Bij liposuctie verwijdert de arts overtollige plaatselijke vetophopingen bij personen die niet overmatig zwaar zijn. Uw lichaam wordt als het ware opnieuw gestyled. Liposuctie is een ingreep die uitgevoerd dient te worden door een arts of plastisch chirurg met veel ervaring.

Liposuctie: de techniek

De artsen met wij samenwerken hebben gekozen voor de vibro-liposculpture. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule. Het vet wordt eerst vloeibaar gemaakt en wordt vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen.

De vibro-liposculpture heeft een aantal grote voordelen:

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculpture heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Geen risico op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt veel verfijnder verwijderd
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd post-operatief is veel beter en vaak korter ten opzichte van de klassieke liposuctie en andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

Ben ik geschikt voor liposuctie?

Liposculpture of liposuctie middels de vibro-liposculpture is een verfijnde vorm van liposuctie en is geschikt voor iedereen met vetophopingen op plaatsen als buikbenenrugkuiten en onderkin. Vetophopingen kunnen achterblijven nadat iemand veel gewicht heeft verloren maar ook zwangerschappen of erfelijke aanleg kunnen een oorzaak zijn. De behandeling zorgt bij zowel dames als heren voor een uitstekend en definitief resultaat.

Liposuctie Rotterdam

Waar vindt de liposuctie plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Wil je een vrijblijvend consult voor liposuctie?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er te allen tijde eerst een vrijblijvend consult plaats met de arts. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie of liposculpture in zijn werk gaat. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, een half uur rijden vanuit Rotterdam.

Online inplannen
Maak een afspraak