e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Liposuctie Rotterdam

Liposuctie is al jaren een van de meest populaire vormen binnen de cosmetische chirurgie. Logisch, daar veel mannen en vrouwen last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Bij liposuctie wordt uw vet definitief verwijderd.

Liposuctie-behandeling Rotterdam

Jaarlijks laten duizenden mensen hun plaatselijk vet corrigeren middels liposuctie of liposculptuur. Dit is ook in Rotterdam het geval.

Voor liposuctie of liposculpture zijn er drie groepen mannen en vrouwen die in aanmerking komen voor de liposuctie:

  • Mannen en vrouwen die last hebben van lokale vetophopingen die niet willen verdwijnen. Deze mensen kunnen sporten of diëten wat ze willen, het vet wil niet verdwijnen. Vaak zijn dit bij mannen de lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buik en benen vaak het probleem.
  • Vrouwen die na hun bevalling last hebben van plaatselijke vet wat ze niet weggetraind krijgen. (ook niet met een dieet).
  • Mannen en vrouwen die ietwat te dik zijn en via liposuctie hun figuur beter in verhouding willen hebben. Vaak gaat een liposculpture behandeling dan gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie voor en na

Wat is het resultaat van een liposuctie?

Na een paar dagen is het eerste effect van de liposuctie al zeker zichtbaar. Toch zal het drie maanden duren voordat het definitieve resultaat bereikt is. U kunt tussendoor altijd een afspraak maken met de arts voor controles. De nacontroles vinden niet plaats in Rotterdam, maar in onze kliniek in Breda.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Liposuctie buik en benen voor
Voor
Liposuctie buik en benen na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw behandeling betalen in termijnen?
Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw behandeling? U heeft de mogelijkheid om een lening voor uw behandeling af te sluiten bij Cosmetic Finance

Wat is liposuctie?

Bij liposuctie verwijdert de arts overtollige plaatselijke vetophopingen bij personen die niet overmatig zwaar zijn. Uw lichaam wordt als het ware opnieuw gestyled. Liposuctie is een ingreep die uitgevoerd dient te worden door een arts of plastisch chirurg met veel ervaring.

Liposuctie: de techniek

De artsen met wij samenwerken hebben gekozen voor de vibro-liposculpture. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vet te verwijderen door middel van een vibrerende canule. Het vet wordt eerst vloeibaar gemaakt en wordt vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen.

De vibro-liposculpture heeft een aantal grote voordelen:

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculpture heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Geen risico op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt veel verfijnder verwijderd
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd post-operatief is veel beter en vaak korter ten opzichte van de klassieke liposuctie en andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

Ben ik geschikt voor liposuctie?

Liposculpture of liposuctie middels de vibro-liposculpture is een verfijnde vorm van liposuctie en is geschikt voor iedereen met vetophopingen op plaatsen als buikbenenrugkuiten en onderkin. Vetophopingen kunnen achterblijven nadat iemand veel gewicht heeft verloren maar ook zwangerschappen of erfelijke aanleg kunnen een oorzaak zijn. De behandeling zorgt bij zowel dames als heren voor een uitstekend en definitief resultaat.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam

Wilt u een vrijblijvend consult met de specialist?

Voordat u een liposuctie-behandeling ondergaat, vindt er te allen tijde eerst een vrijblijvend consult plaats met de arts. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de liposuctie of liposculpture in zijn werk gaat. Na het consult weet u precies wat u kunt verwachten van de behandeling. Het consult vindt plaats bij ABC Clinic, een half uur rijden vanuit Rotterdam.

Meer weten over de mogelijkheden van liposuctie? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak.  U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online