e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Liposuctie Amsterdam

Liposuctie behoort al jaren tot de populairste plastisch chirurgische ingrepen in de wereld. Logisch, daar veel mensen last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Bij liposuctie wordt uw vet definitief verwijderd.

Liposuctie behandeling Amsterdam

Het is vrij logisch dat de liposuctie een populaire ingreep is, daar vrijwel alle mensen wel last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Duizenden mensen ondergaan jaarlijks een liposuctie in Nederland. Ook vanuit Amsterdam weten velen onze kliniek te vinden voor liposuctie of liposculptuur.

Bij ABC Clinic hebben we voor de liposuctie of liposculptuur te maken met drie groepen mensen die in aanmerking komen voor de ingreep:

  • Vrouwen die na een of meerdere bevallingen last hebben van plaatselijk vet wat ze er niet afgetraind krijgen. Ook verdwijnt dit vet niet na een dieet.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen. Ze kunnen trainen of diëten wat ze willen. Vaak zijn dit bij mannen de buik, lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buiklovehandles en benen vaak het probleem.
  • Mannen en vrouwen die wat te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. Vaak gaat een liposculpture-behandeling gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Liposuctie voor en na

Wat is het resultaat van een liposuctie?

Na een paar dagen zal het eerste effect van de liposuctie te zien zijn. Toch zal het twee tot drie maanden duren voor het definitieve resultaat bereikt is. U kunt altijd een afspraak maken met de arts of plastisch chirurg voor tussentijdse controles. Deze controles vinden in onze kliniek plaats, een uur rijden vanuit Amsterdam.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Liposuctie lovehandles voor
Voor
Liposuctie lovehandles na
Na
Liposuctie onderkin
Voor
Liposuctie onderkin resultaat
Na
Liposuctie onderkin dame voor
Voor
Liposuctie onderkin na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Liposuctie buik en benen voor
Voor
Liposuctie buik en benen na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Waar uw behandeling plaatsvindt is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Wat is liposuctie?

Liposuctie is het verwijderen van overtollige plaatselijke vetophopingen bij personen die niet overmatig zwaar zijn. Dat klinkt eenvoudig, toch is liposuctie geen simpele ingreep. Uw lichaam wordt als het ware opnieuw gestyled.

De techniek

De artsen bij ABC Clinic werken altijd met de beste technieken. Daarom ook kiezen zij voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert. Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft een aantal grote voordelen t.o.v. andere technieken

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculptuur heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Er zijn geen risico’s op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt zeer verfijnd verwijderd.
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd is vaak korter ten opzichte van andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven bij de techniek gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

Liposuctie reviews

Voordat je een afspraak maakt is het belangrijk om ervaringen te lezen van cliënten die jou voor zijn gegaan. De meeste cliënten uit Amsterdam komen ook bij ons terecht via bekenden (zoals vriend(in), zus, neef, nicht of buurvrouw) of via de verschillende reviews op platforms. Wij hebben als privékliniek verschillende disciplines waarin we met gespecialiseerde artsen of chirurgen werken, zoals liposuctie, lipoedeem, lipofilling, Botox, fillers, injectables, ooglidcorrecties, tepelcorrecties, schaamlipcorrecties en plastische chirurgie (samenwerking Amphia ziekenhuis). Op Kliniekervaringen, Google reviews en Zorgkaart Nederland kun je reviews lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

Kliniekervaringen ABC Clinic, liposuctie Amsterdam

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, liposuctie Amsterdam

Wilt u een vrijblijvend consult voor liposuctie?

Overweegt u een liposuctie? Voordat u een behandeling kunt ondergaan vindt er altijd een consult plaats met de behandelend arts of chirurg. Hij bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. De arts neemt tijdens het consult uitgebreid de tijd voor u, zodat u op alle vragen die u heeft een antwoord krijgt. Na een consult weet u wat de arts voor u kan betekenen en wat u kunt verwachten van de liposuctie-behandeling.

Meer weten over de mogelijkheden van liposuctie? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak.  U kunt ook eenvoudig uw consult online inplannen of vul het contactformulier in.

Een afspraak inplannen?

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zonnen of zwemmen na een liposuctie-behandeling?

Na een liposuctie-behandeling mag je zes weken niet zwemmen of zonnen. Bij het zonnen kan door de warmte een zwelling ontstaan en kan het litteken verbranden. Er wordt aangeraden om het litteken minimaal een jaar na de ingreep goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt, zal deze altijd goed zichtbaar blijven. Zwemmen raden we af omdat de wondjes hierdoor week kunnen worden.

Hoe lang moet ik de elastische panty dragen na de liposuctie?

Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij je om een aantal weken een elastische panty te dragen. De eerste week na de behandeling draag je de elastische panty dag en nacht. Na deze week hoef je de panty de komende vijf weken alleen nog maar overdag te dragen. Gedurende de eerste dagen na de behandeling is het belangrijk om rustig aan te doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken

Wat is de beste kliniek voor een liposuctie of liposculptuur?

Kies altijd voor een kliniek met ervaren specialisten wanneer je een liposuctie overweegt. Zorg er ook altijd voor dat je een consultgesprek hebt met de behandelend arts of plastisch chirurg en vraag naar zijn of haar ervaringen. Controleer ook of er reviews zijn en vraag hoe de nazorg eruit ziet. Tenslotte zijn kortingen verboden, kies dus niet voor klinieken die met kortingen werken in een bepaalde periode. Maak hier melding van bij de Reclame Code Commissie.

Wat is het verschil tussen buikwandcorrectie en liposuctie?

Bij een buikwandcorrectie wordt er voornamelijk overtollig huid weggehaald en krijg je een litteken. Bij liposuctie wordt er overtollig vet verwijderd en zijn er minimale littekens.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online