De kliniek

Liposuctie Amsterdam

Vet definitief verwijderen met liposuctie

Liposuctie of liposculpture is al jaren een van de populairste plastisch chirurgische ingrepen in de wereld. Elk jaar weer strijdt liposuctie met de borstvergroting en ooglidcorrectie om de eerste plaats als het om plastische chirurgie gaat.

Liposuctie behandeling Amsterdam

Het is vrij logisch dat de liposuctie een populaire ingreep is, daar vrijwel alle mensen wel last hebben van overmatig vet op plaatsen waar ze dat liever niet hebben. Duizenden mensen ondergaan jaarlijks een liposuctie in Nederland. Ook vanuit Amsterdam weten velen onze kliniek te vinden voor liposuctie of liposculpture. Het aantal bezoekers uit de omgeving Amsterdam die onze kliniek bezoekt wordt elk jaar groter.

Bij ABC Clinic hebben we voor de liposuctie of liposculptuur te maken met drie groepen mensen die in aanmerking komen voor de ingreep:

  • Vrouwen die na een of meerdere bevallingen last hebben van plaatselijk vet wat ze er niet afgetraind krijgen. Ook verdwijnt dit vet niet na een dieet.
  • Mannen en vrouwen die last hebben van plaatselijk vet wat niet wil verdwijnen. Ze kunnen trainen of diëten wat ze willen. Vaak zijn dit bij mannen de buik, lovehandles en onderkin. Bij vrouwen zijn de buiklovehandles en benen vaak het probleem.
  • Mannen en vrouwen die wat te dik zijn en door middel van liposuctie hun figuur beter geproportioneerd willen hebben. Vaak gaat een liposculpture-behandeling gepaard met een dieet.

Wij gebruiken de termen liposuctie, liposculptuur en liposculpture door elkaar. Eigenlijk is liposculpture onze favoriete benaming, omdat onze artsen uw lichaam daadwerkelijk opnieuw sculpturen. Liposuctie betekent letterlijk vet weg zuigen. Liposculpture is dus veel meer dan alleen vet wegzuigen!

Wat is het resultaat van een liposuctie?

Na een paar dagen zal het eerste effect van de liposuctie te zien zijn. Toch zal het twee tot drie maanden duren voor het definitieve resultaat bereikt is. U kunt altijd een afspraak maken met de arts of plastisch chirurg voor tussentijdse controles. Deze controles vinden in onze kliniek plaats, een uur rijden vanuit Amsterdam.

Anoniem - liposuctie lovehandles - voor
Voor
Anoniem - liposuctie lovehandles - na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Voor liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Voor
Resultaat liposuctie kin - anoniem - Maarten Doornaert
Na

Wat zijn de kosten van een liposuctie-behandeling?

LiposuctieKosten
Consult€35,-
Behandeling van één zone€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1195,-
Tweede zone€1095,-
Derde zone€995,-
Vierde zone€895,-
Vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Liposuctie Amsterdam

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Wat is liposuctie?

Liposuctie is het verwijderen van overtollige plaatselijke vetophopingen bij personen die niet overmatig zwaar zijn. Dat klinkt eenvoudig, toch is liposuctie geen simpele ingreep. Uw lichaam wordt als het ware opnieuw gestyled.

De techniek

De artsen bij ABC Clinic werken altijd met de beste technieken. Daarom ook kiezen zij voor de vibro-liposculpture behandeling. Deze moderne techniek is erop gericht om overtollig vetweefsel te verwijderen door middel van een canule die vibreert. Nadat het vet eerst vloeibaar gemaakt is, wordt het vervolgens weggezogen zonder de overige weefsels te beschadigen. Vibro-liposculpture heeft een aantal grote voordelen t.o.v. andere technieken

  • De vibrerende canules zorgen voor een veilige en selectieve behandeling, waardoor alleen het losgemaakte vet wordt verwijderd.
  • Met deze techniek kunnen we vetcellen wegnemen zonder de omliggende weefsels, bloedvaten en zenuwen te beschadigen. Het systeem heeft ook een intern veiligheidssysteem wat blokkeert zodra de canule met ander weefsel in contact komt.
  • De vibro-liposculptuur heeft een liftend effect. De behandeling stimuleert de collageenvezels aan de oppervlakte van de huid en zorgt er zo voor dat die weer opgespannen wordt.
  • Er zijn geen risico’s op ribbelvorming (golfplaten-effect). Het vet wordt zeer verfijnd verwijderd.
  • De techniek maakt het mogelijk om veel nauwkeuriger te werken, waardoor alle lichaamsdelen behandeld kunnen worden, zoals schaamstreekonderkinkaaklijnenkelskuiten en bovenarmen.
  • De hersteltijd is vaak korter ten opzichte van andere technieken, omdat er sprake is van minder oedeem en blauwe plekken.
  • Het verdoven bij de techniek gaat beter dan met andere technieken. Er ontstaat een emulsie-effect, waardoor het vet makkelijker wordt verwijderd en waarbij ander weefsel intact blijft.

 

Wilt u een vrijblijvend consult voor liposuctie?

Overweegt u een liposuctie? Voordat u een behandeling kunt ondergaan vindt er altijd een consult plaats met de behandelend arts of chirurg. Hij bespreekt uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat. De arts neemt tijdens het consult uitgebreid de tijd voor u, zodat u op alle vragen die u heeft een antwoord krijgt. Na een consult weet u wat de arts voor u kan betekenen en wat u kunt verwachten van de liposuctie-behandeling.

Online inplannen
Maak een afspraak