e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Vermoeid gezicht

Heeft u last van een vermoeid gezicht of vermoeide blik? Injectables met fillers, Botox of een ooglidcorrectie kunnen dan een uitstekende oplossing bieden.

Wilt u nooit meer ‘wat ziet u er moe uit’ horen?

Bij een vermoeide uitstraling is het belangrijk eerst uit te zoeken wat de oorzaak is. Niet altijd zijn injectables de beste oplossing. Drukken uw wenkbrauwen wat zwaar op de ogen? Dan kan een wenkbrauwlift met Botox voor een goede oplossing zorgen. Maar heeft u meer last van een teveel aan huid boven uw ogen? Dan is een ooglidcorrectie een betere keuze.

Wat is het resultaat van een behandeling van een vermoeid gezicht?

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wordt u behandeld met een hyaluronzuur zoals Restylane  dan is dit resultaat direct zichtbaar en zal het gemiddeld zo’n twaalf maanden aanhouden. Wanneer u behandeld wordt met Botox, Azzalure of Alluzience dan laat het effect enkele dagen langer op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt drie tot zes maanden aan.

Wat kost een behandeling van een vermoeid gezicht?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor u is. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

BehandelingPrijs
Botoxvanaf€149,-
Fillersvanaf€325,-
Bovenooglidcorrectie€995,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch met Fogli-techniek)€1850,-
MACS-liftvanaf€5500,-

Gratis consult voor een behandeling van een vermoeid gezicht?

Juist omdat een goede analyse zo belangrijk is, start bij ABC Clinic elke behandeling met een vrijblijvend consult met de behandelend arts of plastisch chirurg. Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen bespreken uw wensen en verwachtingen en adviseren u graag. Ook heeft u alle tijd voor het stellen van uw vragen tijdens dit gesprek. Meer weten over een behandeling van een vermoeid gezicht? Bel  076 – 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de arts of vul het contactformulier in.

Ik wil graag een consult inplannen
Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling van een vermoeid gezicht?

Met behulp van een paar kleine injecties kunnen we de wenkbrauw enkele millimeters liften. En dat is vaak al voldoende om die vermoeide blik kwijt te raken. Voor welk middel de cosmetisch arts kiest, verschilt per persoon.

Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en uw persoonlijke wensen kunnen we een wenkbrauwlift uitvoeren met bijvoorbeeld Restylane, Azzalure of Alluzience. Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s. Zo kunnen we achteraf goed zien wat de resultaten zijn van de wenkbrauwlift. Aansluitend injecteert de arts de vloeistof inclusief een verdovingsmiddel voorzichtig in de huid. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

In de injectables die de arts met een zeer fijn naaldje injecteert zit verdovingsmiddel. U zult dus weinig van de behandeling merken. Na afloop kan de huid wat rood zien maar na enkele uren is dit ongemak verdwenen. U kunt uw normale werkzaamheden meteen hervatten.

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan een vermoeid gezicht?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan deze behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult