De kliniek
Informatie

Wil je nooit meer ‘wat zie je er moe uit’ horen?

Bij een vermoeide uitstraling is het belangrijk eerst uit te zoeken wat de oorzaak is. Niet altijd zijn injectables de beste oplossing. Drukken je wenkbrauwen wat zwaar op je ogen? Dan kan een wenkbrauwlift met Botox voor een goede oplossing zorgen. Maar heb je meer last van een teveel aan huid boven je ogen? Dan is een ooglidcorrectie een betere keuze. Ook kan een MACS-lift een oplossing zijn.

Consult

Gratis consult voor een behandeling van een vermoeid gezicht?

Juist omdat een goede analyse zo belangrijk is, start bij ABC Clinic elke behandeling met een vrijblijvend consult met de behandelend arts of plastisch chirurg. Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen bespreken je wensen en verwachtingen en adviseren je graag. Ook heb je alle tijd voor het stellen van je vragen tijdens dit gesprek.

Meer weten over een behandeling van een vermoeid gezicht? Bel  076 – 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

De behandeling

Hoe gaat een behandeling van een vermoeid gezicht?

Met behulp van een paar kleine injecties kunnen we de wenkbrauw enkele millimeters liften. En dat is vaak al voldoende om die vermoeide blik kwijt te raken. Voor welk middel de cosmetisch arts kiest, verschilt per persoon. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en je persoonlijke wensen kunnen we een wenkbrauwlift uitvoeren met bijvoorbeeld RadiesseRestylaneBotox of Azzalure. Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s. Zo kunnen we achteraf goed zien wat de resultaten zijn van de wenkbrauwlift. Aansluitend injecteert de cosmetisch arts de vloeistof inclusief een verdovingsmiddel voorzichtig in de huid. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

In de injectables die de cosmetisch arts met een zeer fijn naaldje injecteert zit verdovingsmiddel. Je zult dus weinig van de behandeling merken. Na afloop kan je huid wat rood zien maar na enkele uren is dit ongemak verdwenen. Je kunt je normale werkzaamheden meteen hervatten.

Nazorg en herstel

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan een vermoeid gezicht?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doe je er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Risico's en complicaties

Zitten er risico’s aan een behandeling van een vermoeid gezicht?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer je je door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Resultaat

Wat is het resultaat van een behandeling van een vermoeid gezicht?

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Word je behandeld met Radiesse of een hyaluronzuur zoals Restylane  dan is dit resultaat direct zichtbaar en zal het gemiddeld zo’n twaalf maanden aanhouden. Wanneer je behandeld wordt met Botox of Azzalure dan laat het effect enkele dagen langer op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt drie tot zes maanden aan.

Prijzen

Wat kost een behandeling van een vermoeid gezicht?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je altijd een consult aanbevelen bij de arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

Behandeling Prijs
Botoxvanaf€ 149,-
Fillersvanaf€ 350,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Wenkbrauwlift€ 1.850,-
MACS-liftvanaf€ 5.500,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

 Korting
Tweede behandeling5%
Derde behandeling en meer10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Gratis consult