Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic
Vermoeid gezicht

Een vermoeid gezicht behandel je met injectables!

Er zo fit uitzien als je jezelf voelt

Heb je last van een vermoeid gezicht of vermoeide blik? Een injectable behandeling met fillers, Botuline toxines (Botox) of Skinboosters kan dan een uitstekende oplossing bieden. Wel is het belangrijk eerst uit te zoeken wat de oorzaak van die vermoeide uitstraling is. Niet altijd zijn injectables de beste oplossing. Drukken je wenkbrauwen wat zwaar op je ogen? Dan kan een wenkbrauwlift met Botox voor een goede oplossing zorgen. Maar heb je meer last van een teveel aan huid boven je ogen? Dan is een ooglidcorrectie een betere keuze. Ook kan een MACS-lift een oplossing zijn. 

Juist omdat een goede analyse zo belangrijk is, starten we bij ABC Clinic elke ingreep met een vrijblijvend consult met de behandelend arts of plastisch chirurg. Onze ervaren cosmetisch artsen en plastisch chirurgen bespreken je wensen en verwachtingen en adviseren je graag. Ook heb je alle tijd voor het stellen van je vragen tijdens dit consultgesprek.

Prijzen 'behandeling vermoeid gezicht'

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor je is. We zullen je te allen tijde een consult aanbevelen bij de cosmetisch arts of plastisch chirurg voor een behandelplan, omdat een goede gezichtsanalyse belangrijk is. De specialist moet je gezien hebben voor een goed advies. Tijdens een consult worden je wensen en verwachtingen besproken en adviseren wij je graag. Ook heb je tijdens dit gesprek alle tijd om je vragen te stellen.

Behandeling vermoeid gezicht   Prijs
Botox   €149,-
Injectables of fillers vanaf    €350,-
Bovenooglidcorrectie   €995,-
Wenkbrauwlift (chirurgisch)   €1850,-
MACS-lift vanaf €5500,-

ABC Clinic heeft voor de fillers een loyaliteitsprogramma. Voor een herhaalbehandeling met hetzelfde product gelden gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxines (Botox) geldt deze regeling niet. Hiervoor hanteren we een vaste scherpe prijs.

  Korting*
Tweede behandeling 5%
Derde behandeling en meer 10%
* Let op, er gelden geen combinatiekortingen. 

Waarom zou je voor ABC Clinic kiezen voor de behandeling van je vermoeide gezicht?

  • Gecertificeerde cosmetisch artsen die zich gespecialiseerd hebben in Botuline toxines (Botox), Skinboosters en fillers;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 (meer dan 450 ervaringen);
  • Wij werken met veilige en bewezen producten;
  • Consultgesprek met de behandelend arts;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie;
  • Loyaliteit wordt bij ons beloond bij de behandelingen met injectables.

Vrijblijvend consult?

Wil je meer weten over een behandeling van een vermoeid gezicht? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de cosmetisch arts of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Consult injectables €0,-
Consult plastisch chirurgie €35,-
Second opinion €65,-


Vermoeid gezicht Frisse blik

Videofragmenten

Liquid facelift (er volgt eerst een filmpje van een liposculpture, daarna volgt de liquid facelift)


Ooglidcorrectie


MACS-lift

Online afspraak maken? Klik hier!