De kliniek

Vermoeid gezicht

Wilt u een fitte uitstraling?

Heeft u last van een vermoeid gezicht of vermoeide blik? Een injectable-behandeling met fillers, Botox, Profhilo of Skinboosters kunnen dan een uitstekende oplossing bieden.

Wilt u nooit meer ‘wat ziet u er moe uit’ horen?

Bij een vermoeide uitstraling is het belangrijk eerst uit te zoeken wat de oorzaak is. Niet altijd zijn injectables de beste oplossing. Drukken uw wenkbrauwen wat zwaar op de ogen? Dan kan een wenkbrauwlift met Botox voor een goede oplossing zorgen. Maar heeft u meer last van een teveel aan huid boven uw ogen? Dan is een ooglidcorrectie een betere keuze. Ook kan een MACS-lift een oplossing zijn.

Wat is het resultaat van een behandeling van een vermoeid gezicht?

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wordt u behandeld met Radiesse of een hyaluronzuur zoals Restylane  dan is dit resultaat direct zichtbaar en zal het gemiddeld zo’n twaalf maanden aanhouden. Wanneer u behandeld wordt met Botox of Azzalure dan laat het effect enkele dagen langer op zich wachten. Het uiteindelijke resultaat van een wenkbrauwlift houdt drie tot zes maanden aan.

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling van een vermoeid gezicht?

De kosten van een behandeling zijn afhankelijk van de behandeling die het beste voor u is. We zullen u altijd een consult aanbevelen bij de arts. Die analyseert het probleem en stelt een behandelplan op. Dat kan alleen maar tijdens een persoonlijk consult.

Behandeling Prijs
Botoxvanaf€ 149,-
Fillersvanaf€ 325,-
Bovenooglidcorrectie€ 995,-
Wenkbrauwlift€ 1.850,-
MACS-liftvanaf€ 5.500,-

Gratis consult voor een behandeling van een vermoeid gezicht?

Juist omdat een goede analyse zo belangrijk is, start bij ABC Clinic elke behandeling met een vrijblijvend consult met de behandelend arts of plastisch chirurg. Onze ervaren artsen en plastisch chirurgen bespreken uw wensen en verwachtingen en adviseren u graag. Ook heeft u alle tijd voor het stellen van uw vragen tijdens dit gesprek. Meer weten over een behandeling van een vermoeid gezicht? Bel  076 – 542 31 54 voor een gratis en vrijblijvende afspraak met de arts of vul het contactformulier in.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling van een vermoeid gezicht?

Met behulp van een paar kleine injecties kunnen we de wenkbrauw enkele millimeters liften. En dat is vaak al voldoende om die vermoeide blik kwijt te raken. Voor welk middel de cosmetisch arts kiest, verschilt per persoon. Afhankelijk van de oorzaak van het probleem en uw persoonlijke wensen kunnen we een wenkbrauwlift uitvoeren met bijvoorbeeld RestylaneBotox of Azzalure. Voorafgaand aan de behandeling maken we enkele foto’s. Zo kunnen we achteraf goed zien wat de resultaten zijn van de wenkbrauwlift. Aansluitend injecteert de arts de vloeistof inclusief een verdovingsmiddel voorzichtig in de huid. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

In de injectables die de arts met een zeer fijn naaldje injecteert zit verdovingsmiddel. U zult dus weinig van de behandeling merken. Na afloop kan de huid wat rood zien maar na enkele uren is dit ongemak verdwenen. U kunt uw normale werkzaamheden meteen hervatten.

Hoe gaat de nazorg bij een behandeling aan een vermoeid gezicht?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Zitten er risico’s aan een behandeling van een vermoeid gezicht?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Foto's van behandeling

Vermoeide uitstraling door wallen
Behandelingen - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda voor
Voor
Behandelingne - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda na
na
Onderooglidcorrectie voor en na
Behandelingen - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda voor
Voor
Behandelingne - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda na
na
Vermoeide uitstraling door hangende oogleden
Behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda voor
Voor
behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda na
na
Bovenooglidcorrectie voor en na
Behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda voor
Voor
behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda na
na
Behandelingen - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda voor
Behandelingne - injectables - Behandeling vermoeid gezicht Breda na
Vermoeide uitstraling door wallen

Onderooglidcorrectie voor en na

Behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda voor
behandelingen - injectables - Vermoeid gezicht Breda na
Vermoeide uitstraling door hangende oogleden

Bovenooglidcorrectie voor en na

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Hoe lang blijft Botox zichtbaar?

Botox en Azzalure blijven tot vijf maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden.

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Waar komen de littekens van de wenkbrauwlift?

De littekens zullen zoveel mogelijk tussen de haren worden weggewerkt. Hierdoor zijn de littekens nauwelijks zichtbaar.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult