e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Carla Theunissen - Plastisch chirurg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Carla Theunissen

Borstvergroting Rotterdam

Vindt u uw borsten te klein en zou u graag wat meer volume willen in de borsten? Of zijn uw borsten wat gaan hangen en wilt u meer stevigheid in uw borsten?

Borstvergroting omgeving Rotterdam

Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de mogelijkheden van een borstvergroting. Zij gebruiken enkel de veiligste borstimplantaten die er zijn (o.a. Mentor), want alleen het beste is goed genoeg voor u.

Verder wordt er 3D-software gebruikt om het resultaat van uw behandeling te tonen tijdens het consult met de plastisch chirurg en anesthesist. Wij ontvangen maandelijks veel vrouwen uit Rotterdam en omgeving voor een borstvergroting. Een borstvergroting wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

 

Resultaat borstvergroting

Een borstvergroting geeft vrijwel 100% een zeer mooi en natuurlijk resultaat. Voorwaarde is wel dat uw borsten bij uw lichaam passen. Hier houdt een goede plastisch chirurg natuurlijk rekening mee. Na de borstvergroting heeft u enige tijd nodig om te herstellen van de borstvergroting.

De eerste dagen kunnen wat pijnlijk zijn. Met paracetamol kunt u dit goed onder controle houden. Verder zullen uw borsten wat gespannen aanvoelen. Na maximaal drie maanden is dit voorbij en hebben uw borsten hun definitieve vormen gekregen. Een borstvergroting behoort tot de mooiste ingrepen van de plastische chirurgie, ook omdat vrijwel iedereen tevreden is.

Borstvergroting voor de behandeling
Voor
Borstvergroting kleine borsten
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting Breda voor
Voor
Borstvergroting Breda na
Na

De kosten van een borstvergroting

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Ronde prothesevanaf€4500,-
Anatomische prothesevanaf€5100,-
Borstvergroting met eigen veteerste behandeling€5100,-
tweede behandeling€4700,-

De prijs is inclusief een overnachting in het Amphia-ziekenhuis.

Een consult in Breda is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost  € 50,-.

Mogelijkheden van een borstvergroting

Er zijn meer redenen te bedenken waarom iemand een borstvergroting overweegt. Er kan sprake zijn van een beperkte borstontwikkeling. Maar ook zwangerschappen, borstvoeding, ouderdom en gewichtsverlies kunnen reden zijn om een borstvergroting uit te willen laten voeren.
Bij ABC Clinic bekijken we van tevoren wel goed of het vergroten van uw borsten het juiste resultaat zal opleveren. Wanneer uw borsten doorgezakt zijn is een borstlift een beter alternatief.

Borstvergroting – de behandeling

Allereerst wordt de behandeling nogmaals met u doorgenomen met de plastisch chirurg. Daarna wordt u naar de operatiekamer gebracht en brengt de anesthesist u onder volledige narcose. Daarna start de behandeling met het maken van een incisie.

Afhankelijk van de situatie zal dit onder de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi zijn. Via dit sneetje wordt nu eerst ruimte gemaakt om het implantaat in te brengen. Deze ruimte kan onder het klierweefsel of de grote borstspier gelegen zijn. Een combinatie is ook mogelijk (dual plane).

Na het plaatsen hecht de plastisch chirurg de wond en is de ingreep klaar. U blijft een nachtje in het ziekenhuis en de volgende dag wordt u door de plastisch chirurg uit het ziekenhuis ontslagen.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Consult borstvergroting?

We starten een borstvergroting met een vrijblijvend consult in onze kliniek in Breda, slechts 45 kilometer van Rotterdam. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de borstvergroting en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u alles weten van een borstvergroting? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Blijven er littekens achter na een borstvergroting?

Ja, al zijn ze niet zichtbaar. Doordat er slechts kleine incisies gemaakt worden, zullen deze voor kleine littekens zorgen die daardoor onopvallend zijn. Daarnaast veranderen de littekens naar verloop van tijd steeds meer in de eigen huidskleur.

Hebben jullie ooit PIP-implantaten gebruikt voor de borstvergroting?

Nee, de plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben nooit PIP-implantaten gebruikt.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een borstvergroting met eigen vet?

De hoeveelheid aanwezig borstweefsel bepaalt hoeveel eigen vet achtergelaten kan worden per operatie. Hoe groter het volume van de bestaande borst, hoe meer vet getransplanteerd kan worden (lipofilling). Ongeveer 70% van het getransplanteerde volume vet blijft op langer termijn over. Om deze reden is het soms nodig om 2 of 3 behandelingen uit te voeren om de gewenste vergroting te behalen.

Is het resultaat van een borstvergroting blijvend?

De borsten kunnen blijven veranderen door zwaartekracht, veranderingen in het gewicht, het verouderingsproces en de hormoonhuishouding, zo ook na een borstvergroting. Een borstlift kan een oplossing bieden in het verouderingsproces. Sommige prothesen gaan een leven lang mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de prothesen. Het kan voorkomen dat er na tien jaar kapselvorming is, maar veelal is dit niet het geval. Daarnaast wordt er bij veel prothesen een garantie gegeven.

Wanneer kan ik weer werken na een borstvergroting?

De herstelperiode is afhankelijk van de intensiteit van het werk dat je doet. De eerste twee weken na de operatie zijn tillen, met de armen boven het hoofd strekken en bukken niet mogelijk. De plastisch chirurg kan hier meer over vertellen tijdens het consultgesprek.

Kan ik borstvoeding geven na een borstvergroting?

Aangezien de plastisch chirurg zijn uiterste best doet om de melkklieren niet aan te tasten bij een borstvergroting, is dit zeker mogelijk. Er moet wel rekening worden gehouden met het risico op een eventuele aantasting van de melkklieren. De risico’s van een borstvergroting zullen tijdens een consult behandeld worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online