Ma t/m Zo
08h00 - 22h00
Teruggebeld worden? Bel mij terug
Tevredenheid (450+reviews) 8,8
Menu
ABC Clinic

MACS-lift

Een MACS-lift voor een frisse blik

Een mooie techniek, een prachtig natuurlijk resultaat
Naarmate u ouder wordt, zal de huid in uw gezicht gaan verslappen. Vooral de wangen en kaaklijn moeten het op latere leeftijd ontgelden. Het resultaat is een verouderde uitstraling die vaak helemaal niet bij u past. Een MACS-lift kan dan een goede en natuurlijke oplossing bieden. MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension. Minimal Acces betekent dat er met een minimaal sneetje gewerkt wordt voor het oor. Cranial Suspension komt erop neer dat uw huid niet naar achter wordt getrokken zoals bij de klassieke facelift, maar omhoog. Het gedeelte van de kaaklijn, wangen wordt behandeld, zowel boven- als onderhuids. Dankzij deze innovatieve manier kunnen we uw jonge uitstraling heel mooi herstellen. De MACS-lift kan gecombineerd worden met een halslift, voorhoofdslift en bovenooglidcorrectie. Een MACS-lift gaat bijna altijd gepaard met een onderooglidcorrectie. Een goed alternatief voor de MACS-lift is de hals-facelift

Meer informatie

Resultaat van de MACS-lift

De MACS-lift zorgt voor een mooie en natuurlijk resultaat. Uw huid zal er net zo jong uitzien als u zich voelt. Na de ingreep zal uw huid rood van kleur zijn en gespannen aanvoelen. Ook zult u last krijgen van zwellingen. Als deze in de loop van de week wat wegtrekken, wordt het eerste resultaat van de ingreep al zichtbaar. Toch zal het nog enige tijd duren voor die nieuwe, verjongde uitstraling volledig bereikt is. Uw gezicht heeft een paar maanden nodig om zich helemaal te herstellen. Hier moet u rekening mee houden.

Consult MACS-lift

Omdat een goede analyse van uw gezicht heel belangrijk is, starten we een MACS-lift altijd met een vrijblijvend en uitgebreid consult met de behandelend plastisch chirurg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt graag uw vragen over de behandeling. Vooral de verschillende mogelijkheden voor een liquid facelift, hals-facelift, MACS-lift, minilift of S-lift worden besproken. 

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een MACS-lift? Bel dan naar 076 - 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Interesse in een vrijblijvend consult? Maak een afspraak!

Meer informatie

De mogelijkheden van een MACS-lift

Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces zullen plooien en rimpels in uw gezicht ontstaan. Wanneer deze voornamelijk zichtbaar zijn in het onderste deel van uw gezicht, dan is de MACS-lift een goede oplossing. Tijdens de ingreep worden de lijnen ter hoogte van de wangen, kaaklijn en hals strakker getrokken. Om een optimaal en langdurig resultaat te bereiken, gebeurt dit samen met de dieper gelegen weefsellagen. Dit gebeurt op een zeer natuurlijke manier, waardoor littekens niet te zien zijn en niemand zal zien dat u een lift in het gezicht heeft ondergaan. Onze zeer ervaren specialisten kunnen u er alles over vertellen. Vindt u de MACS-lift iets te ingrijpend? Dan is een liquid facelift wellicht een alternatief.

De MACS-lift

De MACS-lift kan onder lokale of algehele verdoving worden uitgevoerd. De plastisch chirurg maakt een heel kleine incisie aan de voorzijde van de oorschelpen en neemt via dit sneetje de doorgezakte weefsels voorzichtig op. Dit gebeurt met een speciale draad die naar boven toe inwendig bevestigd wordt. Aansluitend wordt de overtollige huid weggesneden en de wond gehecht. Vaak wordt de MACS-lift gecombineerd met een lipofilling van het gezicht. Er wordt wat vet weggenomen en dit vet wordt in het gezicht geïnjecteerd om volume te krijgen in het gezicht.

De ingreep bij een MACS-lift duurt ongeveer twee tot vijf uur (afhankelijk van de grootte van de ingreep) en wordt afgerond met het aanbrengen van een drukverband. Meestal zult u een nachtje in het ziekenhuis verblijven om bij te komen van de ingreep.

Video's MACS-lift

MACS-lift behandelingAnimatie MACS-lift

Waar word ik geopereerd?

De MACS-lift wordt door de Nederlandse plastisch chirurgen uitgevoerd in het Amphia Ziekenhuis in Breda. Onze Belgische plastisch chirurgen opereren in de o2 kliniek in Antwerpen en in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare. U profiteert zo van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren en verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

Waarom zou u voor ABC Clinic kiezen voor een MACS-lift?

  • Gecertificeerde plastisch chirurgen die zich gespecialiseerd hebben in de MACS-lift en andere chirurgische faceliften;
  • Persoonlijke aandacht en goede nazorg;
  • Goede en eerlijke prijs-kwaliteit verhouding;
  • Cliënten waarderen ons gemiddeld met een 8,8 (meer dan 450 ervaringen);
  • Consultgesprek met de behandelend plastisch chirurg;
  • Optimaal advies door aanwezigheid plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten;
  • Korte wachttijden;
  • Gratis en discreet parkeren voor de kliniek en verse koffie.

Kosten MACS-lift

  Behandeling   Lokale verdoving      Algehele verdoving
  MACS-lift basis vanaf   €4500,-
  MACS-lift met bovenooglidcorrectie          vanaf   €5000,-
  Full facelift vanaf   €5100,-
  Facelift met lipofilling vanaf   €5600,-
  Halslift (altijd in combinatie met een facelift) vanaf  €4500,-  
  Voorhoofdslift vanaf €3500,-  
  Liquid facelift  vanaf €795*  
  Anesthesie     € 600,-
*Dit is afhankelijk van de fillers die gebruikt worden en de te gebruiken hoeveelheid.


Een consult is te allen tijde noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de MACS-lift. Daarvoor moet de behandelend plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m zondag van 8.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 - 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak.

Liposuctie in termijnen betalen
Uw MACS-lift betalen in termijnen?

Wij werken voor termijnbetalingen of financieringen samen met Cosmetic Finance

Plastisch chirurgen

G. Fabre

G. Fabre

Medisch eerstverantwoordelijke, Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Vandevoort

M. Vandevoort

Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
M. Doornaert

M. Doornaert

Liposuctie en lipofilling , Ooglidcorrectie, Plastische chirurgie

Breda
W. Kolkman

W. Kolkman

Plastische chirurgie

Breda

Ervaringen MACS-lift

MACS Lift
‘10 jaar jonger, heerlijk!’
MACS Lift, Ankie
Mijn MACS-lift bij ABC Clinic
‘Ik voel me als herboren!’
Mijn MACS-lift bij ABC Clinic, Anoniem
MACS-lift bij ABC Clinic
‘Mijn ijdelheid won..’
MACS-lift bij ABC Clinic, Thea
Goede kliniek om heen te gaan voor je MACS-lift!
‘Zeer deskundig, professioneel en vriendelijk behandeld!’
Goede kliniek om heen te gaan voor je MACS-lift!, Ria