Totaal
8.9
1176 reviews

Profhilo Den Haag

Heeft u last van huidveroudering en bent u benieuwd wat we hieraan kunnen doen? ABC Clinic behandelt ook met Profhilo op onze locatie in Den Haag.

Wat is Profhilo

Profhilo is een anti-aging behandeling die bestaat uit een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur. Het hyaluronzuur in Profhilo stimuleert de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid). Enkele weken na uw eerste behandeling ziet u een stevigere en gezondere huid in de spiegel. Omdat Profhilo gericht is op versteviging en verjonging van de huid zorgt het niet voor volume in het gezicht, waardoor u uw eigen uitstraling blijft behouden.

Een Profhilo behandeling

De artsen van ABC Clinic zullen bij een behandeling met Profhilo altijd gebruik maken van de BAP-techniek. Bij deze techniek zullen er op tien plaatsen, verdeeld over de linker- en rechterhelft van het gezicht, injecties worden geplaatst. Profhilo is een stof die zich goed verspreid in het gezicht, waardoor meerdere injecties niet noodzakelijk zijn om het gehele gezicht te behandelen. Direct na de behandeling kunt u enkele bultjes zien op de plaatsen waar de arts geïnjecteerd heeft. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Deze reactie is tijdelijk en trekt vanzelf weer weg.

Voor het beste resultaat wordt er een kuur van twee à drie behandelingen aangeraden. Uw tweede behandeling zal vier weken na de eerste plaatsvinden. Afhankelijk van de huidveroudering kan er nog een derde behandeling ingepland worden. Dit verschilt per persoon en zal worden bekeken tijdens uw consultgesprek.

Resultaat

Direct na de behandeling is nog geen resultaat zichtbaar. Omdat het hyaluronzuur het lichaam zelf aan het werk zet om collageen en elastine aan te maken, kan het even duren voordat het eerste resultaat zichtbaar wordt. Ongeveer acht weken na uw eerste behandeling zal het resultaat steeds meer zichtbaar worden. De huid heeft dan voldoende tijd gehad om collageen en elastine aan te maken. Om uw resultaat te behouden adviseren we u om één à twee keer per jaar langs te komen voor een herhaalbehandeling.

Voor Profhilo
Voor
Na Profhilo
Na
Profhilo behandeling - voor
Voor
Profhilo behandeling - na
Na
Profhilo - Voor de behandeling
Voor
Profhilo - Resultaat van de behandeling
Na

Prijzen Profhilo Den Haag

Onderstaand vindt u het overzicht van de prijzen van uw behandeling. ABC Clinic Den Haag raadt een kuur van twee of drie behandelingen aan. Daarna komt u één à twee keer per jaar terug voor een herhaalbehandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Profhilo eerste behandeling 2 ml€325,-
Profhilo vanaf de tweede behandeling€295,-

Gratis en vrijblijvend consultgesprek

Een consultgesprek met een van onze cosmetisch artsen in Breda is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de kosten van de behandeling. Tijdens dit consultgesprek kunt u al uw vragen stellen en zal de arts een persoonlijk behandelplan opstellen. U kunt uw afspraak online inplannen of door te bellen met ons secretariaat op telefoonnummer 076-542 31 54.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe lang is het resultaat van Profhilo zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar is, is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Wij adviseren om één á twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Huidveroudering stopt niet.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

Wanneer is het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Bij een Profhilo-behandeling ziet u niet direct resultaat omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk wordt gezet. Vaak ziet u wel al dat de huid wat beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds duidelijker. De reden hiervan is dat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Heb dus na een behandeling geduld om het mooie resultaat af te wachten.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Omdat Hyaluronzuur een stof is die van nature in de huid voorkomt, kan de huid de behandeling goed verdragen. De mogelijke effecten na een behandeling zijn lichte zwelling, roodheid en soms wat blauwe plekjes. Dit wordt vaak veroorzaakt door de injecties en zal snel verdwijnen. Daarnaast kunnen er de eerste 24 – 48 uur wat bultjes op de plek van de injectie achterblijven. Ook dit verdwijnt vanzelf weer.

Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd gebruikt. Naast bovenstaande bijwerkingen, zijn er nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd.

Gratis consult