De kliniek

Kin filler

Meer karakter in uw gezicht?

Een wijkende of vlakke kin kan een grote frustratie vormen. U vindt uw gezicht minder mooi in verhouding. Als u hier in het verleden iets aan wilde doen, moest u onder het mes. Een operatie met alle risico’s en lange hersteltijden van dien. Een kin filler is een mooi alternatief!

Kin fillers

Tegenwoordig is er ook een minder ingrijpende oplossing voorhanden. Met hulp van afbreekbare fillers kunnen we de kin opvullen en het profiel van uw gezicht versterken. Zo geeft u vrijwel instant meer persoonlijkheid en karakter aan het gezicht en kunt u eindelijk trots uw kin in de lucht steken.

Kin fillers voor en na

Uw kin wordt na een filler-behandeling wat prominenter en strakker zodat het gezicht weer in balans is. De behandeling geeft een natuurlijk resultaat, is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Na deze periode is de behandeling veilig te herhalen. Dankzij de foto’s die voor en na de behandeling worden gemaakt, kunt u het verschil goed zien.

Resultaat kin fillers Janka

Bekijk resultaten

Kin fillers prijs

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Kincorrectie met injectables1,0 ml€ 450,-
2,0 ml€ 850,-

Gratis consult voor een kin filler

Bij ABC Clinic vindt voorafgaand aan een injectable-behandeling of behandeling met fillers altijd een gratis consult plaats. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag als uw vragen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw kin.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe verloopt de behandeling van een kin filler

Een injectable-behandeling aan de kin voeren we bij voorkeur uit met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane. Met behulp van een heel fijne naald injecteert de arts een van deze vloeistoffen onder de huid. Het verdovingsmiddel in de fillers zorgt ervoor dat u geen hinder van de injecties ondervindt. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag.

Na afloop kunt u wel wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct oppakken.

Hoe verloopt de nazorg van een kincorrectie met fillers?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een kin filler?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Foto's van behandeling

Janka
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
na
Behandeling door drs. Ludlage
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Voor
Teruggetrokken kin na Janka
na
Injectables Janka voor
Voor
Injectables Janka na
na
Janka
Botox Janka voor
Voor
Botox Janka na
na
Behandeling door drs. Ludlage
Botox Janka voor
Voor
Botox Janka na
na
Zoe
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
na
Kin filler
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
na
Marie
Marie - Fillers kin - voor
Voor
Marie - Fillers kin - Na
na
53 jaar
Marie - Fillers kin - voor
Voor
Marie - Fillers kin - Na
na
Marie - Kin fillers - Voor
Voor
Marie - Kin fillers - Na
na
Kin-filler-Janka-voor
Kin filler Janka na
Janka

Behandeling door drs. Ludlage

Botox Janka voor
Botox Janka na
Janka

Behandeling door drs. Ludlage

behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
Zoe

Kin filler

Marie - Fillers kin - voor
Marie - Fillers kin - Na
Marie

53 jaar

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

Welke verschillende soorten fillers zijn er?

Er zijn vier soorten fillers. Hieronder kan je meer lezen over de vier fillers.

 • Permanente fillers
  Deze kunnen niet door het lichaam worden afgebroken. In Nederland zijn permanente fillers voor cosmetische doeleinden verboden, omdat ze te veel risico’s met zich meebrengen.
 • Niet-permanente fillers
  Dit zijn fillers met hyaluronzuur. Deze fillers kunnen wel door het lichaam worden afgebroken en zijn dus ook maar voor een bepaalde periode zichtbaar. Wanneer de filler is uitgewerkt, kan je de behandeling probleemloos herhalen. Wij gebruiken het volgende (hyaluronzuur filler) product: Restylane.
 • Collageen-aanmakende fillers
  Deze fillers zorgen voor volume in bijvoorbeeld je gezicht en stimuleren de aanmaak van eigen collageen. Door de verhoogde collageen-aanmaak blijft de filler langer zitten; gemiddeld blijft de filler tot achttien maanden zichtbaar. Wij gebruiken het merk Radiesse als collageen-aanmakende filler.
 • Fillers van lichaamseigen materiaal.
  Deze fillers worden ook wel ‘Plaatjes Rijk Plasma (PRP)’ genoemd. De behandeling is een PRP Facelift, het wordt ook wel de ‘vampire facelift’ genoemd. Je kunt met deze filler meer eigen collageen aanmaken. Je huid krijgt hierdoor zijn stevigheid weer terug. En dit zorgt er weer voor dat je huid jonger lijkt. Wij maken geen gebruik van deze techniek, omdat wij andere (betere) technieken toepassen.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult