De kliniek

Kin filler

Meer karakter in uw gezicht?

Een wijkende of vlakke kin kan een grote frustratie vormen. U vindt uw gezicht minder mooi in verhouding. Als u hier in het verleden iets aan wilde doen, moest u onder het mes. Een operatie met alle risico’s en lange hersteltijden van dien. Een kin filler is een mooi alternatief!

Kin fillers

Vroeger was het noodzakelijk om een ingreep te ondergaan wanneer u last had van een teruggetrokken kin. Tegenwoordig is er ook een minder ingrijpende oplossing voorhanden. Met hulp van afbreekbare fillers kunnen we de kin opvullen en het profiel van uw gezicht versterken. Zo geeft u vrijwel instant meer persoonlijkheid en karakter aan het gezicht en kunt u eindelijk trots uw kin in de lucht steken.

Kin fillers voor en na

Uw kin wordt na een filler-behandeling wat prominenter en strakker zodat het gezicht weer in balans is. De behandeling geeft een natuurlijk resultaat, is direct zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Na deze periode is de behandeling veilig te herhalen. Dankzij de foto’s die voor en na de behandeling worden gemaakt, kunt u het verschil goed zien.

Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
Na
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables voor
Voor
behandelingen - injectables - kinimplantaat met injectables - Kinimplantaat met injectables na
Na

Kin fillers prijs

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Kincorrectie met injectables1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-

Gratis consult voor een kin filler

Bij ABC Clinic vindt voorafgaand aan een injectable-behandeling of behandeling met fillers altijd een gratis consult plaats. De arts bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de behandeling eruitziet en beantwoordt graag als uw vragen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan uw kin.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe verloopt de behandeling van een kin filler

Een injectable-behandeling aan de kin voeren we bij voorkeur uit met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane. Met behulp van een heel fijne naald injecteert de arts een van deze vloeistoffen onder de huid. Het verdovingsmiddel in de fillers zorgt ervoor dat u geen hinder van de injecties ondervindt. De behandeling neemt maximaal een half uur in beslag.

Na afloop kunt u wel wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Deze zijn slechts licht van aard en na enkele dagen weer verdwenen. Koelen helpt en u kunt natuurlijk ook een camouflageproduct gebruiken. Na de behandeling kunt u uw werkzaamheden direct oppakken.

Hoe verloopt de nazorg van een kincorrectie met fillers?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een kin filler?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult