e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Borstvergroting Tilburg

Vindt u dat uw borsten te klein zijn en zou u graag wat meer volume of stevigheid willen in de borsten? Of heeft u een of meerdere zwangerschappen achter de rug en hebben uw borsten volume verloren of zijn ze wat gaan hangen?

Borstvergroting omgeving Tilburg

Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag over de mogelijkheden van een borstvergroting. Zij gebruiken enkel de veiligste borstimplantaten die er zijn (o.a. Natrelle en Mentor), want alleen het beste is goed genoeg voor u.

Wij ontvangen wekelijks mensen uit Tilburg die voor ABC Clinic kiezen voor een borstvergroting. Een borstvergroting wordt overigens ook vaak uitgevoerd bij een mommy makeover.

3d scan borstvergroting Tilburg

3D animatie van uw resultaat

Resultaten borstvergroting

Een borstvergroting geeft vrijwel altijd een zeer mooi en natuurlijk resultaat. Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw borsten bij uw lichaam passen. Na de borstvergroting heeft u wel enige tijd nodig om helemaal te herstellen van de borstvergroting.

De eerste dagen kunnen wat pijnlijk zijn. Met paracetamol kunt u dit goed onder controle houden. Verder zullen uw borsten een tijdje wat gespannen aanvoelen. Na maximaal drie maanden is dit gespannen gevoel weg en hebben uw borsten hun definitieve vorm gekregen. Een borstvergroting behoort tot de mooiste ingrepen van de plastische chirurgie.

Borstvergroting voor de behandeling
Voor
Borstvergroting kleine borsten
Na
behandelingen - borstcorrectie - Borstvergroting Breda voor
Voor
Borstvergroting Breda na
Na

Borstvergroting kosten

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Ronde prothesevanaf€4500,-
Anatomische prothesevanaf€5100,-
Borstvergroting met eigen veteerste behandeling€5100,-
tweede behandeling€4700,-

De prijs is inclusief een overnachting in het Amphia-ziekenhuis.

Een consult is altijd noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de borstvergroting. Daarvoor moet de plastisch chirurg u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost  € 50,-.

Ik wil graag een consult inplannen

De mogelijkheden van een borstvergroting

Waarom overweegt iemand een borstvergroting? Hiervoor zijn verschillende redenen te bedenken. Er kan sprake zijn van een beperkte borstgroei. Maar ook zwangerschappen, borstvoeding, ouderdom en gewichtsverlies kunnen een reden zijn om een borstvergroting uit te laten voeren. Bij ABC Clinic bekijkt de plastisch chirurg van tevoren goed of een borstvergroting het juiste resultaat zal opleveren. Wanneer uw borsten te veel doorgezakt zijn, is een borstlift een beter alternatief.

De behandeling

Allereerst wordt de gehele behandeling nogmaals met u doorgenomen met de plastisch chirurg. U wordt daarna naar de operatiekamer gebracht en de anesthesist zal u onder volledige narcose brengen. Daarna start de behandeling met het maken van een incisie.

Dit zal onder de oksel, op de rand van de tepelhof of in de borstplooi zijn. Dit wordt tijdens het consult besproken. Via de incisie wordt nu eerst ruimte gemaakt om de prothese in te brengen. Deze ruimte kan onder het klierweefsel of de grote borstspier gelegen zijn. Een combinatie is ook mogelijk (dual plane methode).

Na het plaatsen hecht de plastisch chirurg de wond en is de ingreep klaar. U blijft een nachtje in het ziekenhuis en de volgende dag wordt u door de plastisch chirurg uit het ziekenhuis ontslagen.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult voor de borstvergroting

We starten een borstvergroting altijd met een vrijblijvend consult in onze kliniek, slechts 20 kilometer van Tilburg. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van de borstvergroting en beantwoordt al uw vragen. De plastisch chirurgen van het Amphia maken eventueel gebruik van een 3D-scan om het te verwachte resultaat te bekijken. Dit gebeurt tijdens het tweede verplichte gesprek, wat plaatsvindt in het Amphia ziekenhuis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een borstvergroting? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Blijven er littekens achter na een borstvergroting?

Ja, al zijn ze niet zichtbaar. Doordat er slechts kleine incisies gemaakt worden, zullen deze voor kleine littekens zorgen die daardoor onopvallend zijn. Daarnaast veranderen de littekens naar verloop van tijd steeds meer in de eigen huidskleur.

Hebben jullie ooit PIP-implantaten gebruikt voor de borstvergroting?

Nee, de plastisch chirurgen van ABC Clinic hebben nooit PIP-implantaten gebruikt.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een borstvergroting met eigen vet?

De hoeveelheid aanwezig borstweefsel bepaalt hoeveel eigen vet achtergelaten kan worden per operatie. Hoe groter het volume van de bestaande borst, hoe meer vet getransplanteerd kan worden (lipofilling). Ongeveer 70% van het getransplanteerde volume vet blijft op langer termijn over. Om deze reden is het soms nodig om 2 of 3 behandelingen uit te voeren om de gewenste vergroting te behalen.

Is het resultaat van een borstvergroting blijvend?

De borsten kunnen blijven veranderen door zwaartekracht, veranderingen in het gewicht, het verouderingsproces en de hormoonhuishouding, zo ook na een borstvergroting. Een borstlift kan een oplossing bieden in het verouderingsproces. Sommige prothesen gaan een leven lang mee. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de prothesen. Het kan voorkomen dat er na tien jaar kapselvorming is, maar veelal is dit niet het geval. Daarnaast wordt er bij veel prothesen een garantie gegeven.

Kan ik borstvoeding geven na een borstvergroting?

Aangezien de plastisch chirurg zijn uiterste best doet om de melkklieren niet aan te tasten bij een borstvergroting, is dit zeker mogelijk. Er moet wel rekening worden gehouden met het risico op een eventuele aantasting van de melkklieren. De risico’s van een borstvergroting zullen tijdens een consult behandeld worden.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online