e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Marjolijn van Abeelen - Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Marjolijn van Abeelen

Ooglidcorrectie Den Bosch

Ooglidcorrectie zijn een mooie en dankbare oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen veel mensen uit Den Bosch en omgeving die bij ons behandeld worden aan hun oogleden en/of wenkbrauwen.

Een open en frisse blik met een ooglidcorrectie

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij iedereen die richting de 40 of 50 gaan. Het gevolg zijn hangende oogleden of  wallen onder de ogen. Hierdoor kunt u er vermoeid en niet uitgeslapen uit zien. Een ooglidcorrectie verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. Wij hebben gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties. Samen met u bekijkt de plastisch chirurg of u een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of wenkbrauwlift nodig heeft. Door hun ervaring weten onze plastisch chirurgen mooie en natuurlijke resultaten te realiseren. Vele mannen en vrouwen gingen u voor.

Ooglidcorrectie Den Bosch

Komt u uit Den Bosch en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met één van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts 40 minuutjes rijden vanuit Den Bosch. U parkeert bij ons gratis voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vanuit Den Bosch goed bereikbaar.

Resultaten ooglidcorrectie

Hieronder vindt u wat foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Afgelopen jaren zijn al veel cliënten u voorgegaan, waaronder cliënten uit Den Bosch en omstreken.

Ooglidcorrectie voor - Tonny
Voor
Ooglidcorrectie na - Tonny
Na
Ooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor
Ooglidcorrectie Breda na - Jeroen na
Na
Ooglidcorrectie - voor de ingreep
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Kitty
Na
Jan - ooglidcorrectie voor 45 graden links
Voor
Jan - ooglidcorrectie na 45 graden links
Na
Meer voor en na foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

FAQ’s ooglidcorrectie

Bekijk meer FAQ video's

Kosten ooglidcorrectie Den Bosch

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en OK-assistenten. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Den Bosch weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie. U kunt ervaringen lezen op kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Ik wil een gratis consult inplannen

Veelgestelde vragen

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

Tijdens de boven- of onderooglidcorrectie word je verdoofd. Van de behandeling zelf voel je dus niks. Na de ingreep kan je last hebben van napijn. Hiervoor kan je medicatie innemen (Ibuprofen of Paracetamol). De behandeling zelf is dus pijnloos, maar achteraf kan er wat pijn optreden.

Mag ik direct na een ooglidcorrectie naar huis?

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling dient u de oogleden nog te koelen met een koelbril die u in de kliniek ontvangt. Enige tijd na de behandeling mag u weer naar huis. Houdt er wel rekening mee dat u niet zelf kunt rijden. Zorg er altijd voor dat u wordt opgehaald na de behandeling.

Verdwijnt mijn hoofdpijn na een bovenooglidcorrectie?

Hoofdpijn is een klacht die vaak voorkomt bij hangende oogleden. Om uw zware oogleden open te houden, kan het voorkomen dat u uw voorhoofdsspier optrekt. De spieren die u hiermee gebruikt, kunnen zorgen voor hoofdpijn. Wanneer uw hoofdpijn veroorzaakt wordt door uw hangende oogleden, zal deze verdwijnen na een bovenooglidcorrectie.

Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?

Een ooglidcorrectie is de ideale oplossing wanneer je last hebt van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Bij hangende oogleden is een bovenooglidcorrectie een prima uitkomst, wallen worden weggewerkt middels een onderooglidcorrectie. Wanneer je last hebt van een hangende wenkbrauw dan is een wenkbrauwlift de beste oplossing, veelal in combinatie met een bovenooglidcorrectie.

Wanneer mag ik weer sporten na een ooglidcorrectie?

Wij raden aan de eerste periode na de ooglidcorrectie rustig aan te doen. Probeer in ieder geval tot een week na de ingreep niet te zwaar te tillen. Na drie weken kunt u weer rustig opbouwen met sporten. Heeft u in de avond last van druk op de ogen? Neem dan even rust en probeer het na een aantal dagen weer.

Mag ik in de zon na een onderooglidcorrectie?

Nee, de eerste 4 weken na de onderooglidcorrectie raden wij  af om de zon in te gaan (ook geen zonnebank). Gaat u toch in de zon, gebruik dan een goede zonnebril en een goede zonnecrème, factor 50. Daarnaast raden wij u aan het eerste jaar het litteken goed te beschermen tegen de zon (SPF 50). Wanneer een litteken verbrandt na de behandeling zal deze goed zichtbaar blijven.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult