De kliniek

Ooglidcorrectie Den Bosch

Fris uiterlijk met mooie ogen…..

Veel volwassen mannen en vrouwen uit Den Bosch krijgen er vroeg of laat mee te maken: hangende oogleden of wallen onder de ogen. Een ooglidcorrectie is dan een mooie en dankbare oplossing, mits uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg!

Een ooglidcorrectie voor een stralende oogopslag

Een vermoeid uiterlijk of beperkt gezichtsveld zijn het gevolg van hangende oogleden of wallen. Een ooglidcorrectie biedt dan uitkomst! De plastisch chirurg voert de behandeling uit en een fris uiterlijk is het gevolg. De ooglidcorrectie is een van de meest dankbare ingrepen binnen de plastische chirurgie.

Komt u uit Den Bosch of omgeving en is een ooglidcorrectie iets voor u? Maak dan een afspraak met een van onze plastisch chirurgen.

Resultaat ooglidcorrectie

Na afloop van de ooglidcorrectie kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Wees gerust, deze verdwijnen in de loop van de week. Na vijf tot zeven dagen worden de hechtingen verwijderd bij ABC Clinic en is het eerste resultaat al zichtbaar. De eindcontrole vindt drie maanden na de behandeling plaats.

Bekijk meer resultaten

Kosten ooglidcorrectie Den Bosch

Behandeling Prijs
ConsultConsult wordt verrekend bij een ingreep€35,-
Bovenooglidcorrectiebeide ogen€995,-
Onderooglidcorrectie (mid-facelift)beide ogen€1695,-
Chirurgische wenkbrauwliftbeide wenkbrauwen€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectiebeide ogen€2595,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwliftbeide ogen€2650,-

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de ooglidcorrectie. De plastisch chirurg moet u gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een consultafspraak bij ABC Clinic in Breda.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waarom zou u voor ABC Clinic Breda kiezen voor een ooglidcorrectie?

  • Consult en behandeling door gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen;
  • Persoonlijke benadering;
  • Goede nazorg;
  • Zéér tevreden cliënten;
  • Samenwerking met het ziekenhuis in Breda;
  • Wij zijn na een ingreep 24/7 bereikbaar;
  • Wij zijn een zeer toegankelijke kliniek;
  • Gratis & discreet parkeren voor de deur;
  • Niet ontzettend belangrijk, maar toch, wij hebben verse koffie!

Consult ooglidcorrectie?

Omdat een goede analyse van uw ogen belangrijk is, starten we een ooglidcorrectie met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg staat stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de ingreep in zijn werk gaat en beantwoordt alle vragen over de behandeling.

Vrijblijvend consult