De kliniek

Dikke bovenarmen

Wilt u weer bovenarmen die gezien mogen worden?

Dikke bovenarmen kunnen erg vervelend zijn en moeilijk om vanaf te komen. Meestal hebben vrouwen hier last van, maar dit vervelende kwaaltje kan ook bij mannen voorkomen.

Liposuctie biedt een goede oplossing bij dikke bovenarmen

Wanneer u last heeft van dikke bovenarmen probeert u vaak uw bovenarmen te bedekken en durft u geen T-shirt of hemdje meer te dragen in de zomermaanden. Een liposuctie-behandeling van de bovenarmen zorgt ervoor dat uw dikke bovenarmen verdwijnen.

Wat is het resultaat van een behandeling aan dikke bovenarmen?

De eerste dagen na de liposuctie-behandeling kunt u wat stijf zijn en kunt u nog last hebben van blauwe plekken. Binnen enkele dagen zal dit langzaam afnemen en wordt het eerste effect van de behandeling zichtbaar. Na twee tot drie maanden is het definitieve effect van de behandeling behaald.

Omdat er tijdens een liposuctie kleine incisies worden gemaakt hoeft u niet bang te zijn voor grote zichtbare littekens.

Wat zijn de kosten van een behandeling aan dikke bovenarmen?

BehandelingPrijs
Consult€35,-
Liposuctie bovenarmen€1495,-
Liposuctie meerdere zones
Liposuctie eerste zone€1195,-
Liposuctie tweede zone€1095,-
Liposuctie derde zone€995,-
Liposuctie vierde zone€895,-
Liposuctie vijfde zone€795,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€600,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€135,-
Drukkleding gezicht€100,-

Uw behandeling betalen in termijnen?
Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw behandeling? U heeft de mogelijkheid om een lening voor uw behandeling af te sluiten bij Cosmetic Finance

Hoe verloopt de behandeling bij dikke bovenarmen?

Een behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de esthetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies in de bovenarm. Via deze sneetjes wordt voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten.

Na ongeveer 20 minuten start de tweede fase van de behandeling. Nu wordt via dezelfde incisies een kleine canule ingebracht die licht vibreert. Dankzij deze vibraties worden de lokale vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt waarna zij worden afgezogen. Aan het einde van de ingreep zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft.

Hoe verloopt de nazorg van de behandeling?

In de eerste 48 uur na de behandeling kunnen de wondjes nog lekken. Dit is het gevolg van het inbrengen van de vloeistof. Ook kunt u wat last krijgen van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Na de behandeling dient u een elastische panty te dragen. De eerste week draagt u deze dag én nacht en de vijf weken daarna hoeft deze alleen nog overdag gedragen te worden. De eerste dagen na de behandeling is het verstandig om rustig aan te doen. Wel is het belangrijk om toch in beweging te blijven in verband met de doorbloeding. Na ongeveer zes weken mag u weer sporten.

We raden aan een aantal manuele lymfedrainage-behandelingen te ondergaan om het ontstaan van zwellingen te beperken. Deze massage kan helpen het herstel te bespoedigen.

Dikke bovenarmen

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van liposuctie en lipofilling werken wij intensief samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu (meer dan 25 jaar ervaring met liposuctie) en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert (gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling). Consulten vinden plaats bij ABC Clinic in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in O2 Clinic in Antwerpen (Maarten Doornaert) of in de privé-praktijk van Cedric de Mahieu in Brussel.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Vrijblijvend consult liposuctie dikke bovenarmen

Een liposuctie bij dikke bovenarmen bij begint altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van dikke bovenarmen? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een afspraak, plan uw afspraak online of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
Vrijblijvend consult