e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Dikke bovenarmen

Dikke bovenarmen kunnen erg vervelend zijn en moeilijk om vanaf te komen. Meestal hebben vrouwen hier last van, maar dit vervelende kwaaltje kan ook bij mannen voorkomen.

Liposuctie biedt een goede oplossing bij dikke bovenarmen

Wanneer u last heeft van dikke bovenarmen probeert u vaak uw bovenarmen te bedekken en durft u geen T-shirt of hemdje meer te dragen in de zomermaanden. Een liposuctie-behandeling van de bovenarmen zorgt ervoor dat uw dikke bovenarmen verdwijnen.

Wat is het resultaat van een behandeling aan dikke bovenarmen?

De eerste dagen na de liposuctie-behandeling kunt u wat stijf zijn en kunt u nog last hebben van blauwe plekken. Binnen enkele dagen zal dit langzaam afnemen en wordt het eerste effect van de behandeling zichtbaar. Na twee tot drie maanden is het definitieve effect van de behandeling behaald.

Omdat er tijdens een liposuctie kleine incisies worden gemaakt hoeft u niet bang te zijn voor grote zichtbare littekens.

Wat zijn de kosten van een behandeling aan dikke bovenarmen?

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw behandeling betalen in termijnen?
Heeft u nog niet voldoende gespaard voor uw behandeling? U heeft de mogelijkheid om een lening voor uw behandeling af te sluiten bij Cosmetic Finance

Hoe verloopt de behandeling bij dikke bovenarmen?

Een behandeling bestaat uit twee fasen. In de eerste fase maakt de esthetisch arts of plastisch chirurg enkele minuscule incisies in de bovenarm. Via deze sneetjes wordt voorzichtig een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof ingespoten.

Na ongeveer 20 minuten start de tweede fase van de behandeling. Nu wordt via dezelfde incisies een kleine canule ingebracht die licht vibreert. Dankzij deze vibraties worden de lokale vetcellen eerst zacht en vloeibaar gemaakt waarna zij worden afgezogen. Aan het einde van de ingreep zal de esthetisch arts of plastisch chirurg u laten zien hoeveel vet hij weggenomen heeft.

Hoe verloopt de nazorg van de behandeling?

In de eerste 48 uur na de behandeling kunnen de wondjes nog lekken. Dit is het gevolg van het inbrengen van de vloeistof. Ook kunt u wat last krijgen van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Na de behandeling dient u een elastische panty te dragen. De eerste week draagt u deze dag én nacht en de vijf weken daarna hoeft deze alleen nog overdag gedragen te worden. De eerste dagen na de behandeling is het verstandig om rustig aan te doen. Wel is het belangrijk om toch in beweging te blijven in verband met de doorbloeding. Na ongeveer zes weken mag u weer sporten.

We raden aan een aantal manuele lymfedrainage-behandelingen te ondergaan om het ontstaan van zwellingen te beperken. Deze massage kan helpen het herstel te bespoedigen.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Vrijblijvend consult liposuctie dikke bovenarmen

Een liposuctie bij dikke bovenarmen bij begint altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit hoe de liposuctie in zijn werk gaat en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie van dikke bovenarmen? Bel dan naar 076 – 542 31 54 voor een afspraak, plan uw afspraak online of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Ik wil een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online