e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox voorhoofd

Wist je dat voorhoofdsrimpels vaak ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen en je een verouderde uitstraling kunnen geven? Gelukkig biedt Botox in het voorhoofd een effectieve oplossing!

Verwijder of verminder voorhoofdsrimpels met Botox

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met voorhoofdsrimpels, een onvermijdelijk gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Naarmate we ouder worden, vermindert de productie van onderhuids bindweefsel en verliest de huid haar elasticiteit, wat resulteert in o.a. rimpels op het voorhoofd. Zelfs in de twintiger jaren kunnen mannen en vrouwen al last krijgen van deze rimpels door verhoogde spieractiviteit in het voorhoofd. Gelukkig kunnen behandelingen met Botox in het voorhoofd helpen om de voorhoofdsrimpels te verminderen of zelfs volledig te verwijderen, waardoor de huid er gladder uitziet. Met een Botox voorhoofd behandeling kun je dus effectief de horizontale rimpels op het voorhoofd verwijderen of verminderen.

Afspraak maken voor een gratis consult?

De Botox-behandeling van het voorhoofd

De Botox-behandeling van het voorhoofd wordt uitgevoerd door zeer bekwame en ervaren cosmetisch artsen (KNMG), die precies weten waar en hoe Botox moet worden geïnjecteerd voor een mooi en natuurlijk resultaat. Met behulp van een dunne naald wordt de Botuline toxine rechtstreeks in de spier geïnjecteerd. De injecties zijn over het algemeen licht prikkelend en vereisen zelden verdoving. Na de behandeling kun je direct terugkeren naar huis of je normale activiteiten hervatten. Een Botox-behandeling voor het voorhoofd biedt een uitstekende oplossing voor het verminderen of verwijderen van rimpels.

Helpt ook tegen zweten

Naast het verminderen van rimpels op het voorhoofd, is Botox in het voorhoofd ook effectief bij overmatig zweten (hyperhidrose) op het voorhoofd. Door Botox-injecties kan de activiteit van deze klieren worden verminderd, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van zweten op het voorhoofd. Dit biedt een aanvullend voordeel voor mensen die last hebben van dit ongemak.

Heeft een behandeling met Botox in het voorhoofd nadelen?

Botox in het voorhoofd kent geen nadelen, mits de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts en in een betrouwbare kliniek die goede en veilige producten gebruikt. Het is dus erg belangrijk om altijd te kiezen voor een gerenommeerde kliniek en ervaren cosmetisch artsen om mogelijke nadelen van botox in het voorhoofd te voorkomen.

 

Mogelijke complicaties

Kent Botox in het voorhoofd complicaties? Het antwoord hierop is eenvoudig: De kans is zeer klein dat er complicaties optreden bij een Botox-behandeling van het voorhoofd. Echter, het is en blijft een cosmetische ingreep en dus kan er altijd een complicatie optreden.

De kans op een hangend ooglid

Een van de complicaties die zich kan voordoen met Botox van het voorhoofd is de kans op een hangend ooglid. Deze complicatie doet zich voor op het moment dat de arts te diep injecteert. Hierdoor kan de Botox zich verspreiden naar de spieren die de ogen open houden. De kans op een hangend ooglid is minimaal als je kiest voor een ervaren arts.

De kans op hangende wenkbrauwen

Ook hangende wenkbrauwen kunnen ontstaan na een Botox-behandeling. Dit is het gevolg wanneer er te veel Botox wordt geïnjecteerd in het voorhoofd. Dan veroorzaakt Botox in het voorhoofd hangende wenkbrauwen.

Zwaar gevoel voorhoofd na Botox

Tenslotte kan een zwaar gevoel van het voorhoofd na Botox sporadisch optreden. Er kan een drukkend gevoel ontstaan op de ogen. Dit verdwijnt echter na een paar dagen. Ook dit wordt tot een minimum beperkt door te werken met ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG).

Meer over complicaties

Botox voorhoofd voor en na foto’s

Na de Botox-behandeling duurt het 2 tot 6 dagen voor het effect zichtbaar wordt. De rimpels op het voorhoofd zijn minder zichtbaar of volledig verdwenen. Het definitieve resultaat houdt 3 tot 6 maanden aan. Na deze periode is de behandeling weer veilig te herhalen. Hieronder vind je verschillende ‘Botox voorhoofd’ voor en na foto’s.

Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd voor
Voor
Botox fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd na
Na
Bjorn voorhoofdsrimpels voor
Voor
Bjorn voorhoofdsrimpels na
Na
Janka voorhoofdsrimpels voor
Voor
Janka voorhoofdsrimpels na
Na
Inge voorhoofdsrimpels voor
Voor
Inge voorhoofdsrimpels na
Na
Patricia voorhoofdsrimpels voor
Voor
Patricia voorhoofdsrimpels na
Na
Meer voor en na foto's

De prijs van Botox in het voorhoofd

De kosten van Botox in het voorhoofd bedragen vrijwel altijd 149 euro. Om de definitieve prijs van Botox in het voorhoofd vast te stellen is het wel belangrijk dat je naar de kliniek komt voor een gratis consult. De cosmetisch arts (KNMG) bekijkt je gezicht en bepaalt naar aanleiding van jouw klachten en wensen de kosten voor de behandeling. De Botox voorhoofd prijs kan dus in sommige gevallen wat verschillen omdat elk gezicht uniek is.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Voorhoofdsrimpelseern zone€149,-
Een 2e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-
Een 3e zone tijdens dezelfde behandeling€129,-
Bekijk prijzen

Ervaringen Botox voorhoofd

Al duizenden cliënten zijn je bij ABC Clinic voorgegaan voor een Botox-behandeling van het voorhoofd. Velen van hen hebben hun ervaringen gedeeld. Botox voorhoofd ervaringen zijn te bekijken op review sites zoals Kliniekervaringen.nl, Google Reviews of Zorgkaart Nederland.

Botox voorhoofd

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, Botox voorhoofd

Gratis Botox voorhoofd consult bij ABC Clinic?

Heb je nog vragen of wil je een consult of behandeling inplannen met een van onze cosmetisch artsen voor Botox in het voorhoofd? Dit kan eenvoudig via ons contactformulier, direct online of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen Botox voorhoofd

Hoe lang blijft Botox in je voorhoofd zitten?

Het effect van Botox in het voorhoofd zal meestal ongeveer 3 tot 6 maanden aanhouden, maar dit kan variëren per persoon.

Hoe snel werkt Botox in het voorhoofd?

Botox begint meestal na 3 tot 5 dagen te werken, maar het kan tot 1-2 weken duren voordat het volledige effect zichtbaar is van de Botox behandeling van het voorhoofd.

Hoeveel pijn kan ik verwachten na een voorhoofdslift?

De meeste mensen ervaren weinig of geen pijn na een voorhoofdslift. Indien je toch pijn hebt na de behandeling kan je deze onderdrukken met een pijnstiller.

Hoeveel prikjes Botox in je voorhoofd?

Er worden meerdere prikjes Botox in het voorhoofd gezet, afhankelijk van wat er nodig is voor het gewenste resultaat. Dit kan voor het voorhoofd nog wel eens variëren.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online