e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

BVEG

De Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde

De Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde is een beroepsvereniging voor esthetisch artsen en de leden zijn lid van de SBME-BVEG en meer dan vijf jaar actief. De leden van de vereniging verbinden zich ertoe de wet te volgen. In de praktijk betekent dit dat ze niet in commerciële ruimtes werken (o.a. in schoonheidsinstituten) en dat zij zichzelf continu bijscholen en perfect op de hoogte blijven van de laatste productontwikkelingen. Daarnaast moeten ze voldoende actief zijn in het vakgebied. Kandidaat-leden worden gescreend op deze voorwaarden.

De BVEG communiceert op haar website “A thing of beauty is a joy forever.”

Waarom is de BVEG belangrijk voor cliënten?

  • De Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde afdeling Vlaanderen wil een platform zijn voor cliënten maar ook voor de aangesloten esthetische artsen. De cliënt die zich uitgebreid wil laten informeren over veiligheid en keuzemogelijkheden. Iedere cliënt heeft immers recht op eerlijke en feitelijke informatie rond esthetische behandelingen inclusief alle mogelijkheden en risico’s die de behandeling met Botox en fillers met zich meebrengt.
  • De aangesloten artsen verbinden zich ertoe de grote verantwoordelijkheid op zich te nemen die het esthetische geneeskunde vak inhoudt. Ze beheersen volledig de nieuwste technieken, ze scholen zich voortdurend bij en ze zijn optimaal op de hoogte van de laatste productontwikkelingen.
  • De natuurlijke schoonheid van de cliënt staat centraal en de aangesloten arts draagt er zorg voor dat de cliënt wordt geholpen een verstandige keuze te maken binnen het grote arsenaal van esthetische behandelingen waardoor de cliënt een gezondere, jongere en mooiere uitstraling verkrijgt en behoudt.
  • De voorzitter en oprichter van de beroepsvereniging, Dr. Jean Hebrant, van de SBME-BVEG ijvert al jaren voor een erkende opleiding en titel.

Alle informatie over de Belgische Vereniging voor Esthetische Geneeskunde kunt u vinden op de website van de vereniging, www.bveg.vlaanderen

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online