e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Ooglidcorrectie Zeeland

Een ooglidcorrectie is een mooie en dankbare oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen veel mensen uit Zeeland die bij ons behandeld willen worden aan hun oogleden.

Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en open blik

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij mannen en vrouwen die richting de 40 of 50 gaan. Het gevolg zijn hangende oogleden, wallen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen. Ook donkere kringen onder de ogen komen veel voor. Hierdoor kunt u er vermoeid en niet uitgeslapen uit zien. Een ooglidcorrectie verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. Wij hebben gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties. Samen met u bekijkt één van onze plastisch chirurgen of u een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of wenkbrauwlift nodig heeft. Door hun ervaring weten onze plastisch chirurgen steeds weer een zeer mooi en natuurlijk resultaat te realiseren. Vele mensen gingen u voor.

Ooglidcorrectie Zeeland

Komt u uit Zeeland en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze (Zeeuwse) plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen vanuit Zeeland. U kunt voor de deur gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn wij vanuit Zeeland goed bereikbaar.

 

Plastisch chirurg Dennis Goossens uit Zeeland

Voor de inwoners van Zeeland en Zeeuws Vlaanderen biedt ABC Clinic een bekend en vertrouwd gezicht, dankzij de aanwezigheid van plastisch chirurg Dennis Goossens. Hij is jarenlang werkzaam geweest in de ziekenhuizen en klinieken in Zeeland. Zijn werkzaamheden in Zeeland en zijn betrokkenheid bij ABC Clinic in Breda, biedt wellicht een geruststellende link. Dennis Goossens verwelkomt graag mensen uit Zeeland en Zeeuws Vlaanderen voor een kosteloos en vrijblijvend consultgesprek, waarbij hij zijn expertise deelt en de mogelijkheden bespreekt voor een stralende toekomst. Natuurlijk kunt u ook terecht bij een van de andere zeer ervaren plastisch chirurgen die werkzaam zijn bij ABC Clinic.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Hieronder vindt u wat foto’s van cliënten die bij ons behandeld zijn. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het littekentje niet zichtbaar zal zijn.

Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift, hangende oogleden
Voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift, hangende oogleden
Na
Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Bekijk meer resultaten

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ons uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Prijzen ooglidcorrectie Zeeland

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Zeeland weten velen ons te vinden. U kunt ervaringen van anderen vinden op kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

Kliniekervaringen ABC Clinic, ooglidcorrectie Zeeland

Zorgkaart Nederland ABC Clinic, ooglidcorrectie Zeeland

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult