e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Marjolijn van Abeelen - Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Marjolijn van Abeelen

Ooglidcorrectie Dordrecht

Een ooglidcorrectie biedt een mooie en natuurlijke oplossing wanneer u last heeft van wallen onder de ogen of hangende oogleden. Jaarlijks komen veel mannen en vrouwen uit Dordrecht bij ons in de kliniek voor een behandeling.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Naarmate we ouder worden krijgen we ook te maken met huidveroudering. Dit treedt vaak richting het 40e of 50e jaar op rondom de ogen. Als gevolg kunt u last krijgen van hangende oogleden of wallen onder de ogen; u ziet er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift biedt dan een mooie oplossing voor uw probleem. Wij werken enkel met gespecialiseerde plastisch chirurgen voor het uitvoeren van deze behandelingen.

Een ooglidcorrectie nabij Dordrecht

Komt u uit Dordrecht en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor u? Maak een gratis consultafspraak met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen op slechts een half uurtje rijden van Dordrecht. Voor de deur kunt u gratis en discreet parkeren. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België graag naar onze kliniek af.

Resultaten van een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is niet niks. Daarom is het logisch dat u graag foto’s wilt zien van cliënten die u voor zijn gegaan met een ingreep. Wij hebben sinds 2010 al veel cliënten behandeld, waaronder cliënten uit Dordrecht. Hieronder vindt u voor en na foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - voor
Voor
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift - na
Na
Ooglidcorrectie Sonja - Voor
Voor
Ooglidcorrectie Sonja - Na
Na
Onderooglidcorrectie voor
Voor
Onderooglidcorrectie na - ooglidcorrectie
Na
Bekijk veel meer foto's

Kosten ooglidcorrectie Dordrecht

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijs van een ooglidcorrectie. In onderstaand schema vindt u een overzicht van onze prijzen. De prijs van een behandeling is voor beide ogen en is inclusief de controles en nazorgmomenten met de plastisch chirurg.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?

Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u dit niet? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: ABC Clinic behoort tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Dordrecht weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Enkel ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen voeren een ooglidcorrectie uit binnen ABC Clinic. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet en het verwijderen of fixeren van de spier.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult