De kliniek

Rimpels onder de ogen

Wilt u van de rimpels onder uw ogen af?

Een vermoeide uitstraling? Vaak zijn rimpels onder de ogen de boosdoener. En hoeveel uur u ook slaapt, verdwijnen zullen ze niet.

Fillers voor rimpels onder de ogen

De oorzaak van rimpels onder de ogen ligt vaak in de traangoot of tear trough. Een diepe rimpel onder de ogen die vaak ook nog een donkere schaduw achterlaat. Helpt een camouflagestift niet langer? Een injectable-behandeling met fillers (zoals Restylane of Radiesse) zorgt ervoor dat u snel verlost bent van die rimpels onder uw ogen en er weer fit en stralend uitziet.

Wat is het resultaat van een filler-behandeling tegen rimpels onder de ogen?

Hyaluronzuren zoals Restylane zorgen ervoor dat de huid zijn stevigheid terugkrijgt en de rimpels onder de ogen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Dit effect is direct zichtbaar en houdt negen tot twaalf maanden aan. Daarna is de behandeling weer veilig te herhalen.

Rimpels onder de ogen resultaat

Bekijk resultaten

Wat kost een filler-behandeling van rimpels onder de ogen?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Rimpels onder de ogenvanaf€ 325,-

* De prijs is afhankelijk van de injectable die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Gratis consult voor een behandeling van rimpels onder de ogen?

Een filler-behandeling begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de rimpels onder uw ogen.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een filler-behandeling tegen rimpels onder de ogen?

De behandeling van de rimpels onder de ogen is eenvoudig. Allereerst worden er foto’s gemaakt om straks het voor- en na-effect te kunnen zien. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de ogen in. De behandeling duurt maximaal een half uur, na afloop kunt u direct uw bezigheden hervatten.

Omdat de injectables met een zeer fijne naald geïnjecteerd worden, is een verdovingsmiddel niet nodig. U voelt alleen lichte prikjes. Na de behandeling kunt u wel wat last hebben van een gevoelige huid. Dit ongemak zal in de loop van de dag verdwijnen.

Hoe verloopt de nazorg na een filler-behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s bij een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Foto's van behandeling

Johan
Johan - Rimpels onder de ogen - Voor
Voor
Johan - Rimpels onder de ogen - Na
na
40 jaar
Johan - Rimpels onder de ogen - Voor
Voor
Johan - Rimpels onder de ogen - Na
na
Johan - Rimpels onder de ogen - Voor
Johan - Rimpels onder de ogen - Na
Johan

40 jaar

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van jullie fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl.

Krijg ik littekens na de filler-behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens bij een filler-behandeling. De naaldjes zijn zo klein dat je wellicht enkel wat rode puntjes na de behandeling zult zien. Deze verdwijnen al binnen een half uur tot uur na de behandeling. Het ontstaan van een blauwe plek is uitzonderlijk.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane en Radiesse. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met de veiligste vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Gratis consult