e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Cosmetisch arts KNMG - Merel Eefting
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Merel Eefting

Rimpels onder de ogen

Een vermoeide uitstraling? Vaak zijn rimpels onder de ogen de boosdoener. En hoeveel uur u ook slaapt, verdwijnen zullen ze niet. Fillers of een onderooglidcorrectie zijn de oplossing.

Fillers voor rimpels onder de ogen

De oorzaak van rimpels onder de ogen ligt vaak in de traangoot (tear trough). Een diepe rimpel onder de ogen die vaak ook nog een donkere schaduw achterlaat. Helpt een camouflagestift niet langer? Een injectable-behandeling met fillers (zoals Restylane) zorgt ervoor dat u snel verlost bent van die rimpels of wallen onder uw ogen en er weer fit en stralend uitziet. Een alternatief is een onderooglidcorrectie, dit wordt met u besproken tijdens het consult wat aan de behandeling vooraf gaat.

Wat is het resultaat van een filler-behandeling tegen rimpels onder de ogen?

Hyaluronzuren zoals Restylane zorgen ervoor dat de huid zijn stevigheid terugkrijgt en de rimpels onder de ogen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Dit effect is direct zichtbaar en houdt negen tot twaalf maanden aan. Daarna is de behandeling weer veilig te herhalen. Het resultaat van een ooglidcorrectie is blijvend, al gaat het verouderingsproces natuurlijk gewoon door. U heeft, afhankelijk van uw leefstijl en genen, zeker 10 jaar plezier van een ooglidcorrectie.

Johan - Rimpels onder de ogen - Voor
Fillers voor
Johan - Rimpels onder de ogen - Na
Na
Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
behandelingen - ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda voor
Onderooglidcorrectie voor
behandelingen- ooglidcorrectie - Onderooglidcorrectie man Breda na
Na
behandelingen - injectables - rimpels onder de ogen voor
Fillers voor
behandelingen - injectables - Rimpels onder de ogen na
Na
onderooglid correctie voor - Anoniem Drs Fabre
Onderooglidcorrectie voor
Onderooglidcorrectie na - anoniem - Gerd Fabre
Na
Wallen vrouw voor
Fillers voor
Wallen vrouw na
Na
Wallen onder de ogen verwijderen - ooglidcorrectie
Onderooglidcorrectie voor
Wallen onder de ogen verwijderen - resultaat ooglidcorrectie
Na
Wallen onder de ogen man voor
Fillers voor
Wallen onder de ogen man na
Na

Wat kost een filler-behandeling van rimpels onder de ogen?

Natuurlijk bent u benieuwd naar prijzen. De kosten zijn echter geheel afhankelijk van de ingreep die geadviseerd wordt. Zijn fillers de oplossing of is een ooglidcorrectie een beter alternatief. Tijdens het gratis en vrijblijvend consult wordt dit met u besproken. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Rimpels onder de ogen
Fillersvanaf€325,-
Onderooglidcorrectie€1695,-

 

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een filler-behandeling tegen rimpels onder de ogen?

De behandeling van de rimpels onder de ogen is eenvoudig. Allereerst worden er foto’s gemaakt om straks het voor- en na-effect te kunnen zien. De arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de ogen in. De behandeling duurt maximaal een half uur, na afloop kunt u direct uw bezigheden hervatten.

Omdat de injectables met een zeer fijne naald geïnjecteerd worden, is een verdovingsmiddel niet nodig. U voelt alleen lichte prikjes. Na de behandeling kunt u wel wat last hebben van een gevoelige huid. Dit ongemak zal in de loop van de dag verdwijnen.

Chirurgische onderooglidcorrectie

Er worden voor de ingreep foto’s gemaakt. Dit om de resultaten met elkaar te kunnen vergelijken. Daarna zal de ingreep starten. De plastisch chirurg tekent het het teveel aan huid onder de ogen af. Daarna volgt de plaatselijke verdoving en zal de plastisch chirurg het teveel aan huid, vet en/of spierweefsel verwijderen. De behandeling neemt ongeveer 75 tot 90 minuten in beslag. De incisie wordt gemaakt bij de wimperrand waardoor het litteken niet zichtbaar is. Nadat de incisies gehecht zijn neemt u nog even plaats in een relaxfauteuil om te koelen. Daarna mag u alweer naar huis (let op: u mag niet zelf autorijden).

Hoe verloopt de nazorg na een filler-behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Nazorg bij een onderooglidcorrectie

Het herstel na een onderooglidcorrectie verloopt snel. Het is van groot belang dat u zich houdt aan de adviezen die u van ons meekrijgt. Het herstel verloopt per dag sneller, vooral in de eerste week. De eerste dagen heeft u last van zwelling en blauwe plekken, dit verschilt per persoon. Na één week mogen de hechtingen er alweer uit. Binnen twee weken zijn de blauwe plekken en zwellingen doorgaans verdwenen.

Wat zijn de risico’s bij een filler-behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Risico’s van een ooglidcorrectie

Ook bij een onderooglidcorrectie komen complicaties gelukkig ook zelden voor, mits u kiest voor een plastisch chirurg. Natuurlijk bestaat er altijd een mogelijkheid op een infectie, nabloeding of een droog gevoel in de ogen. Die kans is echter klein, helemaal als u zich houdt aan de nazorginstructies. Deze instructies die u van ons krijgt zijn erg belangrijk. De nazorg en het herstel ná een ingreep zijn ook een belangrijk onderdeel van de gehele ingreep.

Gratis consult voor een behandeling van rimpels onder de ogen?

Een filler-behandeling of chirurgische ooglidcorrectie begint altijd met een gratis consult. Tijdens dit consult bespreekt de cosmetisch arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen en legt uit hoe de behandeling eruitziet. Daarnaast heeft u natuurlijk alle gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Kunnen wallen behandeld worden met fillers?

In sommige gevallen kunnen wallen met fillers behandeld worden. Tijdens een gratis consult wordt dit bekeken door de cosmetisch arts.

Hoe vaak moet een oogcorrectie worden uitgevoerd?

Een ooglidcorrectie is een éénmalige ingreep. Na een behandeling heeft u weer een frisse en open blik. De hangende oogleden, zware oogleden of wallen onder de ogen zullen verdwenen zijn. Het verouderingsproces gaat na de ingreep natuurlijk wel gewoon door. Afhankelijk van uw gezondheid, leefstijl en erfelijke belastbaarheid heeft u ongeveer 10 jaar plezier van de ingreep.

Hoe lang resultaat van een onderooglidcorrectie?

Het resultaat van een onderooglidcorrectie kan per persoon verschillen, maar gemiddeld kunt u zo’n 15 jaar van de behandeling genieten. Na de ingreep ziet u er uitgeruster en frisser uit, maar het verouderingsproces gaat gewoon door. Om het maximale uit de behandeling te halen, is een gezonde levensstijl en goede huidverzorging van belang.

 

Voor wie is een onderooglidcorrectie geschikt?

Een onderooglidcorrectie is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van:

  • wallen onder hun ogen;
  • overtollige huid onder de ogen;
  • Donkere kringen onder de ogen (alleen indien de kringen worden veroorzaakt door een donkere huid);
  • Vochtzakjes onder de ogen.

Veelal hebben vrouwen ook moeite met het aanbrengen van make-up vanwege het huidoverschot of de aanwezige wallen of vochtzakjes onder de ogen. Een onderooglidcorrectie is dan een mooie en dankbare oplossing. Donkere kringen kunnen alleen verwijderd worden als de donkere kring veroorzaakt wordt door huidoverschot met een donker pigment. Wanneer donkere kringen ontstaan door een dunne huid met weinig onderhuids vetweefsel (de onderliggende spier geeft de donkere kleur) is een behandeling niet mogelijk.

 

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult