Rokerslijntjes

Rokerslijntjes, te herkennen aan de verticale rimpels op uw bovenlip, worden vaak als storend ervaren. Een behandeling met fillers of Botox biedt een mooie oplossing!

Rokerslijntjes verzachten met injectables

Vrijwel iedereen krijgt door volumeverlies met rokerslijntjes te maken. Rokerslijntjes worden bij groot volumeverlies behandeld met fillers, Botox kan gebruikt worden wanneer de lijntjes nog minimaal en fijn zijn. De cosmetisch arts kijkt samen met u wat de beste behandeling is voor u. Tijdens het consult maakt de arts een persoonlijk behandelplan.

Wat is het resultaat van een behandeling tegen rokerslijntjes?

Het resultaat van de behandeling zal direct zichtbaar zijn. De huid boven de lip is gladder geworden en de lijntjes zijn verdwenen. Dit effect zal zes tot twaalf maanden aanhouden. De gebruikte fillers (Restylane) zijn volkomen veilig; de behandeling kan dan ook zonder problemen herhaald worden. Een filler-behandeling aan de rokerslijntjes zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Voor
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na
Botox kin voor
Voor
Botox kin na
Na
behandelingen - injectables - rokerslijntjes behandeling voor
Voor
behandelingen - injectables - rokerslijntjes behandeling na
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na

Wat zijn de kosten van de behandeling?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Rokerslijntjes0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Gratis consultgesprek

Bij ABC Clinic starten we een behandeling van de rokerslijntjes altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Onze artsen bespreken uw persoonlijke wensen en leggen uit hoe de behandeling zal verlopen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er de mogelijkheid om direct behandeld te worden. Dit gebeurt in overleg met de arts. Vanaf september 2021 zijn er, behalve in Breda, ook consult- en behandelmogelijkheden in Den Haag en Zoetermeer.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Rokerslijntjes verwijderen

Een behandeling neemt maximaal 30 minuten in beslag. De rokerslijntjes worden opgevuld met een filler. Dit doet de arts met een hele dunne naald. Dankzij het verdovingsmateriaal in de filler zult u hier nauwelijks iets van voelen. Na afloop van de behandeling kunt u wel wat last hebben van lichte zwellingen. Koelen kan dit verzachten; na enkele dagen is dit ongemak verdwenen. Daarnaast kan een aanvullende behandeling met de fractional laser tot de mogelijkheden horen.

Hoe verloopt de nazorg?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van de behandeling tegen rokerslijntjes?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek