Totaal
8.9
1053 reviews

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes, te herkennen aan de verticale rimpels op uw bovenlip, worden vaak als storend ervaren. Een behandeling met fillers of Botox biedt een mooie oplossing!

Rokerslijntjes verzachten met injectables

Vrijwel iedereen krijgt naarmate hij of zij ouder wordt te maken met rokerslijntjes, ofwel de verticale rimpeltjes boven de lippen. Rokerslijntjes kunnen worden behandeld met fillers of Botox. De cosmetisch arts kijkt samen met u wat de beste behandeling is voor u. Tijdens het consult maakt de arts een persoonlijk behandelplan.

Wat is het resultaat van een behandeling tegen rokerslijntjes?

Het resultaat van een behandeling zal direct zichtbaar zijn. De huid boven de lip is gladder geworden en de lijntjes zijn verminderd. Dit effect zal zes tot twaalf maanden aanhouden. De gebruikte fillers van Restylane zijn volkomen veilig; de behandeling kan dan ook zonder problemen herhaald worden. Een filler-behandeling aan de rokerslijntjes zorgt voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Rokerslijntjes - rimpels bovenlip voor
Voor
Rokerslijntjes - rimpels bovenlip na
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na
Botox kin voor
Voor
Botox kin na
Na
Rimpels bovenlip voor
Voor
Rimpels bovenlip na
Na

Wat zijn de kosten van de behandeling?

Natuurlijk bent u benieuwd naar de prijs van een behandeling. De kosten zijn geheel afhankelijk van de hoeveelheid filler die noodzakelijk is om uw probleem op te lossen. Tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek wordt dit besproken. Om u alvast een beeld te geven van de kosten die vastzitten aan een behandeling, vindt u onze prijzen in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Rokerslijntjes0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Rokerslijntjes verwijderen

Een behandeling neemt maximaal 30 minuten in beslag. De rokerslijntjes worden opgevuld met een filler. Dit doet de arts met een hele dunne naald. Dankzij het verdovingsmateriaal in de filler zult u hier nauwelijks iets van voelen. Na afloop van de behandeling kunt u wel wat last hebben van lichte zwellingen. Koelen kan dit verzachten; na enkele dagen is dit ongemak verdwenen.

 

Hoe verloopt de nazorg?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste. Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van de behandeling tegen rokerslijntjes?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een behandeling met injectables.

Gratis consultgesprek bij ABC Clinic?

Bij ABC Clinic starten we een behandeling altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Onze artsen bespreken uw persoonlijke wensen en leggen uit hoe een behandeling zal verlopen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Bij de behandelingen met injectables is er eventueel de mogelijkheid om direct behandeld te worden. Dit gebeurt in overleg met de arts. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of u kunt onze dames van het secretariaat dagelijks bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

 

Afspraak inplannen
Wat is Botox?

Botuline toxine, oftewel Botox is een spierverslapper. Botox zorgt ervoor dat je spieren ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Naast Botox gebruiken wij ook een andere spierverslappers, namelijk Azzalure.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Beter gezegd, het is een huideigen stof. Het komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid en is verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het trekt vocht aan, hydrateert, geeft veerkracht, volume en soepelheid. Dit is de gouden standaard op het gebied van rimpelvullers wereldwijd. Het is een veilig middel om de tekenen van veroudering aan te pakken, mits goed getest.

Omdat hyaluronzuur een huideigen bestanddeel is, is de kans op allergische reacties te verwaarlozen. Belangrijk is de samenstelling en hoe het is gemaakt. Hier zitten wel verschillen tussen. De twee bekendste en veiligste producten die er wereldwijd zijn heten Restylane en Juvederm. Beiden zijn hyaluronzuren en beschikbaar als rimpelvuller. Ze bestaan uit een transparante gel die in kleine hoeveelheden met een naaldje of canule in de huid wordt gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels en krijg je volume op de plaatsen waar je dat wenst.

Hyaluronzuur is ook ideaal voor het opvullen van lippen, decollete-rimpels of handverjonging. Het resultaat is direct zichtbaar. Naast hyaluronzuur bestaan er ook rimpelvullers op basis van polymelkzuur (Sculptra), permanente vullers en rimpelvullers op basis van Calciumhydroxylapatiet (Radiesse).

Wat is het verschil tussen een filler en een Skinbooster?

Een Skinbooster vermindert geen diepe rimpels zoals een filler wel doet. Wel helpt een Skinbooster om fijne lijntjes te verminderen of verwijderen. De Skinbooster is puur gemaakt om de huid te hydrateren en een mooie gloed te geven. De Skinbooster is vrij vloeibaar, waardoor er ook maar weinig van nodig is om goed resultaat te bereiken. Een filler is zo bewerkt dat deze geschikt is om diepere rimpels op te vullen.

Is de lip smoothie-behandeling voor iedereen geschikt?

Een lip smoothie is geschikt voor iedereen die last heeft van droge lippen. Een behandeling voor een lip smoothie zorgt ervoor dat je lippen van binnenuit gehydrateerd worden.

Gratis consult