De kliniek

Botox mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen u een verdrietige of verouderde uitstraling geven, terwijl u zichzelf goed voelt. Een Botox-behandeling van de mondhoeken kan u uw frisse en jonge uitstraling teruggeven.

Verminder hangende mondhoeken met Botox of fillers

Vaak ontstaan hangende mondhoeken door ouderdom en volumeverlies. Helaas zijn ook de mondhoeken onderhevig aan dit volumeverlies. Een andere belangrijke oorzaak kan een spier zijn die de mondhoeken naar beneden trekt.

Afhankelijk van de oorzaak, kan een behandeling met Botox of fillers een oplossing bieden. Een consult is noodzakelijk om te bepalen wat de geschikte behandeling is voor uw probleem.

Wanneer afhangende mondhoeken ontstaan door volumeverlies, kunt u het beste behandeld worden met fillers om het volumeverlies tegen te gaan. Wordt het veroorzaakt door een te sterke spier die de mondhoeken naar beneden trekt, dan is een Botox-behandeling de beste oplossing voor uw probleem.

Hangende mondhoeken voor
Voor
Hangende mondhoeken ervaringen
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Hangende mondhoeken fillers na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Voor behandeling mondhoeken
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Na behandeling mondhoeken
Na

De behandeling

Een Botox-behandeling start altijd met het maken van foto’s. Dit doen we omdat het resultaat achteraf goed te vergelijken is. Aansluitend injecteert de arts de Botox voorzichtig in de spier.

Door de fijne naaldjes die gebruikt worden, is een verdoving niet noodzakelijk. Het resultaat van een Botox-behandeling van de mondhoeken laat nog even op zich wachten. De Botox begint na twee tot zes dagen te werken en is na veertien dagen optimaal. Het resultaat houdt ongeveer vier tot zes maanden aan. Het resultaat van een filler-behandeling is direct zichtbaar en houdt ongeveer negen tot twaalf maanden aan.

Prijzen van Botox in de mondhoeken

De prijs van een Botox-behandeling van de mondhoeken is anders dan de prijs van een filler-behandeling. Na uw gratis en vrijblijvend consult weet u wat de exacte kosten zijn van de behandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Hangende mondhoeken Botox
vanaf€149,-
Hangende mondhoeken fillers
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Ervaringen met de behandeling

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling. Een aantal cliënten hebben hun ervaring met ABC Clinic gedeeld op onze website. Deze ervaringen vindt u op deze pagina. Mocht u toch benieuwd zijn naar meer ervaringen, bekijk dan ook even kliniekervaringen.nl of klantenvertellen.nl.

Een professionele arts van ABC Clinic spreken

Een consult is altijd noodzakelijk om de oorzaak van uw hangende mondhoeken te achterhalen. Het consult met onze artsen is geheel gratis en vrijblijvend. Onze artsen luisteren naar uw wensen en verwachtingen en leggen u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U kunt uw afspraak online inplannen, ons contactformulier invullen of bellen naar 076 – 542 31 54.

Online inplannen
Maak een afspraak