e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Botox hangende mondhoeken

Hangende mondhoeken kunnen u een verdrietige of verouderde uitstraling geven, terwijl u zichzelf goed voelt. Een Botox-behandeling van de mondhoeken kan u uw frisse en jonge uitstraling teruggeven.

Verminder hangende mondhoeken met Botox

Vaak ontstaan hangende mondhoeken door ouderdom en volumeverlies. Helaas zijn ook de mondhoeken onderhevig aan dit volumeverlies. Een andere belangrijke oorzaak kan een spier zijn die de mondhoeken naar beneden trekt.

Afhankelijk van de oorzaak, kan een behandeling met Botox een oplossing bieden. Een consult is noodzakelijk om te bepalen wat de geschikte behandeling is voor uw probleem.

Wanneer afhangende mondhoeken ontstaan door volumeverlies, kunt u het beste behandeld worden met fillers om het volumeverlies tegen te gaan.

Marlies lippen opvullen voor
Voor
Marlies lippen opvullen na
Na
Hangende mondhoeken Janka voor
Voor
Hangende mondhoeken Janka na
Na
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken voor
Voor
behandelingen - injectables - hangende mondhoeken - Behandeling aan hangende mondhoeken na
Na
Botox en fillers marionetlijnen en hangende mondhoeken voor
Voor
Botox en fillers marionetlijnen en hangende mondhoeken na
Na

De behandeling

Een Botox-behandeling start altijd met het maken van foto’s. Dit doen we omdat het resultaat achteraf goed te vergelijken is. Aansluitend injecteert de arts de Botox voorzichtig in de spier.

Door de fijne naaldjes die gebruikt worden, is een verdoving niet noodzakelijk. Het resultaat van een Botox-behandeling van de mondhoeken laat nog even op zich wachten. De Botox begint na twee tot zes dagen te werken en is na veertien dagen optimaal. Het resultaat houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. Het resultaat van een filler-behandeling is direct zichtbaar en houdt ongeveer 9 tot 12 maanden aan.

Prijzen

De prijs van een Botox-behandeling van de mondhoeken is anders als de prijs van een filler-behandeling. Na uw gratis en vrijblijvend consult weet u wat de exacte kosten zijn van de behandeling.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Hangende mondhoeken Botox
vanaf€149,-
Hangende mondhoeken fillers
0,5 ml€325,-
1,0 ml€450,-

Ervaringen Botox tegen hangende mondhoeken

Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een behandeling. Een aantal cliënten hebben hun ervaring met ABC Clinic gedeeld op onze website. Deze ervaringen vindt u op deze pagina. Mocht u toch benieuwd zijn naar meer ervaringen, bekijk dan ook even kliniekervaringen.nl.

Kliniekervaringen ABC Clinic, Botox hangende mondhoeken

Gratis consult met de cosmetisch arts?

Een consult is altijd noodzakelijk om de oorzaak van uw hangende mondhoeken te achterhalen. Het consult met onze artsen is geheel gratis en vrijblijvend. Onze artsen luisteren naar uw wensen en verwachtingen en leggen u uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. U kunt uw afspraak online inplannen, ons contactformulier invullen of bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft Botox zitten?

Botox en Azzalure blijven 3 tot 6 maanden zichtbaar. Nadien kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Voor de behandeling van overmatig zweten werkt Botox wat langer, 6 tot 12 maanden.

Is Botox veilig?

Ja, zeer veilig zelfs. Botuline toxines zoals Botox en Azzalure zijn veilig en niet schadelijk voor het lichaam. Botox wordt in drie tot zes maanden helemaal afgebroken door je lichaam. Net zoals dat bij andere medicijnen geldt (Botox is een medicijn) dat medicijnen alléén gevaarlijk bij hoge concentraties. Dat geldt ook voor Botox. Voor cosmetisch gebruik is daar geen sprake van.

 

 

Is een Botox-behandeling pijnlijk en zijn er bijwerkingen?

Een Botox-behandeling wordt vaak als een niet-pijnlijke behandeling ervaren, terwijl sommigen de Botox-behandeling als (enigszins) pijnlijk ervaren. Kortom, het zijn een paar prikjes die kort wat pijnlijk kunnen zijn. Bij de behandeling treden er vrijwel geen bijwerkingen op en is een veilige behandeling.

Kan ik met Botox behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van Botox tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een Botox-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met Botox behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers en Botox tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap.

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor plastische chirurgie en injectables binnen ABC Clinic zijn gratis. Dit betreft de fillers, Botox, ooglidcorrecties, oor(lel)correcties en schaamlipcorrecties. Een consult voor liposuctie is € 50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult