Totaal
9.0
860 reviews

Ongelijke borsten behandeling

Geen enkele vrouw heeft perfect symmetrische borsten, maar soms is het verschil zo groot dat u zich er echt ongelukkig door kunt voelen.

Een borstcorrectie bij ongelijke borsten

Met behulp van een borstverkleining van de grootste borst, een borstvergroting van de kleinste borst of een borstcorrectie kunnen de ongelijke borsten weer gelijk gemaakt worden. Het is belangrijk om de mogelijkheden van een behandeling goed te bekijken. Een van onze ervaren plastisch chirurgen zal tijdens het consult adviseren wat het beste bij u past.

Wat is het resultaat van de behandeling van ongelijke borsten?

Een borstcorrectie is een zeer dankbare behandeling die voor een heel natuurlijk en mooi resultaat zorgt. U kunt weer trots met uw borst vooruit lopen.

Wat kost een borstcorrectie bij ongelijke borsten?

Behandeling Prijs
Consult€50,-
Borstcorrectie
Zonder prothese€4950,-
Ronde prothese€5800,-
Anatomische prothesevanaf€6300,-

De prijs is inclusief een overnachting in het Amphia-ziekenhuis.

Een consult is noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van een borstcorrectie. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost € 50,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Ik wil een consult inplannen

Hoe verloopt een behandeling van ongelijke borsten?

Voorafgaand aan de behandeling brengt de anesthesist u onder algehele narcose. Aansluitend begint de plastisch chirurg de behandeling met het maken van een incisie. Meestal loopt deze vanaf de tepel naar beneden eindigend in de borstplooi.

Het teveel aan huid wordt weggesneden en de tepel op de goede hoogte gebracht. Vervolgens wordt er wel of geen implantaat geplaatst. Dit verschilt per persoon. De behandeling eindigt met het plaatsen van twee drains, het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband. U zult een nachtje in het ziekenhuis moeten blijven.

Hoe verloopt de nazorg bij de behandeling van ongelijke borsten?

Na de behandeling moet u een nachtje in het ziekenhuis blijven. De drains worden na 24 tot 48 uur alweer verwijderd en ook het drukverband hoeft slechts enkele dagen te blijven zitten.

Bij een borstcorrectie zult u in het begin last hebben van zwellingen en blauwe plekken. Bij een borstvergroting en borstverkleining voelen de borsten een periode gespannen aan. U heeft een tijdje nodig om weer helemaal te herstellen.

Na enkele maanden zal het litteken nauwelijks meer zichtbaar zijn. U zult gelijke borsten hebben die er heel natuurlijk uitzien.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis Breda
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult met de plastisch chirurg?

Bij ABC Clinic start de behandeling van ongelijke borsten altijd met een vrijblijvend consult. Dit gesprek vindt plaats in de kliniek in Breda. De gespecialiseerde plastisch chirurg staat altijd stil bij uw wensen en verwachtingen. Hij legt de mogelijkheden uit en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Er kan tijdens het consult een 3D-scan gemaakt zodat u alvast kunt zien hoe de behandeling bij u zal uitpakken.

Meer weten over de mogelijkheden van de behandeling? Bel  076-542 31 54 voor het maken van een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Ik wil graag een consult inplannen
Maak een afspraak