e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Annette van der Weide, ABC Clinic, ETZ Tilburg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annette van der Weide

Vermoeide ogen

Heeft u last van vermoeide ogen en helpt vroeg naar bed gaan niet meer? Vermoeide ogen kunnen ook ontstaan door oogleden die zijn gaan hangen.

Van uw vermoeide blik verlost

Hangende oogleden kunnen uw zicht belemmeren en geven u ook nog eens een wat zorgelijk en verouderd uiterlijk. Vermoeide ogen kunnen ook ontstaan door wallen onder de ogen of donkere kringen. Een ooglidcorrectie of een behandeling met injectables kan hiervoor een prima oplossing zijn. U kijkt zo weer fit en fris de wereld in.

Wat is het resultaat van een ooglidcorrectie bij vermoeide ogen?

Als de eerste ongemakken verdwenen zijn, wordt het eerste resultaat al zichtbaar.

Na drie maanden zijn uw ogen volledig hersteld van de ooglidcorrectie en is het definitieve effect bereikt. Weg is die vermoeide blik. U kijkt weer stralend uit uw ogen en krijgt alleen maar complimentjes.

Ooglift voor, hangende oogleden, vermoeide ogen
Voor
ooglift na
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Ooglidcorrectie Breda voor - Jeroen
Voor
Ooglidcorrectie Breda na - Jeroen na
Na
Bovenooglidcorrectie voor - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Voor
Bovenooglidcorrectie na - mw. Bakker - Drs. Gerd Fabre
Na
Bekijk meer foto's

Wat kost een ooglidcorrectie bij vermoeide ogen?

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-
Onderooglidcorrectie€1695,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
MACS-lift met bovenooglidcorrectie€5000,-

Vrijblijvend consult ooglidcorrectie bij vermoeide ogen?

Een ooglidcorrectie start altijd met een vrijblijvend eerste consult. De plastisch chirurg luistert graag naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen. De behandeling zal uitgelegd worden en u krijgt de gelegenheid vragen te stellen.

Er wordt bij ABC Clinic veel waarde gehecht aan het consultgesprek. Het is belangrijk dat u vol vertrouwen de behandeling tegemoet gaat. Wilt u meer weten over een behandeling tegen vermoeide ogen? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

Bekijk onze prijzen

Hoe gaat een behandeling tegen vermoeide ogen?

Voorafgaand aan de behandeling zal de plastisch chirurg het teveel aan huid bij uw ogen zorgvuldig aftekenen. Nadat u plaatselijk verdoofd bent, start de behandeling. De plastisch chirurg haalt het overschot aan huid, spierweefsels en eventueel vet rond de oogleden weg. Tot slot wordt het ooglid gehecht.

Bij een bovenooglidcorrectie valt de incisie onder de wimperrand en bij de onderooglidcorrectie valt die aan de binnenzijde van de ogen. Hierdoor blijven er dus nauwelijks zichtbare littekens achter. U kunt de kliniek, nadat de incisies zijn gehecht, direct verlaten. Na drie maanden komt u terug naar ABC Clinic voor de eindcontrole.

Wat gebeurt er na de behandeling tegen vermoeide ogen?

Na afloop van de behandeling kunt u last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Geen zorgen, deze zullen in de loop van de week langzaam verdwijnen. Dan zal het eerste resultaat ook zichtbaar zijn. Na zes tot acht dagen worden de hechtingen verwijderd en drie maanden later zijn uw ogen helemaal hersteld.

Drie maanden na de behandeling komt u naar ABC Clinic voor een eindcontrole.

Het is zeer belangrijk onze richtlijnen rond de nazorg goed in acht te nemen. Het bespoedigt het herstel en het komt het resultaat van de behandeling ten goede:

  • Vermijd druk op uw hoofd gedurende de eerste twee weken.
  • Gebruik tot twee weken na de behandeling geen make-up.
  • Laat de wonden niet nat worden.
  • Geen lichamelijke inspanning gedurende de eerste twee weken.
Bekijk meer over het herstel

Veelgestelde vragen

Welke oogdruppels bij vermoeide ogen?

Er zijn verschillende oogdruppels die verlichting bieden bij vermoeide of droge ogen. Clinitas Soothe is bijvoorbeeld een goede keuze vanwege het gebruik van natriumhyaluronaat, een vloeistof die traanvocht nabootst. Dit product is conserveermiddelvrij en biedt snelle en effectieve verlichting.

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is in te plannen bij ons in de kliniek of als videoconsultDe plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076-542 31 54.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online