Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Utrecht

Een ooglidcorrectie is een mooie oplossing wanneer u last heeft van hangende oogleden of wallen. Wij ontvangen maandelijks veel mensen uit Utrecht en omgeving die bij ons een ooglidcorrectie ondergaan.

Ooglidcorrecties voor een frisse blik

Teveel huid rondom de ogen is een veel voorkomende klacht bij iedereen die ouder wordt. Hangende oogleden of  wallen onder de ogen zijn veelal het gevolg. Ook donkere kringen onder de ogen komen voor. Hierdoor kunt u er vermoeid, verdrietig en niet uitgeslapen uit zien. Een ooglidcorrectie verhelpt de klachten en brengt uw frisse blik weer terug. Wij hebben gespecialiseerde plastisch chirurgen voor ooglidcorrecties. Samen met u bekijkt de plastisch chirurg of u een bovenooglidcorrectie, onderooglidcorrectie of wenkbrauwlift nodig heeft. Door hun ervaring weten onze plastisch chirurgen steeds weer een zeer mooi en natuurlijk resultaat te realiseren. Vele mensen gingen u voor.

Ooglidcorrectie Utrecht

Komt u uit Utrecht en overweegt u een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. Dit kan in Breda, waar we een locatie hebben. De locatie is gunstig gelegen, te bereiken zowel per auto als met het openbaar vervoer. U kunt voor de deur ook gratis parkeren.

Ooglidcorrectie voor en na

Hieronder ziet u verschillende foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek behandeld zijn. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn. Let op: ieder gezicht en iedere oogopslag is uniek, vandaar dat het (gratis) consult met de plastisch chirurg zo belangrijk is om uw situatie goed te kunnen beoordelen.

Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie, Hangende oogleden voor
Voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift, hangende oogleden
Na
Ooglidcorrectie Jeroen voorfoto
Voor
Resultaat ooglidcorrectie Jeroen
Na
Bovenooglidcorrectie voor
Voor
Bovenooglidcorrectie - resultaat ooglidcorrectie
Na
Meer voor en na foto's

Ooglidcorrectie herstel

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van ondernemer Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het herstel van Gido

Wie voert de ooglidcorrecties uit?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of de Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS). Ze hebben allemaal ook veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van onze kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren. Ook komt het regelmatig voor dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten.

Ooglidcorrectie Utrecht prijsoverzicht

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Het antwoord is eenvoudig: wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel het land komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Utrecht weten velen ons te vinden. U kunt ervaringen vinden op kliniekervaringen.nl en Zorgkaart Nederland.

 

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 030 – 202 05 56 of 076 – 542 31 54.

Online inplannen

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik me voorbereiden op een behandeling aan mijn ogen?

Voor de ingreep sturen wij altijd een lijst mee met de raadgevingen die u vooraf dient op te volgen. Op deze pagina vindt u de lijst met voorbereidingen voor de ingreep:

– De dag van de ingreep is koffie (cafeïne) niet toegestaan.
– Roken: het beste is om 2 weken vóór de ingreep te stoppen met roken. Nog beter is het om helemaal te stoppen met roken. Roken heeft namelijk een zeer slechte invloed op uw huid. Roken heeft ook een negatieve invloed op het herstel van de behandeling.
– Alcohol: Geen alcohol minimaal twee dagen vóór de ingreep.
– Aspirine: Stop met aspirine minimaal 1 week vóór de ingreep.
– Als u antistolling (bloedverdunners) gebruikt (acenocoumarol of fenprocoumon tabletten) neem dan vóóraf contact op met uw arts en/of de trombosedienst. Bespreek de uitslagen met het secretariaat van ABC Clinic, die het weer bespreekt met uw behandelend plastisch chirurg.
– U kunt na de ingreep niet zelf naar huis rijden. Zorg dat iemand u op komt halen.
– Start eventueel 8 dagen voor de ingreep met Arnica Montana D6 van VSM. Dit homeopathisch kruid bevordert de doorbloeding en kan blauwe plekken eventueel kan beperken. Dit is te koop bij de drogist.
– Wanneer u ziek bent of koorts heeft kan de ingreep niet doorgaan. Breng ons hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte!
– Indien u tussen het consult en de ingreep (nieuwe) medicijnen krijgt voorgeschreven van uw arts, breng ons dan hiervan op de hoogte.
– Bij voorkeur bent u de avond/nacht na de ingreep niet alleen thuis. Op de behandeldag kunt u normaal ontbijten.
– Zorg ervoor dat voor de ingreep de boodschappen van de komende dagen zijn gedaan. Daarnaast is het belangrijk dat u de (zwaardere) huishoudelijke werkzaamheden al heeft afgerond, of dat iemand anders daar zorg voor draagt voor enkele dagen.

Is een ooglidcorrectie blijvend?

Een ooglidcorrectie zorgt voor een langdurig resultaat. Ondanks een ooglidcorrectie is de huid alsnog onderhevig aan verslapping en veroudering van de huid. Hierdoor kunnen de oogleden, ook na een ooglidcorrectie, op latere leeftijd alsnog gaan hangen.

Is een ooglidcorrectie pijnlijk?

Tijdens de boven– of onderooglidcorrectie word je verdoofd. Van de behandeling zelf voel je dus niks. Na de ingreep kan je last hebben van napijn. Hiervoor kan je medicatie innemen (Ibuprofen of Paracetamol). De behandeling zelf is dus pijnloos, maar achteraf kan er pijn optreden.

Mag ik direct na een ooglidcorrectie naar huis?

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Na de behandeling dient u de oogleden nog te koelen met een koelbril die u in de kliniek ontvangt. Enige tijd na de behandeling mag u weer naar huis. Houdt er wel rekening mee dat u niet zelf kunt rijden. Zorg er altijd voor dat u wordt opgehaald na de behandeling.

Waarom zou ik kiezen voor ABC Clinic voor mijn ooglidcorrectie?

ABC Clinic werkt enkel met ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen voor uw ooglidcorrectie. Daarnaast vindt het consultgesprek altijd plaats met de behandelend plastisch chirurg en kunt u tijdens dit consult vragen naar zijn ervaring. ABC Clinic hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, dit is de rode draad is onze bedrijfsvoering. Alleen zo kunnen we de beste en veiligste zorg bieden. Wij werken enkel met de beste gespecialiseerde plastisch chirurgen, die zich aangesloten hebben bij beroepsverenigingen.

Mag ik alcohol drinken voor of na een onderooglidcorrectie?

Nee, wij adviseren u enkele dagen vóór tot enkele dagen ná de onderooglidcorrectie geen alcohol te drinken. Alcohol verdunt namelijk uw bloed en dit kan tijdens de behandeling zorgen voor complicaties, zoals een bloedinkje die niet te stelpen is. Ook na de ingreep mag u enkele dagen geen alcohol drinken, omdat de wondjes nog te vers zijn en nabloedingen kunnen ontstaan.

Kan ik praten tijdens de ingreep van mijn ogen?

Tijdens een ooglidcorrectie kunt u gewoon praten. U krijgt een plaatselijke verdoving, enkel het gebied waar behandeld wordt is verdoofd.

Gratis consult