e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Nasolabiale plooi

Heeft u last van een diepe nasolabiale plooi en maakt deze plooi uw ouder of vermoeid eruit zien? Wij begrijpen dat u dit als storend kunt ervaren. Een behandeling met fillers biedt een mooie en natuurlijke oplossing!

Een stralend gezicht met fillers

De lijnen tussen de neus en mondhoeken kunnen als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces steeds dieper worden. Met behulp van een filler, Sculptra of Radiesse kunt u deze nasolabiale plooi (ook wel neus-lippenplooi genoemd) laten verdwijnen of verminderen en ziet u er weer een stuk frisser en stralender uit. Een behandeling met PDO-draden (draadlift) behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Wat is het resultaat van een behandeling aan de nasolabiale plooi?

Het resultaat van de behandeling aan de nasolabiale plooi is direct zichtbaar. De huid is gladder geworden en het volume toegenomen. Dit effect houdt ongeveer twaalf maanden aan bij een behandeling met Restylane of Radiesse. Wanneer Sculptra of PDO-draden worden gebruikt blijft het resultaat langer zichtbaar. Het is overigens niet de bedoeling dat de plooi geheel strak wordt, dat ziet er onnatuurlijk uit. Zelfs baby’s hebben een nasolabiale plooi en dus is de aanwezigheid van deze plooi heel natuurlijk. De diepte van de plooi zorgt er vooral voor dat u er verouderd of minder fris uitziet.

Neuslippenplooi Janka voor
Voor
Neuslippenplooi Janka na
Na
Neus-lippenplooi voor - fillers
Voor
Neus-lippenplooi na
Na
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring na
Na
Nasolabiale plooi man voor
Voor
Nasolabiale plooi man na
Na

Wat kost een behandeling aan de nasolabiale plooi?

De prijs van de behandeling kan vooraf niet volledig worden vastgesteld. Om de prijs voor u vast te stellen, is een consult altijd noodzakelijk. De arts kijkt tijdens het consult naar uw wensen en verwachtingen en bekijkt hoeveel filler er noodzakelijk is voor het gewenste resultaat.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Matige nasolabiale plooi0,5 ml€325,-
Diepe nasolabiale plooi1,0 ml€450,-

 

Loyaliteitskorting fillers (Restylane)

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten en A-merken, word je door zeer ervaren en gespecialiseerde cosmetisch artsen (KNMG) behandeld en hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor de fillers met Restylane en Aliaxin profiteer je van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%. Vaste cliënten worden dus beloond bij ABC Clinic.

Loyaliteitsprogramma fillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Pakketprijzen

Wist je trouwens dat we voor de injectables mooie pakketprijzen hanteren? Vraag er ook naar tijdens het consult wat je hebt met jouw cosmetisch arts (KNMG).

Hoe gaat een behandeling van de nasolabiale plooi?

De behandeling aan de nasolabiale plooi wordt uitgevoerd met een hyaluronzuur zoals Restylane of met een collageenstimulator zoals Radiesse of Sculptra. Onze ervaren cosmetisch arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Omdat er een verdovingsmiddel aan de filler is toegevoegd heeft u nauwelijks hinder van de injecties. Een behandeling aan de nasolabiale plooi duurt ongeveer 30 minuten.

Na afloop van de behandeling kunt u een paar dagen last hebben van een lichte zwelling en blauwe plekken. Koelen is dan ook aan te raden. Met een camouflagestift kun u het wat verbergen.

Hoe verloopt de nazorg van een behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren cosmetisch arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling aan de nasolabiale plooi start met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. De cosmetisch arts luistert naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseert de oorzaak van de plooi of rimpel en legt uit hoe een behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. Een consultafspraak maken kan via het contactformulier of u kunt ons bellen op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website.

Consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online