De kliniek

Nasolabiale plooi

Wilt van uw nasolabiale plooi af?

Al vaker is er gevraagd hoe het komt dat u er zo moe uitziet. Wanneer u in de spiegel kijkt, ziet u een vermoeid gezicht, terwijl u zichzelf goed voelt.

Een stralend gezicht met fillers

De lijnen tussen de neus en mondhoeken worden als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces steeds dieper. Met behulp van een filler kunt u deze neus-lippenplooi laten verdwijnen of verminderen en ziet u er weer een stuk frisser en stralender uit.

Wat is het resultaat van een behandeling aan de nasolabiale plooi?

Het resultaat van de behandeling aan de nasolabiale plooi is direct zichtbaar. De huid is gladder geworden en het volume toegenomen. Dit effect houdt tot ongeveer twaalf maanden aan.

Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor
Voor
Neuslippen plooi - nasolabiale plooi voor en na
Na
behandelingen - injectables - Nasolabiale plooi voor de behandeling
Voor
behandelingen - injectables - Nasolabiale plooi na de behandeling
Na
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring voor
Voor
behandelingen - injectables - nasolabiale plooi opvullen ervaring na
Na

Wat kost een behandeling aan de nasolabiale plooi?

De prijs van de behandeling kan vooraf nog niet volledig worden vastgesteld. Om de prijs voor u vast te stellen, is een vrijblijvend consult noodzakelijk. De arts kijkt tijdens dit consult naar uw wensen en verwachtingen en bekijkt hoeveel filler er noodzakelijk is voor het gewenste resultaat.

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Matige nasolabiale plooi0,5 ml€ 325,-
Diepe nasolabiale plooi1,0 ml€ 450,-
Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten (Restylane en Azzalure), wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Hoe gaat een behandeling van de nasolabiale plooi?

De behandeling aan de nasolabiale plooi wordt uitgevoerd met Radiesse of een hyaluronzuur zoals Restylane. Onze arts injecteert de vloeistof voorzichtig onder de huid. Omdat er een verdovingsmiddel aan de filler is toegevoegd heeft u nauwelijks hinder van de injecties. Een behandeling aan de nasolabiale plooi duurt ongeveer 30 minuten.

Na afloop van de behandeling kunt u een paar dagen last hebben van wat lichte zwellingen en blauwe plekken. Koelen is dan ook aan te raden. Met een camouflagestift kun u het wat verbergen.

Hoe verloopt de nazorg van een behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s van een behandeling?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak