Ingevallen slapen

Volumeverlies aan de zijkant van de ogen (ingevallen slapen) kan ervoor zorgen dat u er ouder uitziet dan u daadwerkelijk bent. Met een filler-behandeling kunnen we het volumeverlies herstellen.

Injectables voor ingevallen slapen

Bij sommige mensen kan volumeverlies ertoe leiden dat de slapen (temporaal) wat invallen en het gezicht zijn oorspronkelijke contouren verliest. Toch hoeft u zich daar niet bij neer te leggen. Met behulp van een filler-behandeling kunnen we de ruimte rond de ogen uitstekend opvullen en krijgt uw gezicht zijn natuurlijke vorm terug.

De oorzaak van ingevallen slapen is het verouderingsproces. Door vermindering van vet-volume, botvermindering en het slapper worden van de huid, kunnen de slapen wat invallen. Ook roken en invloed van zon kan de huidveroudering versnellen.

Wat is het resultaat van de behandeling van ingevallen slapen?

Het effect van de behandeling met fillers aan de slapen is direct zichtbaar en houdt, afhankelijk van het gekozen middel, drie tot twaalf maanden aan. De behandeling kan probleemloos herhaald worden.

Wat kost een filler-behandeling van de slapen ?

Behandeling Prijs
ConsultGratis
Temporaal opvullenvanaf€325,-

* Prijs is afhankelijk van de filler die gebruikt wordt en de te gebruiken hoeveelheid.

Gratis consult voor een filler-behandeling van ingevallen slapen?

Bij ABC Clinic start een filler-behandeling altijd met een gratis consult. Onze artsen bespreken zorgvuldig uw wensen en verwachtingen en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen. In overleg met de arts kunt u daarna direct worden behandeld aan de slapen. Meer weten over een behandeling van ingevallen slapen of temporaal? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak, vul het contactformulier in of plan uw afspraak online.

Loyaliteitskorting fillers

Bij ABC Clinic werken we uitsluitend met A-producten, wordt u door zeer ervaren en gespecialiseerde artsen behandeld én hanteren we een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zo bieden we onze Botox, Skinboosters, Sculptra en Profhilo behandelingen altijd tegen een vaste scherpe prijs aan. Voor fillers profiteert u van loyaliteitskortingen die oplopen tot 10%.

Loyaliteitsprogramma FillersKorting
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

Ingevallen slapen opvullen

Een behandeling van de ingevallen slapen duurt maximaal twintig minuten. Allereerst worden er foto’s gemaakt om het resultaat te kunnen vergelijken. Met behulp van een heel dunne naald injecteert de arts de vloeistof in rond de ogen om de ingevallen slapen op te vullen. De behandeling vindt plaats met een hyaluronzuur zoals Restylane. De fillers die de arts onder de huid injecteert, bevatten een verdovingsmiddel. Van de prikjes zult u dan ook geen hinder ondervinden. U kunt uw werkzaamheden direct na de behandeling hervatten.

Na de behandeling zal de huid wat beurs aanvoelen. Ook kunnen lichte zwellingen en/of blauwe plekken ontstaan. Koelen kan helpen om dit te voorkomen. En natuurlijk kunt u ook een camouflagestift gebruiken mocht dit nodig zijn. Dit ongemak zal na enkele dagen verdwenen zijn.

Hoe gaat de nazorg van de behandeling?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties van een behandeling tegen ingevallen slapen?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zichzelf door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt. De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Maak een afspraak
De kliniek