e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Veelgestelde vragen: Voorhoofdslift

Hoeveel pijn kan ik verwachten na een voorhoofdslift?

De meeste mensen ervaren weinig of geen pijn na een voorhoofdslift. Indien je toch pijn hebt na de behandeling kan je deze onderdrukken met een pijnstiller.

Wordt een voorhoofdslift vergoed door de zorgverzekeraar?

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden alleen een behandeling als er sprake is van medische redenen. Als dit niet het geval is en de behandeling om cosmetische redenen wordt uitgevoerd, dan zal de zorgverzekeraar de behandeling niet vergoeden. Voor verdere informatie betreft het vergoeden van een behandeling adviseren we contact op te nemen met je verzekeringsmaatschappij. LET OP: bij ABC Clinic voeren we géén verzekerde zorg uit. Je dient de behandeling zelf te betalen.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een voorhoofdslift?

Meestal kan je na een tot twee weken weer aan het werk. De eerste week na de ingreep mag je alleen lichte lichamelijke inspanningen verrichten. Hierbij mag je niet bukken. Zware lichamelijke inspanningen mogen pas na een maand. Onder zware lichamelijke inspanningen valt onder andere tillen.

Zijn er littekens zichtbaar na een voorhoofdslift?

Bij de (endoscopische) voorhoofdslift hoeven er maar vier kleine incisies in de haargrens te worden gemaakt. Wanneer je voldoende haargroei hebt, zullen de littekens na verloop van tijd niet meer zichtbaar zijn.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online