e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Veelgestelde vragen: Halslift

Moet ik stoppen met roken voor een halslift?

Roken of vapen heeft een negatieve invloed op de herstelduur van de behandeling. De plastisch chirurgen van ABC Clinic adviseren om enkele weken voor en na de behandeling niet te roken of te vapen. Het beste is natuurlijk om helemaal te stoppen.

Hoe lang mag ik niet autorijden na een halslift?

Wij raden je aan om de eerste week na de behandeling geen auto te rijden. Je moet in deze week namelijk een drukmasker dragen.

Waar komen de littekens bij een halslift?

Bij een halslift bevindt het litteken zich in of net achter de plooi onder de kin. Als er ook huid moet worden weggehaald, zitten er ook littekens in de plooi achter het oor. De littekens zijn meestal drie tot vier centimeter lang, maar zullen niet zichtbaar zijn.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een halslift?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastische chirurgische ingreep erg klein. Zo kan er bij een halslift een nabloeding of infectie optreden, kunnen er vochtophopingen of wat stuggere plekjes ontstaan, kan er een aangezichtszenuw worden geraakt en het gevoel in de huid van de hals veranderen. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online