e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Lipofilling billen

Mooie volle billen met lichaamseigen vet is een slimme en veilige keuze. Bij een lipofilling van de billen wordt vet eerst ergens weggehaald om het vervolgens terug te plaatsen in de billen, ideaal toch!

Lipofilling van de billen voor een natuurlijke bilvergroting

Het is een kwestie van ‘you win some, you lose some.’ Je haalt ergens vet vandaan waar je het ook daadwerkelijk kwijt wilt en brengt het vervolgens terug op een plek waar je het graag wilt hebben, ideaal toch? Een bilvergroting met eigen, ook wel lipofilling van de billen genoemd, kan op verschillende plaatsen van het lichaam worden toegepast, maar wordt voornamelijk gebruikt voor de billen en borsten. Het grote voordeel van een lipofilling van de billen is dat het met je eigen vet wordt gedaan. Daardoor zijn de kansen op complicaties minimaal. Een belangrijke voorwaarde voor de behandeling is wél dat je beschikt over voldoende lichaamseigen vet. Zo niet, dan vormt een bilvergroting met implantaten een goed alternatief.

Bij de bilvergroting kan het voorkomen dat er twee behandelingen nodig zijn, omdat het niet vooraf met zekerheid te stellen is hoeveel van het verplaatste vet daadwerkelijk blijft zitten. Dit wordt tijdens een consult met de arts of plastisch chirurg besproken.

Voor en na foto’s lipofilling billen

Een bilvergroting met lipofilling zorgt voor mooie en natuurlijke resultaten. Het definitieve effect is pas na enkele weken bereikt en het is de eerste weken afwachten of al het verplaatste vet ook daadwerkelijk blijft zitten.

Na drie maanden is het definitieve eindresultaat zichtbaar. Bij ongeveer 30 procent van de behandelingen met lipofilling kan een tweede behandeling noodzakelijk zijn. Dit wordt tijdens het consult met je besproken.

behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na

Wat kost een lipofilling van de billen?

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Lipofilling billenvanaf€5000,-
Drukkleding€145,-
Anesthesie€700,-

Een consult is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs van de lipofilling van de billen. De prijs is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld moet worden voor het gewenste resultaat van de lipofilling. Daarvoor moet de arts of plastisch chirurg je dus gezien hebben. Het consult in Breda is vrijblijvend en kost € 50,-.

Uw ingreep financieren?
Heb je niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? Je kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. Je kunt dan in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt een lipofilling van de billen?

Een lipofilling van de billen start altijd met een liposuctie om het vet te verwijderen dat nodig is voor de lipofilling. De arts of plastisch chirurg maakt een aantal kleine incisie en injecteert voorzichtig een fysiologische zoutoplossing met verdovingsmiddel op de plek waar het vet verwijderd gaat worden.

Na een korte wachttijd van enkele minuten zal via dezelfde sneetjes een vibrerende kleine canule ingebracht worden en wordt het vet veilig en definitief  weggezogen. Dit vet wordt vervolgens gereinigd en terug ingebracht in de billen.

Hoe ziet de nazorg eruit van een lipofilling van de billen?

Na de behandeling zul je last hebben van blauwe plekken en zwelling en kan de huid licht gespannen aanvoelen. Op de plaatsen waar het vet is verwijderd met liposculpture ontstaan zwellingen die acht tot tien dagen kunnen aanhouden. Om vochtophopingen zoveel mogelijk te beperken, adviseren we je manuele lymfedrainage te ondergaan bij een van onze huidtherapeuten of bij een huidtherapeut bij jou in de buurt.

We adviseren de eerste dagen na de behandeling rustig aan te doen. Sporten of zwaar lichamelijk werk is weer mogelijk na ongeveer vier weken.

Vrijblijvend consult voor een lipofilling van de billen?

Bij ABC Clinic starten we een lipofilling van de billen altijd met een vrijblijvend consult. De arts of plastisch chirurg bespreekt jouw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een lipofilling (of eventueel implantaten) en beantwoordt graag al jouw vragen.

Wil je meer weten over lipofilling van de billen? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda, vul het contactformulier in of plan uw afspraak eenvoudig online.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online