De kliniek

Bilvergroting met eigen vet

Door Sterren als Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashian is de bilvergroting een zeer populaire ingreep geworden.

Volle billen met eigen vet

Heeft u van nature platte billen en zou u graag wat meer volume in de billen willen hebben? Steeds meer vrouwen laten iets aan hun platte, kleine of hangende billen doen. In de plastische en cosmetische chirurgie wordt de bilvergroting steeds normaler. Een bilvergroting zorgt voor veilige resultaten.

Als u uw billen wilt vergroten heeft u keuze uit twee verschillende ingrepen. Onze esthetisch artsen en plastisch chirurgen kunnen een bilvergroting doen met implantaten of met eigen vetweefsel, ook wel lipofilling genoemd. Beide opties zorgen bij het vergroten van de billen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Hoe gaat een bilvergroting met eigen vet?

Het opvullen van de billen vindt plaats bij de o2 Kliniek in Antwerpen en de kliniek van drs. Cedric de Mahieu in Brussel. Het consult en nacontroles van een lipofilling vinden plaats bij ABC Clinic in Breda.

Een bilvergroting met eigen vet gebeurt onder algehele narcose. Onze esthetisch arts of plastisch chirurg verwijdert de vetcellen van een andere plek van uw lichaam door middel van liposuctie (vaak de buik of bovenbenen). Nadat de afgenomen vetcellen zijn gereinigd, worden ze ingespoten in de billen om de billen op te vullen. Een bilvergroting met eigen vet duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Hoe verloopt de nazorg van het opvullen van de billen?

Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u enkele richtlijnen voor de nazorg. Volg deze goed op. Ze zullen het herstel alleen maar bespoedigen. In de eerste 48 uur na de ingreep kunnen de wondjes nog na lekken. Dit is een normaal verschijnsel. Daarnaast krijgt u last van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Vanaf het moment dat u de kliniek verlaat moet u de eerste week de billen ontzien. Wanneer u wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat u rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast u de filling niet. Na de eerste week kunt u gewoon weer op uw billen gaan zitten.

We adviseren u om de eerste weken een elastische panty te dragen. De eerste week dag en nacht en daarna alleen nog maar overdag. Gedurende de eerste dagen na de behandeling moet u rustig aan doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken.

Bilvergroting voor en na

Het resultaat van een bilvergroting met eigen vet is vrijwel direct na de behandeling zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat het definitieve resultaat pas na drie maanden is bereikt. U bent van uw platte of te kleine billen af. Voor en na resultaten van de bilvergroting zijn onder aan deze pagina vindbaar.

behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na

Bilvergroting met eigen vet prijs

Behandeling Prijs
Consult€35,-
Bilvergrotingvanaf€3500,-
Drukkleding€35,-
Anesthesie€600,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van een bilvergroting met eigen vet. Deze is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld moet worden voor het gewenste resultaat. Daarvoor moet de arts of chirurg u dus gezien hebben. De kosten van een bilvergroting zijn pas vast te stellen na uw consult.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Bilvergroting eigen vet ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot de bilvergroting. Veel mensen kiezen voor ons vanwege goede ervaringen die andere cliënten plaatsen op internet. Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een bilvergroting. Via kliniekervaringen en klantenvertellen zijn er verschillende ervaringen te vinden van een bilvergroting met eigen vet.

Lipofilling billen

Waar vindt de behandeling plaats?

Op het gebied van lipofilling en liposuctie werken wij samen met esthetisch arts drs. Cedric de Mahieu en plastisch chirurg dr. Maarten Doornaert. Wij faciliteren de consulten in onze kliniek in Breda. Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in de kliniek in Antwerpen of Brussel:

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Maarten DoornaertBredaAntwerpen

Vrijblijvend consult

Een bilvergroting met eigen vet begint altijd met een vrijblijvend consult. De esthetisch arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een bilvergroting met eigen vet? Bel 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Online inplannen
Hoe lang mag ik niet zitten na een bilvergroting met eigen vet?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit max. vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoe lang mag ik niet zitten na een lipofilling van de billen?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoeveel toename in volume kan in verwachten bij een lipofilling van mijn billen?

Omdat er gebruikt wordt van lichaamseigen vet kent deze behandeling haar grenzen. Ten eerste hangt het resultaat af van de hoeveelheid lichaamseigen vet dat weggehaald kan worden van een andere zone. Daarnaast wordt een deel van het verplaatste vet nog door het lichaam opgenomen, hier verdwijnt nog een deel van. Mocht je een grote toename in het volume willen, dan raden wij een bilvergroting met implantaten aan.

Is iedereen geschikt voor een lipofilling van de billen?

Nee, enkel diegenen die voldoende vet hebben om te verplaatsen. Het vet moet ergens vandaan komen. Heb je weinig tot geen vet, dan zijn bilimplantaten het beste alternatief.

Krijg ik een lipofilling van de billen vergoed?

Wij, bij ABC Clinic, hebben het nog nooit meegemaakt dat een lipofilling vergoed werd. De reden hiervoor is dat de zorgverzekeraars het echt zien als een cosmetische behandeling. Cosmetische behandelingen worden nooit vergoed. Daarnaast werkt ABC Clinic niet samen met verzekeraars. Wij leveren nooit verzekerde zorg.

Maak een afspraak