e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
dr. Michel Visser
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Michel Visser

Bilvergroting met eigen vet

Door sterren als Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashian is de bilvergroting met eigen vet een zeer populaire ingreep geworden.

Vollere billen met je eigen vet

Heeft u van nature platte billen en zou u graag wat meer volume in de billen willen hebben? Steeds meer vrouwen laten iets aan hun platte, kleine of hangende billen doen. In de plastische en cosmetische chirurgie wordt de zogenoemde bilvergroting steeds normaler. Een bilvergroting zorgt voor mooie en veilige resultaten.

Als u uw billen wilt vergroten heeft u keuze uit twee verschillende ingrepen: een bilvergroting met implantaten of een bilvergroting met uw eigen vetweefsel, ook wel lipofilling genoemd. Beide opties zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Hoe verloopt een bilvergroting met eigen vet?

Consulten vinden plaats in onze kliniek in Breda. De behandeling in de privé-praktijk van drs. Cedric de Mahieu in Brussel of bij dr. Michel Visser in zijn operatiecomplex in Rotterdam. Nacontroles vinden plaats bij ABC Clinic in Breda.

Een bilvergroting met eigen vet gebeurt onder algehele narcose of een roesje. Onze artsen of plastisch chirurg verwijdert allereerst vetcellen door middel van liposuctie (vaak de buik of bovenbenen). Nadat deze vetcellen zijn gereinigd, worden ze ingespoten in de billen om de billen op te vullen. Een bilvergroting met eigen vet duurt ongeveer anderhalf tot drie uur.

Hoe verloopt de nazorg van het opvullen van de billen?

Voordat u de kliniek verlaat, krijgt u enkele richtlijnen voor de nazorg. Volg deze goed op. Ze zullen het herstel alleen maar bespoedigen. In de eerste 48 uur na de ingreep kunnen de wondjes nog na lekken. Dit is een normaal verschijnsel. Daarnaast krijgt u last van zwellingen, blauwe plekken en stijfheid. Dit ongemak zal na een dag of drie langzaam afnemen.

Vanaf het moment dat u de kliniek verlaat moet u de eerste week de billen ontzien. Wanneer u wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat u rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast u de filling niet. Na de eerste week kunt u gewoon weer op uw billen gaan zitten.

U draagt de eerste weken een elastische panty. De eerste week dag en nacht en daarna alleen nog maar overdag. Gedurende de eerste dagen na de behandeling moet u rustig aan doen. Intensief sporten is pas weer mogelijk na vier weken.

Bilvergroting voor en na

Het resultaat van een bilvergroting met eigen vet is vrijwel direct na de behandeling zichtbaar. Houd er wel rekening mee dat het definitieve resultaat pas na drie maanden is bereikt. U bent van uw platte of te kleine billen af.

behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda voor
Voor
behandelingen - plastische chirurgie - Lipofilling Breda na
Na

Bilvergroting met eigen vet prijs

BehandelingPrijs
Consult€50,-
Bilvergrotingvanaf€5000,-
Drukkleding€145,-
Anesthesie€700,-

Een consult is altijd noodzakelijk om u zekerheid te kunnen geven over de prijs van een bilvergroting met eigen vet. Deze is afhankelijk van het aantal zones dat behandeld moet worden voor het gewenste resultaat. Daarvoor moet de arts of plastisch chirurg u dus gezien hebben. De kosten van een bilvergroting zijn pas vast te stellen na uw consult.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Bilvergroting eigen vet ervaringen

Wij horen vaak van onze cliënten dat ze het prettig vinden om ervaringen van anderen te lezen met betrekking tot de bilvergroting. Veel mensen kiezen voor ons vanwege goede ervaringen die andere cliënten plaatsen op internet. Al veel cliënten zijn u voorgegaan voor een bilvergroting. Via kliniekervaringen zijn er verschillende ervaringen te vinden van een bilvergroting met eigen vet.

Vrijblijvend consult bij ABC Clinic

Een bilvergroting met eigen vet begint altijd met een vrijblijvend consult. De arts of plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt al uw vragen.

Wilt u meer weten over het uitvoeren van een bilvergroting met eigen vet? Bel 076-542 31 54 of vul het contactformulier in. U kunt ook eenvoudig online een afspraak inplannen.

Online inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang mag ik niet zitten na een bilvergroting met eigen vet?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit max. vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoe lang mag ik niet zitten na een lipofilling van de billen?

Wanneer je een lipofilling hebt ondergaan mag je op de dag van de behandeling bij ons in de kliniek eerst gewoon zitten. Vanaf het moment dat je de kliniek verlaat moet je de eerste week de billen ontzien. Wanneer je wel gaat zitten, mag dit maximaal vijftien minuten. Zorg ervoor dat je rechtop gaat zitten op de ‘zitbeentjes’, op deze manier belast je de filling niet. Na de eerste week kan je gewoon weer op je billen gaan zitten.

Hoeveel volume kan in verwachten bij een lipofilling van mijn billen?

Omdat er gebruikt wordt van lichaamseigen vet kent deze behandeling haar grenzen. Ten eerste hangt het resultaat af van de hoeveelheid lichaamseigen vet dat weggehaald kan worden van een andere zone. Daarnaast wordt een deel van het verplaatste vet nog door het lichaam opgenomen, hier verdwijnt nog een deel van. Mocht je een grote toename in het volume willen, dan raden wij een bilvergroting met implantaten aan.

Is iedereen geschikt voor een lipofilling van de billen?

Nee, enkel diegenen die voldoende vet hebben om te verplaatsen. Het vet moet ergens vandaan komen. Heb je weinig tot geen vet, dan zijn bilimplantaten het beste alternatief.

Krijg ik een lipofilling van de billen vergoed?

Nee, een lipofilling van de billen wordt niet vergoed. De reden hiervoor is dat de zorgverzekeraars het echt zien als een cosmetische behandeling. Cosmetische behandelingen worden nooit vergoed. Daarnaast werkt ABC Clinic niet samen met verzekeraars.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online