e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Drs. Kim de Weijer - Cosmetisch Arts KNMG
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Kim de Weijer

Teruggetrokken kin

U kunt zich er erg ongelukkig voelen door een teruggetrokken. Kin fillers zijn dan een mooie oplossing!

Weg met die teruggetrokken kin!

Een mooie kin vormt de basis van uw gezicht en geeft uw gezicht kracht en persoonlijkheid.  Door een kinimplantaat met injectables verdwijnt uw teruggetrokken kin. Met deze tijdelijke (injectables) behandeling krijgt u een pracht van een kin zonder lange hersteltijden en grote operaties.

Wat is het resultaat van een behandeling van een teruggetrokken kin?

Het resultaat van een behandeling van de teruggetrokken kin met injectables ziet er natuurlijk uit, is direct zichtbaar en blijft ongeveer twaalf maanden.

Botox Janka voor
Voor
Botox Janka na
Na
Lippen en kin voor
Voor
Lippen en kin na
Na
Kin en lippen voor
Voor
Kin en lippen na
Na
Kin fillers voor
Voor
Kin fillers na
Na
Kin man voor
Voor
Kin man na
Na
Kincorrectie fillers voor
Voor
Kincorrectie fillers na
Na

Wat kost behandeling van een teruggetrokken kin?

BehandelingPrijs
Consult injectablesGratis
Consult plastische chirurgie€50,-
Kincorrectie
Fillers1,0 ml€450,-
2,0 ml€850,-
Implantaatvanaf€1500,-

Gratis consult?

Voor een behandeling met fillers kunt u bij ABC Clinic vooraf altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. De arts neemt alles met u door en beantwoordt al uw vragen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 076 – 542 31 54 of vul het contactformulier in.

Hoe verloopt een behandeling van een teruggetrokken kin?

Een behandeling aan een teruggetrokken kin met fillers voeren we bij voorkeur uit met een hyaluronzuur als Restylane.  De cosmetisch arts injecteert met behulp van een hele fijne naald de vloeistof onder de huid. Door het verdovingsmiddel zult u geen hinder ondervinden. De gehele behandeling zal maximaal een half uur duren.

De nazorg van een behandeling van een teruggetrokken kin?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Gratis consult bij ABC Clinic?

Elke behandeling start altijd met een gratis en vrijblijvend consultgesprek met de cosmetisch arts. Onze cosmetisch artsen luisteren naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen, analyseren de oorzaak van het probleem en leggen uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. Uiteraard kunt u tijdens dit vrijblijvend consult ook vragen stellen. Een afspraak maken kan via ons contactformulier of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Nog makkelijker is het om online een afspraak in te plannen via onze website

Ik wil graag een consult inplannen

Veelgestelde vragen

Hoe lang houdt de werking van fillers aan?

De fillers die wij gebruiken blijven bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Lipfillers blijven vaak wat korter zitten omdat je de lippen veel gebruikt. De duur van het resultaat kan per persoon verschillen, afhankelijk van iemands leeftijd, huidtype, spieractiviteit en leefstijl. Sculptra blijft ongeveer twee jaar zichtbaar. Daarna kunnen behandelingen gewoon herhaald worden.

Kan ik met fillers behandeld worden tijdens het geven van borstvoeding?

Nee, er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens het geven van borstvoeding. Omdat de gevolgen van een filler-behandeling tijdens het geven van borstvoeding onbekend zijn, zullen wij voor je eigen veiligheid en die van je baby niet behandelen tijdens het geven van borstvoeding.

Mag ik met fillers behandeld worden tijdens mijn zwangerschap?

Er is geen onderzoek gedaan naar het gebruik van fillers tijdens de zwangerschap. Voor jouw veiligheid en de veiligheid van de baby behandelen wij niet tijdens een zwangerschap met fillers.

Met welke producten werken jullie bij ABC Clinic voor de fillers?

Voor de fillers werken wij enkel met de beste en veiligste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Dit zijn niet-permanente fillers, zoals Restylane. Deze hebben in Amerika een FDA-goedkeuring gekregen. Je weet dus zeker dat je met veilige vulmiddelen behandeld wordt.

Wat als ik medicatie gebruik en fillers overweeg?

Medicijnen kunnen de behandeling met fillers eventueel beïnvloeden. Je wordt verzocht onze artsen te informeren over je medicijngebruik. Voorafgaand aan de behandeling neemt de arts je medische dossier door.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn rimpelvullers. Je kunt met fillers rimpels opvullen, de contouren van het gezicht versterken en lippen voller maken. Hierdoor krijg je het verloren volume weer terug. Tevens kunnen we met fillers handen en het decolleté verjongen.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online