De kliniek

Teruggetrokken kin

Wilt u een mooie kin?

Een teruggetrokken kin is niet mooi. U kunt zich er erg ongelukkig door voelen. Kin fillers zijn een mooie oplossing!

Weg met die teruggetrokken kin!

Een mooie kin vormt de basis van uw gezicht en geeft uw gezicht kracht en persoonlijkheid.  Door een kinimplantaat met injectables of implantaat verdwijnt uw teruggetrokken kin. Met deze tijdelijke (injectables) of permanente (implantaat) behandeling krijgt u een pracht van een kin zonder lange hersteltijden en grote operaties.

Wat is het resultaat van een behandeling van een teruggetrokken kin?

Het resultaat van een behandeling van de teruggetrokken kin met injectables ziet er natuurlijk uit, is direct zichtbaar en blijft ongeveer twaalf maanden.

Resultaat kin fillers Janka

Bekijk resultaten

Wat kost behandeling van een teruggetrokken kin?

Behandeling Prijs
Consult injectables€ 0,-
Consult plastische chirurgie€ 35,-
Kincorrectie
Fillers1,0 ml€ 495,-
2,0 ml€ 795,-
Implantaatvanaf€ 1.500,-

ABC Clinic werkt bij de rimpelbehandelingen met fillers met een loyaliteitsprogramma voor vaste cliënten. Voor een herhalingsbehandeling met hetzelfde product gelden dan gereduceerde prijzen. Voor een behandeling met Botuline toxine geldt deze regeling niet. Bij Botox-behandelingen hanteren we een vaste scherpe prijs.

Loyaliteitskorting fillersKorting
Eerste behandeling0 %
Tweede behandeling met fillers5%
Vanaf uw derde behandeling met fillers10%

* Let op, er gelden geen combinatiekortingen.

Gratis consult?

Voor een behandeling met fillers kunt u bij ABC Clinic vooraf altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend consult. De arts neemt alles met u door en beantwoordt al uw vragen. Meer weten over de mogelijkheden? Bel 076-542 31 54 of vul het contactformulier in.

Hoe gaat een behandeling van een teruggetrokken kin?

Een behandeling aan een teruggetrokken kin met fillers voeren we bij voorkeur uit met Radiesse of een hyaluronzuur als Restylane.  De cosmetisch arts injecteert met behulp van een hele fijne naald de vloeistof onder de huid. Door het verdovingsmiddel zult u geen hinder ondervinden. De gehele behandeling zal maximaal een half uur duren.

Hoe verloopt de nazorg een behandeling aan een teruggetrokken kin?

Na een filler-behandeling is het belangrijk om de huid rust te geven. Probeer contact met de behandelde plekken zoveel mogelijk te voorkomen, dus probeer ook wrijven te vermijden. Door het behandelde gebied te vermijden kan de filler op zijn plek blijven en is het resultaat het mooiste.

Daarnaast raden we aan de eerste zes uur na de behandeling géén make-up te dragen om het risico op infectie te verkleinen. Dit raden wij aan omdat er door het gebruik van de naald kleine gaatjes in de huid ontstaan.

De eerste twee weken na de behandeling worden overige gezichtsbehandelingen afgeraden. Het is belangrijk de huid even tot rust te laten komen. Ook doet u er verstandig aan de zon zoveel mogelijk te vermijden in de eerste twee weken na de behandeling om hyperpigmentatie te voorkomen. Mocht het noodzakelijk zijn de zon in te gaan, dan raden we een zonnebrandcrème met minimaal factor 30 aan om de huid te beschermen.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een behandeling tegen een teruggetrokken kin?

Complicaties kunnen zich altijd voordoen na een filler-behandeling. Wanneer u zich door een goede en ervaren arts laat behandelen wordt het risico op complicaties tot het minimum beperkt.

De meest voorkomende complicaties die zich voor kunnen doen zijn een milde tot matige branderigheid of pijn na de behandeling of eventueel verkleuring (blauwe plekken) op de plaats van de injectie. Deze bijwerkingen trekken binnen enkele dagen na de behandeling weg.

Complicaties komen bijna niet voor na een filler-behandeling.

Foto's van behandeling

Janka
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
na
Teruggetrokken kin behandeling
Kin-filler-Janka-voor
Voor
Kin filler Janka na
na
Teruggetrokken-kin-voor-Janka
Voor
Teruggetrokken kin na Janka
na
Botox Janka voor
Voor
Botox Janka na
na
Janka
Injectables Janka voor
Voor
Injectables Janka na
na
Kin filler resultaat
Injectables Janka voor
Voor
Injectables Janka na
na
Kin-filler-Janka-voor
Kin filler Janka na
Janka

Teruggetrokken kin behandeling

Injectables Janka voor
Injectables Janka na
Janka

Kin filler resultaat

Veelgestelde vragen

Hoe ziet mijn kin er na de kincorrectie uit?

Een kincorrectie zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. Wel zal het enige tijd duren voor de kin volledig is hersteld. Vlak na de kincorrectie kan je last krijgen van zwellingen en blauwe plekken. Als na een week het steunverband verwijderd wordt, is het eerste resultaat al zichtbaar. Na een maand of twee zijn je nieuwe contouren blijvend gevormd en is het definitieve effect bereikt.

Houd ik littekens over na een kincorrectie?

Dit ligt eraan op welke wijze de kincorrectie wordt uitgevoerd. Een kincorrectie kan namelijk op twee verschillende manieren. Bij de ene methode wordt er onder de kin een incisie gemaakt en vervolgens het implantaat ingebracht. Hierbij ontstaat een heel klein litteken wat op den duur nauwelijks zichtbaar zal zijn. Bij de andere methode wordt er ter hoogte van de kaak tussen de ondertanden en de onderlip een incisie gemaakt en vervolgens het implantaat via de binnenkant van de mond ingebracht. Hierbij ontstaan geen littekens.

Kan ik meteen weer drinken en eten na de kincorrectie?

Wij adviseren je na de operatie heel voorzichtig te zijn met het bewegen van de mond. Je kan als je honger hebt en wilt eten dan het beste voor vloeibaar of fijn gemalen voedsel kiezen.

Wanneer kan ik mijn werkzaamheden hervatten na een kincorrectie?

Dit is afhankelijk van het werk dat je doet. In de eerste week mag je geen zwaar lichamelijk werk verrichten. Meestal kan je een week na de operatie weer aan het werk.

Wat zijn de risico’s en complicaties bij een kincorrectie?

Elke operatieve ingreep brengt risico’s met zich mee, al is de kans bij een plastisch chirurgische ingreep erg klein. Zo is het bij een kincorrectie mogelijk dat het lichaam het implantaat afstoot of dat het implantaat gaat verschuiven. In beide gevallen is een nieuwe ingreep nodig. De kans dat de hierboven genoemde complicaties zich voordoen is minimaal.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of vul neem contact met ons op in.

Vrijblijvend consult