e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Plastisch chirurg Thijs de Wit
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Thijs de Wit

Slappe bovenbenen

Durft u geen strakke broek aan en vertoont u zich nooit zonder corrigerend ondergoed in een smal rokje? Tja, die slappe bovenbenen zijn geen pretje. U ergert zich eraan wanneer u in de spiegel kijkt en u kunt sporten en diëten wat u wilt; het helpt vrijwel niet.

Een dijbeenlift voor strakkere bovenbenen

Een dijbeenlift zorgt ervoor dat uw slappe bovenbenen hun mooie strakke contouren weer terug krijgen. Is uw huid nog stevig genoeg, maar wilt u van die lelijke vetophopingen af, dan biedt liposculpture van de dijen uitkomst. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

Hoe gaat de behandeling bij slappe bovenbenen?

De plastisch chirurg tekent zorgvuldig af hoeveel huid er tijdens de dijbeenlift moet worden weggehaald om u van uw slappe bovenbenen af te helpen. Daarna wordt u onder narcose gebracht en maakt de arts een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. Hij maakt de huid los van de onderliggende vet- en spierlagen en neemt het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot weg. De behandeling eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband.

Wat is het resultaat?

Een dijbeenlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat: uw benen krijgen hun jonge en stevige contouren weer terug.

Wat kost een behandeling tegen slappe bovenbenen?

BehandelingPrijs
Consult€50,-
DijbeenliftVanaf€6500,-

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Herstel en nazorg bij de behandeling van slappe bovenbenen

Uw lichaam heeft een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg om de hechtingen te laten verwijderen. Ongeveer zes weken na de dijbeenlift zijn de meeste mensen weer volledig actief.

Waar vindt de behandeling plaats?

De behandellocatie is geheel afhankelijk van de arts waarmee u een consult heeft. In onderstaand schema vindt u de verschillende behandellocaties.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Guido DolmansABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Carla TheunissenABC ClinicAmphia Ziekenhuis
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta Ziekenhuis Roeselare

Vrijblijvend consult behandeling bij slappe bovenbenen?

Bij ABC Clinic start een behandeling aan slappe bovenbenen altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een dijbeenlift en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten over het uitvoeren van de behandeling? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 20.00 uur telefonisch bereikbaar.

Ik wil een consult inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online