De kliniek

Slappe bovenbenen

Wilt u mooi gevormde benen?

Durft u geen strakke broek aan en vertoont u zich nooit zonder corrigerend ondergoed in een smal rokje? Tja, die slappe bovenbenen zijn geen pretje. U ergert zich eraan wanneer u in de spiegel kijkt en u kunt sporten en diëten wat u wilt; het helpt vrijwel niet.

Wat kost een behandeling tegen slappe bovenbenen?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
DijbeenliftVanaf€ 3.950,-

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Een dijbeenlift voor strakkere bovenbenen

Een dijbeenlift zorgt ervoor dat uw slappe bovenbenen hun mooie strakke contouren weer terug krijgen. Is uw huid nog stevig genoeg, maar wilt u van die lelijke vetophopingen af, dan biedt liposculpture van de dijen uitkomst. Onze ervaren plastisch chirurgen adviseren u graag.

Vrijblijvend consult behandeling bij slappe bovenbenen?

Bij ABC Clinic start een behandeling aan slappe bovenbenen altijd met een vrijblijvend consult. De plastisch chirurg bespreekt uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn van een dijbeenlift en beantwoordt graag uw vragen.

Meer weten over het uitvoeren van de behandeling? Bel 076 – 542 31 54 voor een vrijblijvende afspraak in Breda of vul het contactformulier in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar.

Hoe gaat de behandeling bij slappe bovenbenen?

De plastisch chirurg tekent zorgvuldig af hoeveel huid er tijdens de dijbeenlift moet worden weggehaald om u van uw slappe bovenbenen af te helpen. Daarna wordt u onder narcose gebracht en maakt de arts een incisie vanuit de liesplooi naar beneden. Hij maakt de huid los van de onderliggende vet- en spierlagen en neemt het teveel aan huid en eventueel ook het vetoverschot weg. De behandeling eindigt met het hechten van de wond en het aanbrengen van een drukverband.

Herstel en nazorg bij de behandeling van slappe bovenbenen

Uw lichaam heeft een aantal weken nodig om helemaal te herstellen. De eerste tijd zult u wat last hebben van zwellingen en blauwe plekken en is het belangrijk dat u een elastische panty draagt. Na zeven dagen komt u terug bij de plastisch chirurg om de hechtingen te laten verwijderen. Ongeveer zes weken na de dijbeenlift zijn de meeste mensen weer volledig actief.

slappe bovenbenen

Waar vindt de ingreep plaats?

Op het gebied van de dijbeenlift werken wij samen met de plastisch chirurgen van het Amphia-ziekenhuis en met de plastisch chirurgen dr. Maarten Doornaert en drs. Gerd Fabre. Consulten vinden plaats bij ABC Clinic in Breda, de eventuele behandeling wordt uitgevoerd in het Amphia ziekenhuis in Breda, in O2 Clinic in Antwerpen (Maarten Doornaert) of in het AZ Delta ziekenhuis in Roeselare (Gerd Fabre). Zo profiteert u van de luxe, discrete en ongedwongen sfeer van een privékliniek (met gratis parkeren & verse koffie) en de veilige omgeving van een ziekenhuis.

SpecialistConsultBehandeling
Thijs de WitABC ClinicAmphia ZH Breda
Guido DolmansABC ClinicAmphia ZH Breda
Wilfred KolkmanABC ClinicAmphia ZH Breda
Maarten DoornaertABC Clinico2 Clinic Antwerpen
Gerd FabreABC ClinicAZ Delta ZH Roeselare

Wat is het resultaat van een behandeling van slappe bovenbenen?

Een dijbeenlift zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat: uw benen krijgen hun jonge en stevige contouren weer terug.

Bekijk resultaten

Wat kost een behandeling tegen slappe bovenbenen?

Behandeling Prijs
Consult€ 35,-
Tweede consult€ 0,-
DijbeenliftVanaf€ 3.950,-

Een consult is echt noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de prijs en het resultaat van de dijbeenlift. Daarvoor moet de plastisch chirurg u dus gezien hebben. Het consult is geheel vrijblijvend en kost €35,-.

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar. Bel 076 – 542 31 54 of klik hier voor een afspraak.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Veelgestelde vragen

Blijven er zichtbare littekens achter na een dijbeenlift?

Na een dijbeenlift zal er altijd een litteken achterblijven. De grootte van het litteken verschilt per soort techniek van de dijbeenlift. De plastisch chirurg zal tijdens het consultgesprek meer informatie geven over hoe groot het litteken zal/de littekens zullen worden en waar het litteken/de littekens na de operatie zal/zullen verschijnen.

Hoe zit het met de narcose bij een dijbeenlift?

De dijbeenlift wordt onder algehele narcose in het Amphia ziekenhuis uitgevoerd. Je zal dus tijdens de operatie geen pijn ervaren. Na de operatie worden de bovenbenen met tape, verband en compressiebanden verwikkeld om zwellingen tegen te gaan. De huid zal hierdoor goed op zijn plaats blijven. Het drukverband dient dag en nacht gedragen te worden. In sommige gevallen worden drains (buisjes) geplaatst om het bloed en wondvocht af te voeren. De drains worden meestal daags na de behandeling alweer verwijderd. De hechtingen zijn in principe oplosbaar.

Is het resultaat van een dijbeenlift blijvend?

Het deel dat bij een dijbeenlift is weggenomen blijft natuurlijk weg. Het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat wanneer er weer gewicht bij komt, de mogelijkheid bestaat dat dit vet ter hoogte van de eerdere dijbeenlift terug kan komen. Het resultaat is stabiel zo lang het gewicht stabiel blijft.

Wanneer is het resultaat van een dijbeenlift zichtbaar?

Het resultaat van de dijbeenlift zal direct na de operatie zichtbaar zijn, zelfs met de nog aanwezige zwelling. De littekens van de ingreep hebben dikwijls tijd nodig om minder zichtbaar te worden. Daarom is het resultaat van een dijbeenlift het mooist na een paar maanden tot een jaar. Dan zullen ook de littekens minder zichtbaar worden.

Wanneer kan ik weer gaan werken na een dijbeenlift?

Gewoonlijk zou je vanaf de eerste week na de operatie lichte handelingen kunnen verrichten. Zware inspanningen kunnen pas na zes weken weer worden verricht. Gedurende de herstelperiode zal je ten minste zes weken drukkleding moeten dragen indien er tevens een liposuctie is uitgevoerd bij de dijbeenlift.

Hier vindt u de meest gestelde vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag nog niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 542 31 54 of stuur ons een mailtje.

Vrijblijvend consult