e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Annette van der Weide, ABC Clinic, ETZ Tilburg
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Annette van der Weide

Ooglidcorrectie Vlijmen

Ooglidcorrecties bieden een mooie en natuurlijke oplossing wanneer je last hebt van wallen onder de ogen of hangende oogleden. Jaarlijks komen veel mannen en vrouwen uit omgeving Vlijmen bij ons in de kliniek voor een behandeling.

Een ooglidcorrectie voor een open en frisse blik

Naarmate we ouder worden krijgen we ook te maken met huidveroudering rond de ogen. Dit kan al beginnen vanaf je 35e levensjaar. Als gevolg kun je last krijgen van hangende oogleden, wallen of kringen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen; je ziet er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift biedt dan een mooie oplossing voor jouw probleem. Wij werken enkel met gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen voor het uitvoeren van deze behandelingen.

Ooglidcorrectie omgeving Vlijmen

Kom je uit Vlijmen of omgeving en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor jou? Maak een gratis consultafspraak met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen vanuit Vlijmen. Voor de deur kun je gratis en discreet parkeren. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België graag naar onze kliniek af.

Resultaten ooglidcorrectie

Ooglidcorrecties behoren tot de plastisch chirurgische ingrepen. Daarom is het logisch dat je graag foto’s wilt zien van cliënten die je voor zijn gegaan. Wij hebben sinds 2010 al duizenden cliënten behandeld, waaronder veel cliënten uit de omgeving Vlijmen. Hieronder vind je voor en na foto’s van mannen en vrouwen die behandeld zijn bij ons in de kliniek.

Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift voor - Gido
Voor
Na de ooglidcorrectie en wenkbrauwlift Gido
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Na
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Na
Bekijk veel meer foto's

Kosten ooglidcorrectie Vlijmen

Wij begrijpen dat je benieuwd bent naar de prijs van een ooglidcorrectie. In onderstaand schema vind je een overzicht van onze prijzen. De prijs van een behandeling is voor beide ogen en is inclusief de controles en nazorgmomenten met de plastisch chirurg.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Jouw ingreep financieren?

Heb je niet het geld om de behandeling in één keer te betalen of wil je dit niet? Je kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. Dan kun je in termijnen de lening afbetalen.

Waarom zou je kiezen voor ABC Clinic?

Het antwoord is eenvoudig: ABC Clinic behoort tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Vlijmen en omgeving weten velen ons te vinden voor een correctie van de bovenste of onderste oogleden.

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Enkel ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen voeren de oogcorrecties uit bij ABC Clinic. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet en het verwijderen of fixeren van de spier. Daarbij komt het regelmatig voor dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit uit te kunnen voeren.

FAQ’s ooglidcorrectie

Bekijk meer FAQ video's

Gratis (video)-consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult