e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
Gerd Fabre Plastisch chirurg ABC Clinic
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Gerd Fabre

Ooglidcorrectie België

Een ooglidcorrectie biedt een mooie en natuurlijke oplossing wanneer je last hebt van wallen onder de ogen of hangende oogleden. Jaarlijks komen veel mannen en vrouwen uit België bij ons in de kliniek voor een behandeling.

Een ooglidcorrectie voor een frisse en open blik

Naarmate we ouder worden krijgen we ook te maken met huidveroudering rond de ogen. Dit kan al beginnen vanaf je 35e. Als gevolg kun je last krijgen van hangende oogleden, wallen of kringen onder de ogen of laaghangende wenkbrauwen; je ziet er vermoeid en niet uitgeslapen uit. Een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift biedt dan een mooie oplossing voor jouw probleem. Wij werken enkel met gespecialiseerde en ervaren plastisch chirurgen voor het uitvoeren van deze behandelingen.

Een ooglidcorrectie nabij België

Kom je uit België en is een ooglidcorrectie wellicht iets voor jou? Maak een gratis consultafspraak met een van onze plastisch chirurgen. ABC Clinic is gunstig gelegen vanuit België. Voor de deur kun je gratis en discreet parkeren. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel België graag naar onze kliniek af. Ook werken wij al sinds 2010 met de Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre.

Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre sinds 2010 werkzaam bij ABC Clinic

Veel mannen en vrouwen uit Belgie weten de weg naar onze kliniek in Breda te vinden. Dit komt enerzijds omdat wij als kliniek vlakbij de Belgische grens zitten, maar zeker ook door de aanwezigheid van onze Belgische plastisch chirurg Gerd Fabre. Sinds de oprichting van onze kliniek is hij verbonden aan ABC Clinic.

artsen en chirurgen - plastisch chirurg - Gerd Fabre

Met zijn werkzaamheden in AZ Delta in Roeselare, het UZ in Leuven en ABC Clinic in Breda is hij een bekend gezicht in de omgeving geworden voor de ooglidcorrecties. Gerd Fabre verwelkomt graag mensen uit België voor een kosteloos en vrijblijvend consultgesprek, waarbij hij zijn expertise deelt en de mogelijkheden bespreekt voor een ooglidcorrectie of wenkbrauwlift. Natuurlijk kunt u ook terecht bij een van de andere zeer ervaren plastisch chirurgen.

Resultaten van een ooglidcorrectie België

Een ooglidcorrectie is niet niks. Logisch dat je graag foto’s wilt zien van mannen en vrouwen die je voor zijn gegaan met een ingreep. Wij hebben sinds 2010 al veel cliënten behandeld, waaronder veel cliënten uit België. Hieronder vind je wat voor en na foto’s van cliënten die behandeld zijn bij ons in de kliniek. Ooglidcorrecties zorgen voor mooie en natuurlijke resultaten waarbij het litteken niet zichtbaar zal zijn.

Onderooglidcorrectie voor Chantal vooraanzicht -ooglidcorrectie
Voor
Onderooglidcorrectie na Chantal vooraanzicht -cooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Ooglidcorrectie, Hangende oogleden voor
Voor
Ooglidcorrectie met wenkbrauwlift, hangende oogleden
Na
Hangende wenkbrauwen voor - Gido
Voor
Ooglidcorrectie en wenkbrauwlift na - Gido
Na
Veel meer foto's zien?

Ooglidcorrectie kosten België

Wij begrijpen dat je benieuwd bent naar de prijs van een ooglidcorrectie. In onderstaand schema vind je een overzicht van onze prijzen. De prijs van een behandeling is voor beide ogen en is inclusief de controles en nazorgmomenten met de plastisch chirurg.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

De ingreep financieren?

Heb je niet het geld om jouw behandeling in één keer te betalen of wil je dit niet? Je kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. Je kunt in termijnen jouw lening afbetalen.

Waarom zou je kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

He antwoord is eigenlijk eenvoudig: ABC Clinic behoort tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen. Zij voeren de ingreep onder lokale verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit België weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

Wie voert de ingreep uit bij ABC Clinic?

Enkel ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen voeren de ooglidcorrectie uit binnen ABC Clinic. Al onze plastisch chirurgen zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Door het specialisme van de kliniek is de opgebouwde ervaring op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet en het verwijderen of fixeren van de spier.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat je behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic is dit het geval!

Gratis (video)-consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Gratis consult?
076 - 542 31 54 WhatsApp Gratis consult