Totaal
8.9
1176 reviews

Ooglidcorrectie Apeldoorn

Ooglidcorrecties zijn een mooie oplossing bij hangende oogleden of wallen onder de ogen. Wij ontvangen veel mensen uit Apeldoorn en omgeving die bij ons behandeld willen worden aan hun oogleden.

Uw frisse open blik terug met een ooglidcorrectie

Zowel mannen als vrouwen krijgen er vroeg of laat mee te maken: hangende oogleden, laaghangende wenkbrauwen of wallen onder de ogen. Ouderdom, erfelijkheid of leefstijl zijn veelal de oorzaak. Velen ervaren dit als vervelend en willen graag van die vermoeide en soms verouderde of verdrietige blik af komen. Een ooglidcorrectie is dan een mooie en dankbare oplossing.

Ooglidcorrectie Apeldoorn

Komt u uit Apeldoorn en heeft u interesse in een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met een van onze plastisch chirurgen. U kunt voor onze kliniek gratis en discreet parkeren. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar vanuit Apeldoorn. Door het specialisme en de hoge mate van tevredenheid van onze kliniek reizen veel mensen uit heel Nederland en België graag naar onze kliniek af.

Resultaat van een ooglidcorrectie

Onze plastisch chirurgen zijn dagelijks bezig met bovenooglidcorrecties, onderooglidcorrecties en wenkbrauwliften in onze kliniek. Hieronder vindt u verschillende foto’s van cliënten die u zijn voorgegaan.

Ooglidcorrectie - Corry voor
Voor
Ooglidcorrectie - Corry na
Na
Hangende oogleden voor
Voor
Hangende oogleden verdwijnen met een ooglidcorrectie
Na
Ooglidcorrectie voor - onderooglidcorrectie
Voor
Ooglidcorrectie na - onderooglidcorrectie
Na
Bekijk meer foto's

Herstel na een ooglidcorrectie

Benieuwd naar het herstel na een ooglidcorrectie? Bekijk onderstaande video van Gido, die een behandeling onderging bij ons in de kliniek.

Bekijk het gehele herstel

Wie voert de ooglidcorrectie uit bij ABC Clinic?

Ooglidcorrecties worden bij ABC Clinic enkel uitgevoerd door plastisch chirurgen. Zij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) of Belgische Vereniging voor Plastische Chirurgie (RBSPS) en hebben veel ervaring in de ooglidchirurgie. Doordat ooglidcorrecties tot ons specialisme behoren is de opgebouwde ervaring (sinds 2010) op het gebied van ooglidcorrecties en wenkbrauwliften enorm groot.

Waarom een plastisch chirurg?

Een ooglidcorrectie lijkt een eenvoudige ingreep, maar is dit allerminst. Er zijn diverse plastisch chirurgische technieken om het resultaat zo natuurlijk mogelijk te krijgen. Denk daarbij aan het verwijderen van een reepje huid, maar ook aan het verwijderen of verplaatsen van vet. Ook kan het noodzakelijk zijn om de spier deels te verwijderen of te fixeren.

Tenslotte komt het regelmatig dat een wenkbrauwlift aanbevolen wordt in combinatie met een bovenooglidcorrectie. Veel basisartsen of cosmetisch artsen kunnen dit niet, omdat ze de opleiding nu eenmaal niet gehad hebben en de ervaring missen om dit structureel goed uit te kunnen voeren.

Ieder mens is anders en ook de anatomie van ieder mens is nooit helemaal gelijk. Daarom is het zo belangrijk dat u behandeld wordt door een ervaren plastisch chirurg die de juiste opleiding heeft genoten. Bij ABC Clinic in Breda is dit het geval!

Kosten ooglidcorrectie Apeldoorn

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€995,-
Onderooglidcorrectie €1695,-
Chirurgische wenkbrauwlift€1850,-
Boven- en onderooglidcorrectie€2595,-
Bovenooglidcorrectie met interne wenkbrauwlift€1650,-
Bovenooglidcorrectie met wenkbrauwlift volgens Fogli-techniek€2650,-

Uw ingreep in termijnen betalen?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen of wilt u het in termijnen betalen? Dat kan. U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt dan in termijnen uw lening afbetalen.

Meer over prijzen

Veel gestelde vragen ooglidcorrectie Apeldoorn

Meer video's

Waarom zou u kiezen voor ABC Clinic voor een ooglidcorrectie?

Omdat wij behoren tot de beste en meest ervaren klinieken van Nederland en België op het gebied van ooglidcorrecties. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in deze ingreep en werken met een team van zeer ervaren en gespecialiseerde plastisch chirurgen en ok-assistenten. Zij voeren de ingreep onder plaatselijke verdoving op dagelijkse basis uit in onze kliniek. Het is niet voor niets dat mensen uit heel Nederland en België komen voor een ingreep bij ons in de kliniek. Ook vanuit Apeldoorn weten velen ons te vinden voor een ooglidcorrectie.

 

 

 

Gratis (video)consult met de plastisch chirurg?

Een consult is noodzakelijk om vast te stellen welke behandeling voor u geschikt is. Een consult is mogelijk bij ons in de kliniek, maar u kunt ook een videoconsult inplannen. De plastisch chirurg staat tijdens het consult stil bij uw wensen en verwachtingen, legt uit wat de mogelijkheden zijn en beantwoordt eventuele vragen. U kunt uw gratis consult of videoconsult inplannen door ons contactformulier in te vullen, online in te plannen of door te bellen naar 076 – 542 31 54.

Afspraak maken?
Gratis consult