e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b
photo-frame Esthetisch arts - drs. Cedric de Mahieu
De informatie op deze pagina is medisch getoetst door:
Cedric de Mahieu

Dikke buik

Een dikke buik  of buikje kan erg vervelend en storend zijn. Een buikje of dikke buik ontstaat door overgewicht of een gebrek aan beweging, maar ook hormonen, stress en erfelijke factoren kunnen een oorzaak zijn. Bij vrouwen ontstaat vaak een buikje na de zwangerschap wat er moeilijk of niet af wilt gaan met trainen of diëten.

Verwijder buikvet definitief met een liposuctie

Door het trainen van de buikspieren en goed op uw voeding te letten, kan een dikke buik flink afnemen. Helaas gaan de laatste kilo’s er niet altijd vanaf. Bij die laatste kilo’s kan een liposuctie-behandeling voor een mooie, natuurlijke en blijvende oplossing zorgen.

Liposuctie voor en na

Resultaat behandeling van een dikke buik

De eerste  dagen na de liposuctie-behandeling is het verstandig om rustig aan te doen. U kunt wat last krijgen van stijfheid, zwellingen en blauwe plekken. Dit zal na een aantal dagen verminderen en dan is het eerste resultaat van de behandeling al zichtbaar. Na twee tot drie maanden is uw lichaam volledig hersteld en zijn de nieuwe contouren van de buik blijvend gevormd.

Liposuctie van de buik voor 3
Voor
Liposuctie van de buik na 3
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - before
Voor
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - After
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - voor
Voor
Anoniem - liposuctie buik en lovehandles - - na
Na
Liposuctie buik en benen voor
Voor
Liposuctie buik en benen na
Na
Liposuctie buik voor
Voor
Liposuctie buik na
Na

Liposuctie kosten

LiposuctieKosten
Consult€50,-
Behandeling van één zone€1995,-
Liposuctie meerdere zones
Eerste zone€1295,-
Tweede zone€1195,-
Derde zone€1095,-
Vierde zone€995,-
Vijfde zone€895,-
Anesthesie
Roesje€250,-
Sedatie€700,-
Algehele anesthesie€600,-
Drukkleding na behandeling
Drukkleding lichaam€145,-
Drukkleding gezicht€100,-

Een consultgesprek is noodzakelijk om zekerheid te kunnen geven over de mogelijkheden van de liposculptuur-behandeling. Tijdens het consult heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan de arts of plastisch chirurg.

Na het consultgesprek met de behandelend arts of chirurg weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat u kunt verwachten tegen welke prijs. De prijs is afhankelijk van het aantal te behandelen zones. Daarvoor moet de esthetisch arts of plastisch chirurg u dus gezien hebben. Een consult is geheel vrijblijvend en kost €50,-.

*Zorghotel Rotterdam

Dr. Michel Visser werkt voor de liposuctiebehandelingen samen met een zorghotel in Rotterdam. Tijdens uw consultgesprek bekijkt dr. Michel Visser of het noodzakelijk is om in het hotel te overnachten.

Uw ingreep financieren?
Heeft u niet het geld om uw behandeling in één keer te betalen? U kunt een lening afsluiten bij Cosmetic Finance. U kunt in termijnen uw lening afbetalen.

Hoe verloopt de behandeling van een dikke buik

Een liposuctie-behandeling van de buik bestaat altijd uit twee fasen. In de eerste fase worden er klein incisies gemaakt waar een fysiologische oplossing met verdovingsvloeistof in gespoten wordt. Na een korte wachttijd kan de tweede fase van de behandeling starten. De esthetisch arts of plastisch chirurg brengt nu via de zelfde incisies een canule in die vibreert waarmee de vetcellen worden afgezogen.

Na de ingreep komt u meerdere keren naar de kliniek in Breda voor een nacontrole.

Hoe verloopt de nazorg?

Na de liposuctie zult u een week of twee moeten herstellen. Daarna worden de hechtpleisters verwijderd. U zult last hebben van zwellingen, stijfheid en blauwe plekken. Soms voelt de behandelde plek wat verdoofd aan.

Dit zijn normale verschijnselen die vanzelf verdwijnen. Na een aantal dagen zijn de blauwe plekken minder en zal de zwelling ook afnemen. Afhankelijk van de behandelde zone adviseren wij u om een tijdje drukkleding te dragen. Eerst dag en nacht, daarna alleen overdag.

De eerste twaalf uur na de operatie kan er wondvocht uit de wondjes komen. Dit is normaal. Op dag twee mag u weer douchen. De eerste week moet u rust nemen, maar het is wel belangrijk om te blijven bewegen in verband met de bloedsomloop.

Na twee weken kunt u (afhankelijk van wat u doet) uw werkzaamheden weer opvatten. Na zes weken mag u weer beginnen met sporten (rustig opbouwen). Liposculpture laat nauwelijks sporen achter. De littekens zijn klein en onopvallend.

Waar vindt de liposuctie-behandeling plaats?

De locatie van uw behandeling is geheel afhankelijk van de arts die u behandelt. In onderstaand schema vindt u een overzicht van de behandellocaties.

Naam specialistLocatie consultLocatie behandeling
Cedric de MahieuBredaBrussel
Michel VisserBredaRotterdam
Voor lipofilling van de borstenBredaAmphia ziekenhuis
Voor lipofilling van de billenBredaBrussel of Rotterdam

Consult liposuctie bij een dikke buik?

Voor de behandeling is het belangrijk om op consultgesprek te komen. In dit vrijblijvende consultgesprek bespreekt de esthetisch arts of plastisch chirurg uw wensen en verwachtingen, legt hij uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en beantwoordt hij al uw vragen.

Wilt u meer weten over een liposuctie-behandeling bij een dikke buik? Bel dan naar 076 – 542 31 54, vul het contactformulier in of plan uw afspraak eenvoudig online in. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 u tot 20.00 u en op zaterdag van 08.oo u tot 18.00 u telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak.

Online inplannen
076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online