e0uo0c66vbcspuy85sctp9t6au306b

Labiaplastie kosten

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten die een labiaplastie met zich meebrengt. Op deze pagina leest u meer over onze prijzen.

Prijzen van labiaplastie

De prijs van een labiaplastie wordt vastgesteld tijdens een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze (vrouwelijke) plastisch chirurgen. Na uw consult ontvangt u de offerte van de behandeling. Een overzicht van onze tarieven vindt u in onderstaand schema.

BehandelingPrijs
ConsultGratis
Schaamlipcorrectie
Lokale verdovingvanaf€1850,-
Algehele verdovingvanaf€2200,-

Wordt een labiaplastie vergoed?

De kans op vergoeding is zeer klein. In enkele gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de labiaplastie. Hiervoor is het noodzakelijk dat u last heeft van ernstige misvorming door bijvoorbeeld ziekte, een ongeval of verminking. Enkel cosmetische klachten, pijnklachten of remmingen in het seksuele leven vallen niet onder de voorwaarden voor een vergoeding.

Lees meer over vergoeding

FAQ’s labiaplastie

 

Bekijk meer video's

Labiaplastie reviews

Wanneer u kiest voor een ingreep zoals een schaamlipcorrectie is het belangrijk om ervaringen van anderen te lezen. Verschillende van onze cliënten hebben hun ervaringen gedeeld via kliniekervaringen.nl of ZorgkaartNederland. Hier kunt u op uw gemak ervaringen lezen.

Kliniekervaringen ABC Clinic

FAQ’s labiaplastie

Bekijk meer video's

Een gratis consult met de (vrouwelijke) plastisch chirurg?

Voor meer informatie over de labiaplastie kunt u een gratis consult inplannen met één van onze plastisch chirurgen. Mocht u met een vrouwelijke plastisch chirurg het consult willen, dan is dat dus mogelijk. Tijdens dit consult staat de chirurg stil bij uw wensen en verwachtingen en wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ook heeft u alle tijd om al uw vragen te stellen. U kunt uw consult eenvoudig online inplannen of u kunt ons bellen op telefoonnummer 076 – 542 31 54. Een mailtje sturen via ons contactformulier is ook mogelijk.

Gratis consult inplannen?

Veelgestelde vragen

Wat kost een consult?

De kosten van een consult voor ooglidcorrectie, schaamlipcorrectie en oor(lel)correctie zijn gratis. Hetzelfde geldt voor de injectables en draadliften. Een consult voor liposuctie is €50,- De consultkosten voor overige vormen van plastische chirurgie  zijn ook €5o,-.

Wat is de beste leeftijd om een schaamlipcorrectie of labiacorrectie?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om een cosmetische behandeling te mogen ondergaan. Echter, wanneer een schaamlipcorrectie een medische indicatie betreft kan de behandeling ook onder de 18 jaar uitgevoerd worden. Dan valt het echter onder de verzekerde zorg en zal de behandeling in het ziekenhuis uitgevoerd worden.

Welke narcose kan ik verwachten bij een schaamlipcorrectie?

De schaamlipcorrectie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Als je wilt kan het ook onder algehele verdoving (narcose), maar dat is nodig. Bovendien word je dan in het ziekenhuis behandeld en zal de ingreep duurder zijn.

Ziet het resultaat van een schaamlipcorrectie er natuurlijk uit?

Ja, het littekentje valt aan de binnenzijde van de schaamlippen en dus zal een natuurlijk resultaat het gevolg zijn. Er wordt vanzelfsprekend ook op gelet dat de symmetrie bewaard blijft. Eventuele asymmetrie (wanneer een schaamlip groter is dan de andere) kan ook gecorrigeerd worden bij een schaamlipcorrectie.

Is er een risico op blijvende pijn of verminderend gevoel na een schaamlipcorrectie?

Omdat het litteken na de schaamlipcorrectie aan de binnenzijde ligt, is de kans op blijvende pijn verwaarloosbaar. De gevoeligheid van de schaamlippen en clitoris blijft ook onveranderd na de behandeling. Sommige vrouwen merken zelfs een verbetering qua gevoeligheid omdat het overschot aan huid verwijderd is en de clitoris op deze manier beter gestimuleerd wordt.

076 - 542 31 54 WhatsApp Boek online