Totaal
8.9
1053 reviews

Profhilo voor de hals

Heeft u last van een verslapte of droge hals en zou u deze graag een jongere uitstraling geven? Profhilo is een injectable die geschikt is om de hals te verjongen en veroudering uit te stellen. Wij vertellen u hier graag meer over.

Profhilo: jongere hals zonder operatie

Naarmate we ouder worden maakt de huid minder collageen en elastine aan. Als gevolg zullen de eerste tekenen van veroudering in het gezicht en de hals zich gaan tonen. Dit zien we vaak aan een lossere huid waar rimpels en plooien in ontstaan. Veel vrouwen denken dat een operatie noodzakelijk is om de hals te herstellen. Gelukkig kunnen we de huid ook verjongen zonder ingreep. Profhilo is een behandeling waarmee we uw hals kunnen verjongen zonder operatie. Dankzij de behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en zal de hals een jongere uitstraling krijgen met een natuurlijk resultaat.

Resultaat van Profhilo voor de hals

Omdat halsrimpels ontstaan door veroudering en afname van collageen en elastine in uw huid, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid deze stoffen weer aan gaat maken. Dat is precies wat Profhilo voor u kan betekenen! Na de behandeling wordt de huid zelf aan het werk gezet. Daarom duurt het enige tijd voordat het eerste resultaat zichtbaar is. Na uw tweede behandeling heeft de huid voldoende elastine en collageen aangemaakt om de eerste resultaten te zien. Uw verouderde hals wordt langzaamaan strakker en ziet er weer gehydrateerd uit; uw halsrimpels zullen verminderen.

De behandeling

Om het beste resultaat te behalen zijn er vaak twee tot drie behandelingen nodig. Het aantal behandelingen is geheel afhankelijk van de mate van veroudering in uw hals. Dit wordt bekeken tijdens het gratis consult dat vooraf gaat aan uw behandeling.

Tijdens de behandeling wordt de Profhilo op vaste en vooraf vastgestelde plaatsen geïnjecteerd, zodat het hyaluronzuur zich goed kan verspreiden. Omdat de behandeling uit enkele injecties bestaat en er maar een kleine kans is op blauwe plekken, kunt u na de behandeling uw werkzaamheden weer gewoon hervatten. In de tijd die volgt zal de Profhilo de huid aan het werk zetten om de collageen en elastine aan te maken. Kort na uw eerste behandeling ziet u nog geen resultaat, wel kan het al zichtbaar worden dat de huid beter gehydrateerd is.

De tweede behandeling vindt vier weken na de eerste behandeling plaats. Vier weken na de tweede behandeling zal het eindresultaat van uw behandeling zichtbaar zijn. Na uw eerste reeks behandelingen kunt u één à twee keer per jaar terugkomen voor een herhaalbehandeling om het resultaat in uw hals te behouden.

Ervaringen met Profhilo voor de hals

Al veel cliënten zijn u voorgegaan met een Profhilo behandeling en we zien dat er veel cliënten terug blijven komen voor herhaalbehandelingen.

Bekijk meer ervaringen
Ben ik geschikt voor een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling is in principe geschikt voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook wanneer u een huidverjongend effect wilt hebben en u de stap naar fillers (nog) niet ziet zitten. De behandeling kan ook goed gecombineerd worden met een filler- of Botox-behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Hoe lang is het resultaat van Profhilo zichtbaar?

Hoe lang het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar is, is ook afhankelijk van de conditie van de huid. Wij adviseren om één á twee keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Huidveroudering stopt niet.

Hoe verloopt een Profhilo-behandeling?

Een Profhilo-behandeling wordt uitgevoerd met de BAP-techniek. Hierbij worden 10 injecties in anatomisch uitgekiende gebieden geïnjecteerd, die zorgen voor een optimaal resultaat. Omdat de Profhilo zich goed verspreid, zijn er maar enkele injecties noodzakelijk om een heel gezicht optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal erg klein.

Wanneer is het resultaat van een Profhilo-behandeling zichtbaar?

Bij een Profhilo-behandeling ziet u niet direct resultaat omdat de huid door de behandeling zelf aan het werk wordt gezet. Vaak ziet u wel al dat de huid wat beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling wordt het effect steeds duidelijker. De reden hiervan is dat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Heb dus na een behandeling geduld om het mooie resultaat af te wachten.

Wat zijn de bijwerkingen van Profhilo?

Omdat Hyaluronzuur een stof is die van nature in de huid voorkomt, kan de huid de behandeling goed verdragen. De mogelijke effecten na een behandeling zijn lichte zwelling, roodheid en soms wat blauwe plekjes. Dit wordt vaak veroorzaakt door de injecties en zal snel verdwijnen. Daarnaast kunnen er de eerste 24 – 48 uur wat bultjes op de plek van de injectie achterblijven. Ook dit verdwijnt vanzelf weer.

Sinds 2015 is Profhilo op de markt en wordt wereldwijd gebruikt. Naast bovenstaande bijwerkingen, zijn er nog geen andere bijwerkingen gerapporteerd.

Een gratis en vrijblijvend consult bij ABC Clinic

Omdat iedereen uniek is starten we de behandeling met een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Tijdens dit gesprek luistert de arts naar uw persoonlijke wensen en verwachtingen en analyseert de oorzaak van uw probleem. Daarnaast zal hij of zij uitleggen hoe de behandeling in zijn werk gaat. Direct na uw consult kunt u behandeld worden. U kunt uw consult online inplannen of door te bellen naar ons secretariaat op telefoonnummer 076 – 542 31 54.

Gratis consult inplannen?
Gratis consult